Eskiden sabah akşam duş alırdım şimdi 3 günde yıkanır oldum saçlarımı tepeden topuz yapıyorum kıyafetlerimi ütülemiyorum kaşlarım bıyıklarım çıkıyor çok iğrencim bunu biliyorum ama içimden yapmak gelmiyor aynaya bakmaya üşeniyorum 10 kilo aldım 1 yıl içinde kıyafetlerimde olmuyor nasıl düzelicem
Cevabın nedir?
+1 yılson derece normal bence senin yaşadığın insanlar bazı sebeplerini kaybettiklerinde (sevmek-gülmek-yaşamak-eğlenmek-arkadaş edinmek... için) iç görünüşleri (duygu düşünce ve yaşam şekilleri) bozulur ve onu düzeltmeye çalışırlar ve iç görünüşlerini düzeltmeye çalıştıkları için dış görünüşleri ile uğraşamazlar çünkü zaten içten içe iç görünüşlerini düzeltmek için uğraşarak yorulurlar ve bunu dış görünüşe uğraşasım gelmiyor olarak algılarlar çünkü yorulduklarının farkında olmazlar yorulmaları içten olur
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu unutmak ve yeni birilerine tutunmakla başla...
08 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorum ki bu tipsizliğimle kim bakar bana şişko yum artk eskisi gibi hoş bir kız değilim
Soran+1 yılyaşlanıyorum en güzel yıllarım gitti
Soran+1 yıl23 yaşındayım :((
Soran+1 yılböyle şey oluyor tamammı hevesleniyorum giyiniyorum makyajımı yapırum parfümü sıkıyorum tam dışarı çıkıcam ayakkabıyı giyerken vaz geçiyorum geçip yatıyorum :(
Depresyondasın. Hayatdan zevk almaya çalış. Yeni sevgili bul, bol bol seviş. Sen yine iyisin, ben depresyona girince Receb İvedik olurum. Üşürüm, sırtımda battaniye. Film, meyve suyu şişeleri karşımda toplanır, yemeğe başlarım. Ay Receb beni canlandırmış o filminde resmen:)))))
114 Yorumla
Soran+1 yılsevgili bulamıyorum ki :( istediğim gibi
Soran+1 yılkeşke erkekleri biraz tanısam en azından aynı numaraları yutmam belki
Soran+1 yılbana gereken derken
- +1 yıl
Yani istediğin zaman görüş, istemediğin zaman görüşme. Birini severken esiri olma, özgürlüğünü de koru aynı zamanda. Canın istedi buluş, istemedi buluşma. Hayatını onun yönlendirmesine izn verme. Onunla bahem, aynı zamanda seksi ilişkin olmasa da başka erkeklerle de arkadaşlık yap. Aldatma, sadece özgür ol.
Soran+1 yılözgürdeğilim evet
+1 yılAynanız hak ettiğiniz güzelliği yansıtmak istiyor ama, bu tükenmişlik hâli size sonradan geldiğine göre öncesinde yoktu, demek ki isterseniz gidebilir... Kadınlığınızın, zarafetinizin, hakkını verdiğinizde bakın nasıl yeniden mutlu olacaksınız...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
+1 yılHayatta eski sevgilin gibi her erkegin olmayacagını kendine söyle ilk önce bunu kabul ettir yani sonra sinemaya git eger çevrende varsa samimi arkadaşların onlarla vakit geçir ilk adımı at gez dolaş farklılık yarat hayatında senden daha kötü yaşayan insanları düşün ve kendini mutlu et :)
00 YorumlaBunun sebebi nedir.Anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.Bir derdin bir sıkıntın var sanırım.Rahatsız olurum dersen özelden de yazabilirsin istersen.Mesaj özelliğim açık.Derdini sorununu söyle ben de bir şekilde çözüm üretmeye çalışayım.Sana yardımcı olayım.
00 Yorumla
+1 yılÜşengeçliği yenmenin yolu zoraki çalışkanlıktan geçmektedir.
