geçenkide böyle halsiz düşüp kendini kanatıyordu buda sırtında yaralar var böyle yeni fark ettim duş aldırmasını bilmiyorum spreyinde son kullanma tarihi geçti ona nasıl bir bakım yapmalıyım?Sırt bölgesinde o boşluk muhtemelen kaşıdığı için yara oldu aldığımdan beri hiç yıkamadım boğulmasından korktum ve hala bana karşı vahşi bu yüzden üstüne çok fazla gitmiyorum ama kendini çok fazla kaşıyor
Kuşum kendini yine kanatmış nasıl iyileşmesini sağlarım?
Kanka durum biraz ciddi gibi bence ustünde kaşımadan dolayı iltihaplanma olabilir o oyüzde kaşıması ona hep zarar yakınlarda veteriner varsa bir götür derim benim kedimin gozlerinde de birkez hastalik kapmıştı nerdeyse 3 günde bir 2 saatlik mesafeye götürüp getiriyordum 1 buçuk haftaya kalmadan verdikleri ilaç sayesinde iyileşmişti kısa süre içinde hatta gözünü kaşıyip zarar vermesin diye yuvarlak bişe takmışlardı
İlgisizlik ve o mu , her hafta sonu evde tur atıyor yemeği suyunu düzenli veriyoruz ama sanki biraz kirli gibi yıkasam nasıl yıkıyacağımıda bilmiyorum hiç kuş yıkamadım
Bide sırtındaki yaradan dolayı tedirginim veterinere götürsem özel değil diye adam ilgilenmez daha önce götürmüştüm bişi yok dedi 2 ay dayandımı belki o kadar yaşamadı bile , hissettim bundada bir sıkıntı var tuaf davranıyor çünkü
Elimi sürmüyorum mikrop kapar diye ama elimle meyve falan veriyorum salıyorum geliyor odanın içinde bir birey gibi hayır halsizlikte yoktu bağırıyo normalde yemeğinide yer ama bu yara niye ınu anlamadım