Diğer Arkadaşlar siz balık köpegisini gördünüz mü? Heiser Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Gece, gece aklıma geldi ya 😂Hı sen balık köpegisini gördün? Arkadaşlar siz balık köpegisini gördünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ВедьмакГеральт Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl "Senğ balıg köpeesini gördin"Tabii ki gördüm aşağıdaki de kanıtı; 1 0 Yorumla
stephenredstone Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Gerçekten süper video. Ne zaman karsima çıksa bir kaç defa izlerim :)) 1 0 Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Bunu 25 yaşında bir kız soramaz ya inanmıyorum inanmak istemiyorumHayır yani ne komik ne trol böyle olmaz yaPişman oldun mu sorduğuna bunu pişmanım de noolur. Hala umut var 0 3 Yorumla Heiser +1 yıl Sordum ve pişman değilim, komik diye de sormadım, trol diye de, o kızın tatlısligi geldi aklıma Yorumla Selimozen34 +1 yıl Tuh yine haklı. Çıktım ya Yorumla Heiser +1 yıl Tamam sensin Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. aslında aklına başka bişi geldi ama söyleyemiyorsun değilmi. seni çakaaaal.https://www.youtube.com/embed/jxf3FjSID1A 1 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Akvaryum da var İstanbul da yasiyorsan eger görürsün 1 0 Yorumla
REDHOTLINE07-9 Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Neden biz sabahçılar gececilerin sorularını görmrk zorundayız ki 😏 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. evet gördük köpek gibi sürünüyordu denizde :D 1 0 Yorumla
gerez_beyiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bir bakıştık da sakindi öyle bildiğin gibi hırcın deyil uysal😂 0 0 Yorumla
CorapDeligii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Hahaha ne zaman aklima gelse gülüyorum😂 0 4 Yorumla Heiser +1 yıl Nickin güzelmiş Yorumla CorapDeligii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Şimdi o videoyu tekrar izleyecegim bagimlilik yapıyor 😂 Yorumla Heiser +1 yıl Masum kuzucuk🥰 Yorumla CorapDeligii +1 yıl Sen balık köpeğisini gördün😂 Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlayamadım espriyi trend bir şey mi bu :D 0 3 Yorumla Heiser +1 yıl Bakabilirsin Yorumla Eddraziel32 +1 yıl Gördüm şu an :D Yoh görmedim ben xD Yorumla Heiser +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gereksiz-BİR-üye Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Balık köpeğisi görmedim köpek balığısı gördüm :) 0 0 Yorumla
Makyevelist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Ben balık köpeğisini gördüm akvaryum gezisinde:) 0 0 Yorumla
tokatlii6060 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 798 cevap paylaştı. Görmedim , göstersene 0 0 Yorumla
RockinRol Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl görmedimöyle bişey mi var ilginç :D 0 1 Yorumla RockinRol +1 yıl d m atr msin sna bişey sormak istiyorum Yorumla
Ceyceyyokoca Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Onu bırakta sen pantolon balığını gördün mü 🤭😂😂 0 0 Yorumla
greenyeşil Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl ne alaka gece gece 0 4 Yorumla Heiser +1 yıl Canım öyle istedi Yorumla greenyeşil +1 yıl napiyim Yorumla Heiser +1 yıl Kaybolabilirsin Yorumla greenyeşil +1 yıl ... Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yav yatta uyu 0 9 Yorumla Heiser +1 yıl Yattım ama uyuyamiyorum Yorumla ByToRo +1 yıl Sana ninniler söyleyeceğim Yorumla Heiser +1 yıl Danalı olandan mı Yorumla ByToRo +1 yıl Pandalısı var bende Yorumla Heiser +1 yıl Ben danalı seviyorum Yorumla ByToRo +1 yıl Ozaman bu gece sana uyku yok Yorumla Heiser +1 yıl Kötü oldu Yorumla ByToRo +1 yıl Sağlık olsun hayzır Yorumla Heiser +1 yıl Peki 😔 Yorumla
coraplarıcıkarmam Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bu mu komik 0 4 Yorumla Heiser +1 yıl Komik değil tatlı kaybol Yorumla coraplarıcıkarmam +1 yıl Kesss:Ddfgfdg Yorumla Heiser +1 yıl Yürü çuraplarini cikra Yorumla coraplarıcıkarmam +1 yıl Sen kime asıksın bakalım söyle bakım Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Kafalar güzel 😏 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
"Senğ balıg köpeesini gördin"
Tabii ki gördüm aşağıdaki de kanıtı;
Gerçekten süper video. Ne zaman karsima çıksa bir kaç defa izlerim :))
Bunu 25 yaşında bir kız soramaz ya inanmıyorum inanmak istemiyorum
Hayır yani ne komik ne trol böyle olmaz ya
Pişman oldun mu sorduğuna bunu pişmanım de noolur. Hala umut var
Sordum ve pişman değilim, komik diye de sormadım, trol diye de, o kızın tatlısligi geldi aklıma
Tuh yine haklı. Çıktım ya
Tamam sensin
aslında aklına başka bişi geldi ama söyleyemiyorsun değilmi. seni çakaaaal.
https://www.youtube.com/embed/jxf3FjSID1AAkvaryum da var İstanbul da yasiyorsan eger görürsün
Neden biz sabahçılar gececilerin sorularını görmrk zorundayız ki 😏
evet gördük köpek gibi sürünüyordu denizde :D
Bir bakıştık da sakindi öyle bildiğin gibi hırcın deyil uysal😂
Hahaha ne zaman aklima gelse gülüyorum😂
Nickin güzelmiş
Teşekkür ederim 😊 Şimdi o videoyu tekrar izleyecegim bagimlilik yapıyor 😂
Masum kuzucuk🥰
Sen balık köpeğisini gördün😂
Diyarbakırlı çocuk görmedim
Gördüm, evde besliyodum
Anlayamadım espriyi trend bir şey mi bu :D
Bakabilirsin
Gördüm şu an :D Yoh görmedim ben xD
😂😂
Heee kocman patilerivardı😂
Hiç gormedim sen gordun mu 🙂
Balık köpeğisi görmedim köpek balığısı gördüm :)
Ben balık köpeğisini gördüm akvaryum gezisinde:)
Köpek balığısı olmasın
Okuyunca gözümde canlandi direk
Diyarbakirli fındık kiz
Görmedim , göstersene
Gördüm. 😀😛😅 Siz gördünüz mü hanımefendi 🙂
Ya Rabbim ne büyük acılar !!!
balıktan köpek mi olurmuş
görmedimöyle bişey mi var ilginç :D
d m atr msin sna bişey sormak istiyorum
avladım bile... sen ne diyon kızıııımmm
Çok tatlıydı o kız ya 😂
He gordum he kocaman audbhsh