Tirmalayacak bir seyi olsun yeter. Yoksa perdelere dadanabilir. Tirnak kesmek icin ozel makaslari oluyor. Duzenli kesersen iyi olur. Kucukken tirmalama isirma huylari olur
Doğru haklısınız ama bilmiyorum belediyeye ait yerler ne kadar temiz olabilir pek aklım almıyor Allah'tan bizim veterinerimiz iyi parayı sonradan vermemize birşey demiyor🤭
Ya benim ailemde sever yazlıkta tavuk ve güvercin besliyoruz babam sokağa da yem filan koyarda evde istemiyor nedense ondan bir türlü ikna edemedim ama ileride inşallah.
Evet Çin'de kedi köpek yılan akrep çekirge kısacası pek çok hayvanı yiyorlar fakat sadece çin değil Güney Kore de dahil pek çok asya ülkesinde kedi ve köpek eti yeniyor😔😔
Virüsü virüs araştırma hastanesinden bir kişi taşıyıcı olarak çıkarıldığı deniyor bazı yerlerde yarasa ve yılandan deniyor kimse gerçeği bilmiyor sanırım
Pekı ınlar bu vırusle nasıl olmuyo meraj ediyorum yanı yarasa yılan ya da onlarım vucudunda saklanan ozel bir zehır bolgesi falanmı var bılmıyom cınlılerın bı vıdeoaisunu gordum cok pıs acı cektıren bısey acıkcası @Yusuf1244621
Aslına bakarsanız ben hayvandan bulaştığını sanmıyorum çünkü kedi ve köpeklerde de corona diye bir virüs var fakat insana bulaşmıyor sadece isim benzerliği öyle olsa insana bulaşmaması gerekirdi çok farklı birşeyler var gibi geliyor bana
Banada öyle geldi hadı yılamdan yarasadan olsa vucudunun bir uerımde olırmtehlıke anında ınsana enjete eder yılan gibi bocek dahi yedıkleri ıcın sasırmıyo gibiyim
Neler yapmadılar ki Türkmenistan ve Türklere ne eziyetler yaptılar hayvanlara ne eziyetler yapıyorlar yulin festivali diye bir festivalleri bile var hayvanlara eziyet etmek için kökleri kurusun acı çeksinler sonuna kadar hak ediyorlar
En İyi Cevaplar