Zira başlangıcı yapıp devamını getirirsen bu alışkanlığın gibi çalışkanlığı da alışkanlık edeceksin.
Kendine gel gizlicik.
cut.00 YorumlaSevdiğin biriyle aktivitelerde bulunmaya çalış hem eğlenmiş olucaksın hemde rahtlicaksın sen kendin bakım yapmak isticeksin yeterki bunu yapman için bir nedn bul :)
00 Yorumlabirşey dicem üşengeçliğin bile bir sınırı vardır seninki mallık olmuşşş...
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir geçer mi peki
Mümin Sekman kişisel ataleti yenmek bu kitabı bir oku ;) burada duyduğun herşeyden fazlaca yardımı olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılDepresyona mi girdin? Hayatinda bir degisiklik oldu mu bu aralar.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok aynı tekim evede işte dersanede insanlar çok yapmacık geliyor birde herkesten uzaklaştım
- +1 yıl
Bunalima girmissin. Arkadaşın felan yok mu hiç dertlesecegin? Biraz rahat ol. Git bir fincan kahve al tek basina içerken düşün herseyi uzun uzun cok rahatlatiyor. Ya da kulaklığı tak yürü biraz tek başına kafami dinle gizliden bir sorunun varsa onu bulmaya calis. Gevşe biraz :)
+1 yılcanım yaa moraln bozuk senın anlasılan:) duzelırsın merak etme
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl düzeliecem ki
- +1 yıl
benımle arkadaş ol ben sana moral verırım.skype kullanıyormusunuz?
Soran+1 yılvarda sana yok
- +1 yıl
yaa ne gıcıksın yaa:) aşk olsun vallaa.ben sana yardım etmeye çalışıyorum sen ne dyorsun.çok kırıldım sana.kötü bırı değılım skpye adresmı verımde ekle benı.lutfeeen
Soran+1 yılbeni görünce ya çığlık atarsan help me help me (!)
- +1 yıl
hayır sacmalama oyle bırsey yapmam.ben senınle arkadas olmak ıstıyorum.kotu bır nıyetım yok.sana kotu davranırsam sılersın benı merak etme
- +1 yıl
o.a.korkmaz ekle lutfeeeeen
- +1 yıl
ben senın ıcın beklıyorum burada hadı lutfen guven bana ekle benı bu arada ben ankarada yasıyorum sen nerde yasıyorsun?
- +1 yıl
eklemedn :(
+1 yılgit duş al saçına şekil ver kaş bıyık aldır aynaya bak sonra...
diyeceksin ki ne güzel oldum bee diycen kendini güzel hissetmek için yap sonra eski haline dönersn00 Yorumlaaldattı ve terk ettiyse kendini neden bırakıyorsun senin atağa kalkıp eskisinden daha güzel bir kız olman lazım haydi kalk :D
02 Yorumla
Soran+1 yılo okadar mantıklı hareket ediyorki işi konusunda sevgilisi konusunda ben olduğum yardeyim hatta eskisindende kötü cırmaladım ama ona yetişemiyorum kpss den ondan yüksek alabilmek için her şey yaparım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbıyıklarını uzat falan gel kahveye 2 okey çevirelim knks.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok pis 101 oynarım ben birde batak atrım kral bile yapıyom
Cevap sahibi+1 yılheyt zalımın kızı yürü kim tutar seni :D bu arada şaka falan 10 kilo almışsın spora başlamalısın spora başladığında duş almak zorunda oluyorsun hayatın düzene girer insan yüzü görürsün iyi olur işte
Soran+1 yıl:DDDDD babama zalım derler nerden bildin spora kısmetse başlıycam
- Saç Bakım konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yap sen ondan özen göstermiyosun kendine gelll :D n
00 Yorumla
+1 yılEn başta değişmeye karar ver başkası için degil kendin için bakımlı ol
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 946 cevap paylaştı. Kaaaaaaalk simdi git dusunu al, sonra giyin kusan ve kuaföre git kaslarini biyiklarini aldir.
