yakında kocam olacak işallah ve ben okumucam. ama eltim sanırsam okucak ve ben annesinin onu daha cok sevecek gibi geliyo :'( sonucta okumus gelin :(
okumuş ala
okumamış ala
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hic alakasi yok. is kendini gelistirmekde! yani okumadanda iyi bir es ve iyi bir gelin olabilirsin.. saygi da sevgide hurmetde kusuru olmayan en cok sevilir bunu unutma ;) ha baktin ilk zamanlar eltinin okulu cok soz konusu, hic kiskanclik edipde terbiyenden saygindan ödün verme cunku zaten eger eltinde okumus olmanin hakkini veren biriyse butun bunlara gerek kalmaz zaten o da cok uyumlu biri olur, olmazsada sen hanim efendiligini daima koru, bunun icinde canini sikma
Canim bende seninle ayni durumdayim. Erkekler pek dikkat etmiyor valla bu diploma isine. Kaynanaya gelince hep cadi olurlar ama sevdirirsen kendini sana diploma mi sorcak sanki? Gozune girersen hic bisey sorgulamaz. Bende okulu biraktim.. seni en iyi ben anliyorum inan :))
:)))
Aile aşırı gelenekçi ve köylüyse ve temelde kızların okumasına karşı bir kafa yapısındaysa bir ihtimal okumamış kız sevilir.
Ama genel olarak okumuş olmak her zaman avantajdır.
tüm egolarından sıysılmış, samimi, tatlı, neşeli, sevdiğine sadık, iyi kalpli, mutluluk için beklentilere bağlı kalmayan, kocasına değer veren, bir gelin en çok sevilir :)
Cevap
17Cevap
Sevgi de bir değişiklik olmaz seni sevedebilir en çok ama o okumuş olduğu için kıyaslamalar çok olur. Onun daha üstün daha çok sevildiği düşüncesine çok kapılırsın. Bence sende oku en azından açık öğretim.
eşler arasında kültür farkı varsa sorun olabilir ama damadın annesinin karışması bana garip geldi nedense birde o anneye sorarlar okumuş gelin mi okumamış gelinmi istiyorsun dediklerinde peşinden oğlunuz mezunu :D
Bunun okumuşu okumamışı olmaz ne kadar saygılı sevgili davrandığına bakar.Huylar filanda çekmeli hani şimdi bir de o var. :D
hangi glein daha çok yalakalanırsa pışpışlarsa onu daha çok el üstünde tutarlar.
Okumamış sevilir, cahildir çünkü itilip kakılmaya müsaittir. Laf geçirilebilir.
okuyup okumadığına bakmazlar sevgine saygına bakarlar merak etme göze girmeye bak sen :))
merak etme çamaşır-bulaşık yıkarken diploma istemiyorlar :)
Ikisi arasinda bir alaka yok, birini digerinden daha cok sevme sebebi olamaz bence..
okumamaış derken okuma yazma biliyordur
okumuş kızlar süslüdür giyiniş tarzlarına kadar degişir
okumamış gelin isterler...
İnsani olan sevilir bence...İnsan olmanın yolu okumaktan geçmez her zaman...
yahu ne alakası var sanki kaynananız sizi sınava tabi tutacak
Çok çalışan olanı makbul..
*Oğluna en iyi bakanı..
eltin ilerde işe girip eve bol para getirirse el üstünde tutulur sende okumadığın yıllara ağlarsın
işin özü saygılı gelin ala. mektep cehaleti alır varsa eşeklik baki kalır :)
üniverste mezunu bir kadınla evlenmek isterim
lise mezunu veya ortaokul mezunu ıstemıyorum
mesleginiz?
tıp okuyorum
ben aslında hemşire olucaktım ama işte
hemşire olsan ben kabul ederdim şahsen
ama okumamış bir insanı istemem
ben mantık evliliği düsünüyorum :)
:((((((((((((
niye büzüyon ki suratını :D
sen Dr. olacak olsan ilerde
lise mezunu biiri ile evlenirmisin?