Ya da dişle ilgili herhangi komik bir anı da olur 😁
Benim süt dişim sallandığında küçükken, Annemgil şey demişti ; '' Yastığının altına koyarsan gece gelir dişini alıp yerine para koyar '' Lan ama diş perisi demediler bana. Özne kullanmadılar cümlelerinde :DD Sadece '' gelir '' dediler. O zamanda hep üç harflilerden bahsederken böyle özne kullanmaktan çekiniyordu anamgil, gerçi hala çekiniyorlar :DD Bende sandım üç harfliler gelcek, Çöpe attıydım dişi korkudan, Sonra kendi kendime telaşlandım '' Lan, ya bunlar sinirlenirse çöpe attım diye '' falan Bütün gece gözümü kırpmamıştım sabah ışıklarını görünce uyuduydum :DD
Sizin de böyle hikayeleriniz var mı cemaat ^_^İyi geceler 🍀
Süt dişlerinizin dökülmesi ile ilgili anılarınız var mı 😊 ?
Ya askfhkdjd uyumayayım da bari sinirlenirlerse o anı gözlerimle göreyim :DD Bana da aynısını demişlerdi, tabi özne kullanaraktan *~* Sonra gece gelip cinım teyzem para bırakmış ben de sevindiydim waowow peri geldi falan diye :Dd
Tabii gözlerimle görmem lazım, özür dilicem o anda, ayaklarına kapanıcam, sonra bir bakcam ayaklar ters, bayılıp düşücem sdfghj :DD
Aaaa bak şu an farkettim benimkiler gece para bırakma zahmetine girmemiş la Ben bütün gece uyanıktım bir Allahın kulu da gelmedi para bırakmaya Vay hainlerr vayy Gerçi bunu 15 yıl sonra fark etmem ayrı bir saflık dsfghj
(Yalnız senin peri de peh bir seksiymiş o göbüş o asker botları.. ham yapmalık asdfghj)
ööööhhh sende vur dedik öldürdün manyaahhh :DD sonra inception gibi hep rüyadalardan uyanayım ard arda, pardon kabuslardan -,- caniii, şeytaannn, pislüüükkk yazdığı senaryoya bak gece gece :s
len madem gördüler çöpe attığımı niye sorgulamadılar ¿ hııı? Biz bu çocuğa para gelecek yastığının altına didik, niye çöpe attı acep? diye niye düşünüp sorgulamadılar anacımmm? O_o
(ohooo ömürlük uşak kiralamışın ama sen diş perisi diye kakalıyon evladım bize onu, Peki sigortasını falan yatırıyon değ mi? yazık adama emeklisini falan ver bari asdfgh)
(Bu arada aklıma şu kısa film geldi konuyla minnacık alakalı, altyazısı vardı sanırım )
Ehehehhe kendime engel olamadım bi' an aklıma gelince yaz didim :DD The dentist diye bi' film vardı tam gece onu izlemelik adamsın akshfkd
Anam ben nereden bilem orasını onlara şey etmek lazım şimdik *-* Belkim de " neyse ne oh çöpe attı gece kalkıp yastığın altına para koymaklan uğraşmayız" diye düşünmüşlerdir `~`
( Tabi ayıp ettin o benim yanımda işe başladı benimle birlikte emekli oldu benimlen birlikte ölecek akshdkdj)
( ehh tabi İspanyolca falan altyazısı vardı :Dd yarım yamalak artık ne kadar doğru anlayabildim bilmiyorum ama anladığıma göre gerçekten hojdu akdhsj ^^)
Fragmanını izledim anacım o ne öyle intikamm, işkencee, aldatmaa.. öğğ Hele de gece izleyek diyorr, gızım yatmadan önce niye neşe dolu pıtırcık gökkuşaklı şeyler izlemiyon mazoşist misin nesin sen :DD
hmm.. vay cimriler görüyon nu iki kuruş vermemek için çocukluğumu zehir etmiş sıpalar
(Gündeliğe geliyor muymuş bi' sor bakem sdfghj)
(Gız aklıma geldi biliyon nu, dedim bu bulamaz didim, hatta ekran görüntüsü alıp bir kaç tane aşama aşama anlatsam mı didim :DDD ama '' anlamaz bu şimcik '' şeysiyle değil yani zor bulunduğu için :PP Otomatik çevir tuşuna bascaktın, sonra sana seçenekler sunuyo hangi dile çevirsin diye, tr seçicektin Neyse aklına düşerse bi' daha izle bir ara ben çok beğeniyom çok datlış :)) )
Yohh olmaz pıtırcıklı gökkuşaklı şeyler bizi bozar askdfjs evet evet ben o arkadaş grubunda herkesi korku filmi izlemeye ikna etmeye çalışan kişiyim askdhkdj
Püü yaptıkları işe bak yazzıklar ossun...
( şimcik çok ısrar edersen bi' seferlik geliverir askdhfj )
( asla " anlamaz bu şimcik" şeyiyle değil bileyorum :DD amma ve lakin aklıma düştü yarın izlerim ben bunu ^^)
Oha :DDD Hemen anama söylemem lazım, Sütten çıkmış ak kaşık gibi gız buldum diye sdfghjxj
Hangi diş? ön dişlerden mi Ve nasıl biliyon gız onun süt dişi olduğunu röntgenden falan mı belli oluyo, yoksa küçüklüğünden beri sayıyon mu her dişi :DD
ilk dişimi çeken çocuğu ben seçmiştim😂 kanal tedavimi yaptırırken iğne yapmamışti, o haliyle katlanmistim😅 he birde kadın dişimi çekerken pardon cekemezken bayılmıştim en atraksiyon sanırım sonuncu 😂
En İyi Cevaplar