Hayata positif bak..00 Yorumla
+1 yılıy iğrenç bıraz aşşalımda kendıne gel benden çok sakalın bıyığın vardır leykkk ::DD: eskı erkek arkadasınıda unut
00 Yorumla
+1 yılöncelikle kendine değer vermelisin ilgini çekicek birşeyler mutlaka vardır onlara yönel spora gidebilirsin arkadaş edinebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılspora inşallah hazirandan sonra başlıycam
- +1 yıl
unutma çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyleyim çünkü sürekli evdeyim hayattan zevk almıyorum kaşlar orman hakkı bulut gibi oturuyorum öyle.
12 Yorumla- +1 yıl
özür dilerim ama yorumun beni kahkahayla güldürdü:)
Cevap sahibi+1 yılgül canım ne özrü :))
oranızı buranızı yolarsanız yakında sakalda çıkar :D
00 Yorumla
+1 yılben de öyleyim ama kasmıyorum. çözüm ara tabii ki ama bulamazsan da kasma hacı
00 Yorumlaİyice Kezbana Bağladım diyosun...Az dikkat ve özen Lütfen..
00 Yorumladepresyon style.d.d bir yerden başla kendine çeki düzen vermeye..
00 Yorumla
+1 yılse nendiyon mk ben üşengeçlikten tuvalete gitmiyorum
00 Yorumlapisliksin :( :D üşengeçlik
027 Yorumla
Soran+1 yılbiliyrum
Soran+1 yıleve geçeyim
Soran+1 yılİŞTE :))
Soran+1 yılo yoooo kokmuyorum ben neden bilmiyorum ama
Soran+1 yılhayır be parfüm değil bu arada biraz atmış olabilirim en fazla 1 gün banyo yapmam yaptığım banyo 40 dakika sürer kese atatrım 3 kez o mis
Soran+1 yıleminim duş jeli kullanıyorsundur sen
Soran+1 yılsabunla kese atılır canım hacı şakir ile en son duş jeli şampuanla temizlenilmez
Soran+1 yılkadınların kötü koktuğunu nerden çıkattın
Soran+1 yılonlar pismiş o zamna birde bayanların bazı dönemlerine gider g* sokulursan tabi kokar
Soran+1 yılbazı dönemler işte anlayı ver işte
Soran+1 yıle yani sence pis **-* sonuçta
Soran+1 yıle sende bundan sonra kıza rahat ise yaklaş anla yani o kendini kasar zaten
Soran+1 yılbak sen hadi abaklım hayırlısı
+1 yılBöyle giderse sen Evde kalırsın Bacım :DD
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((((
Sıkıntı yok düzelmek bir haftanı alır.
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 YILDIR BÖYLEYİM
Soran+1 yılyok çünki şişkoyum ben şişko xl giyoyorum artık eskiden medium giyerdim kıyafet bulamıyorum bacaklarım kalın etek giyemiyorum stres kaynaklı sivilcelerim var
Soran+1 yılGökyüzü bugün fiziksel enerjinizin oldukça dikkat çekici olacağına işaret etmekte. Kişisel bakımınız için kendinize zaman ayırırsanız alacağınız sonuçlar oldukça başarılı olacaktır. İş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanların şaşırtıcı teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Nasıl olur diye şaşırmamalı ve kendinize şu soru sormalısınız. Ben bu insanlara nasıl bir cesaret verdim ki bu durumla karşılaşabildim? İlişkilerinizi biraz daha dengede tutmayı öğrenmelisiniz.. Aşırı iyi niyet başınızı ağrıtabilir. Özel yaşamınızda ise hukuksal konularda sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Her hangi bir davanız varsa takip edin. Haklıyken haksız manevralarla karşılaşabilirsiniz
Topuz mu en sevdigimm ev hali mi off cok iyi
010 Yorumla
Soran+1 yıltam tepeden dağınık oluyor birde ekoseli pembe pijamalarım var ev terliklerimde inekli
Soran+1 yıldiş macunum da signal white now
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılyanılıyosun ben çok itici bir kızım
Soran+1 yıl:)) sevindim ikinizin adına
+1 yılniye böylesin sevgilin mi terk etti
02 Yorumla
Soran+1 yılaldattı ve terk etti
- +1 yıl
senin değerini bilecek seni mutlu edecek başkası çıkacaktır karşına üzüntünün içinde kaybolma kendini koyverme eminim hoş kızsındır sendne hoşlananlar olacaktır gönlüne hitap eden birisi olacaktır eminimki yani demem o ki bu hallerden çabuk çıkınız hanfendi :)
Saç Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı. depresyona gırmıssın sende
02 Yorumla
Soran+1 yılçıkamıyorum sürekli cips yemek istiyorum televizyon izlemek falan ders çalışmak ta istemiyorum
- Saç Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılen yakın zamanda kendne bir sevgili yap bence
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsada midemi kaldirdin. Tekmi yasiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet nerden bildin
- +1 yıl
Tek yasadigin icin olabilir ev arkadasi edin.
