Gündüz evde benden başka kimse yoktu. Bizimkiler şehir dışına çıkmışlardı. Uzaniyordum, evin içinden bir anda piyano sesi gelmeye başladı. Şaşırdım biraz tabi... Hemen ayağa kalktım sesin geldiği odaya doğru gittim ses kesildi. Tüylerim diken diken oldu. Kapıyı kapatıp evden çıktım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kalpten giderdim jsjsjf
Belki yan binadan veya alt, üst katlardan gelmiş olabilir.
Alt katta kimse yok ev sahibi vefat etmişti ondan beri evi boş. Bilmiyorum anneme anlattım ıbo tüylerim diken diken oldu sus dedi
Alt komşunun ruhu mu acaba😂
Garip bizim evde kimse yokken bu olmaz acaba sizin yan komşumu çalıyor hahahahahah
Caliyor olma ihtimali var ama ben odaya girerken sesin kesilmesi garip değil mi
acaba evinize bir şey mi musallat oldu hihihihih
Bilmiyorum valla
Başka yerden yansımaası gelmiştir veya normalde piyona dinliyorsan kulaklarına öyle gelmiş olabilir. bir şey olmaz. 🤷♀️😊
Soruyu okuyunca "🙄" tepkim bu oldu. Ilk kez karşılaştım böyle birssy ile.
Evini cinler başmış 😂
Bilinç altında eve hırsız girecek mi diye hep seni yönlendirme yapıyor sende korkmuşundur annen yokken arkadaşın gilde kal.
Buna bilinç altı aldatması deniyor.. Yalnız ve sessizlikte kalınca bilinçaltında ki karmaşa duyulmayacak sesler dinletiyor..
😱bu gece uyuyamayacagim ibo
Belkide komsudan gelmiştir ses🙁
Odan cinlenmiş ibo. Çok şanslısın cinin sanatçıymış. 😂
Ya kafayı yemişsin
ya da sizin evde piyanist yatır var
Cinler piyano resitali veriyordur sana 🤣 şu an evde misin hala duyuyor musun o sesi, yav 22 yaşında bir erkeksin bir sesten mi korkuyorsun 🙄
İyide sesi çıkaracak piyano yok evde. Evet evdeyim
Belki de piyanoya ilgin var ve o sesi piyano olarak algılıyorsun bu olamaz mı sence 🤔 yalnız başına mısın
Evet piyanoyu severek dinlerim zaten ama bilemiyorum... Hayır bizimkiler var
Tamam o zaman yalnız değilsen ses de duymazsın korkmazsın da
Ruhlar aleminin de müziğe sanata ihtiyacı var bilader 😄
komşuda falan pianosu olan yok mu?
Bilmiyorum tam olarak
komşuda olabilir misal yan apartmanda 4cü katta pianosu var kızın bize kadar geliyo eskiden bizim evdekininde sesi her yere giderdi
Mozart seni çağırıyooo
Trolling in the deep diye bir şarkı vardı
Ibo 'neden bunu buraya yazdın ya korktum 😣😣
Ust kattan veya alt katta falan gelmis olmasin
Ohaa bu konuda ciddi değilsindir umarım 😱😱
Evde piyano var miki
Yok ama genelde piyano müzikleri dinlerim
Eee açıklamads ne var?
Başka evden gelmiştir.
Bakalım
Doğuştan lanet , ifrit.