+1 yılVereceğin kimse yok ondandır.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 19,2b cevap paylaştı. yeğenlerim seni yıkar
00 Yorumlabiraz pozitif ol^^ üşenme bu kadar:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDağda 3 yıl garisiz kalsam
Sana yine bakmam:p014 Yorumla
Soran+1 yıl"işler güçlerin"bir bölümünde adamlar mezarlığa gidiyordu adam üçgen mezar taşını kadın v*sına benzetyor ve kendinden geçiyordu :DDDD yani taşı bulsan s*** sen
Cevap sahibi+1 yılYok ben onu yapmam
Çünkü biliyorum kendimi
Eve getirdiğim kızı
Temiz bulamadığım için sevismeyip bir bahane ile dışarı çıkartan benim:)
Soran+1 yıl:DDDD e kız bozuldumu
Cevap sahibi+1 yılEvet bozuldu:)
Ama yapacak bir şey yok
Sevmiyorum pasakli bayan tipini
...agim kutsaldir benim
Her deliğe girmez:)
Delik temiz nezih ve de davetkar olmalı:)
Soran+1 yılanlıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle işte.
Sen de silkin ve Kendine gel
Eminim pasakli tipden muhteşem güzel ve şuh bir kadın çıkar. .
Ben buna inanıyorum
Hadi bakalım kalk ve dinç ol lütfen
Yanindayim ben senin
Evden çıkmak için bahane bul her seferinde. Çünkü ev bataklık gibidir
Durdukca Kendine çeker içindekini..
Bu arada nerden?
Soran+1 yılmersin
Cevap sahibi+1 yılHımm merkez mi?
Alanyadayim ben de
Soran+1 yıltarsus
Cevap sahibi+1 yılHim. Dediğim gibi.
Kalk ve Kendine gel lütfen
Alanya'da olsaydın
Güzel bir bakım ve temizlik
Sonra cici bir elbise
Ardindan doğru yatak olurdu bilesin:)))
Soran+1 yılanlamalıydım bu şevkatin arkasındaki azgın planı
Cevap sahibi+1 yılHehe
Her erkek masumdur ve ben de bir erkeğim:)))) amaç gülümsemek cici kız.
Rahat ol. Kimse çocuk değil. Kimse kimsenin rızası olmadan bir şey yapamaz
Soran+1 yıl:)) HI HI EMİNİM ÖYLEDİR NURİ DAYI
Cevap sahibi+1 yılTabiki öyle Nuriye Teyze :)
Saç Bakım konusunda 642 cevap paylaştı. kim seni böyle hayatdan bezdirdi?
00 Yorumlasende tam salmışsın ya bu ne çirkinlik:)
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü pisliksin <3
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
+1 yılsevgilin mi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatın tam olarak hangi kısmında takıldın.
00 YorumlaÜşenme kalk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende öyle :(
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?