boyum 1.53.sinifta en kisa boylu benim.herkes dalga geciyor.yok yedi cuceler parti veriyomus senide cagiriyolar yok geriye kalan alti cuce nerde biktim artik insan icine karismak disari cikmak bile istemiyorum gecenlerde hoca kucukluk anisini anlatirken beni gosterip o zaman duygu gibiydim dedi cok utandim cok morallerim bozuldu artik agliycam ya bu ne boyle hersey yaptim olmuyo genlerde var kisalik ben istermiydim kisa olmak allah yaratmis iste herkes yuzumu cok tatli bulur ama boyum kisa vana dalga gecilmesinden biktim artik sizde dalga geccekseniz cevap yazmayim lutfen napicam ben allah askina:(((
Cevabın nedir?
+1 yılİnsanların ne dediklerine bu kadar çok takılırsan hayatta başarılı olamazsın. şu an ki halini düşün psikolojikmen çökme noktasına gelmişsin öyle ki insan içine çıkmak istemiyorsun. İlk olarak söylenenlerin moralini bu denli bozmasını engelleyeceksin. Çünkü bilmen gereken şu ki Allah her insanı özene bezene yaratmış. Kimisini bir şeyi fazla verirken bir başka şeyi az vermiş. Yani mükemmel bir denge var. Ve unutma ki insanların boyları hep değişkenlik gösteriyor. 1.60-1.65 boylarında bir erkek için ideal bir boyun var. Gerek kız olsun gerek erkek olsun 1 metreden kısa olan insan da var 2 metreden uzun insanda. Mesele boyun uzunluğu değil asıl mesele aklın uzunluğudur.
İnsanlar bile bile karşısındaki insanın en çok kafasına taktığı noktadan saldırırlar. Saldırıya uğrayan o konuyu önemsediği sürece bu saldırılar artarak devam eder. Tepkini koyar ve artık umursamazsan söylediklerini onlar da bir süre sonra vazgeçeceklerdir.
Son olarak insanlar kendi ayıp ve kusurlarını örtmek için başkalarının zayıflıklarını gün yüzüne çıkarmaya çalışırlar. Aslında yaptıkları tek şey kendi kusurlarını örtme çabasıdır.
Ayrıca hiç bir fiziki özelliğin senin seçimin değil, hiçbirimizin değil. Allah dilerse elimizi kolumuzu da tutmaz hale getirir. Bu yüzden eğer engelimiz yoksa biz durumumuza şükretmeyliz. Bugün engelli insanlar bile hallerine şükür ediyor. Onlar bunun farkındayken biz sağlıklı insanların böyle basit şeylere takılmamız çok saçma olacaktır. Onlar 1 şükrediyorsa biz 100 hatta 1000 kere şükretmeliyiz ki her şeyimiz sağlam.
İnsanların içinde bulundukları hal ya da fiziki görünüşleriyle dalga geçen bir kişinin karakteri oturmamış ya da sıkıntıları var demektir. O yüzden arkadaş çevreni oluştururken daha seçici olmanı tavsiye ederim.
Umarım faydalı olmuştur. Yani kafana takacak hiçbir şey yok. Tek yapman gereken iyi olmayı istemek ve bunun için gereken adımları uygulamak. Kendinle barışık olursan, kimsenin ne dediğinin hiçbir önemi kalmaz :)43 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bir de tavsiyem olsun Kimi boy uzatıcı diye bir şey var bildiğim kadarıyla ayakkabı tabanına koyuyorsun 10 cm gibi boy uzatıyormuş. Araştırmanı tavsiye ederim. Kimi Boy Uzatıcı Taban bu linkteki gibi https://www.kimiboyuzaticisi.com/
Soran+1 yılCok tesekkur ederim gercekten nasil desem bilmiyorum benim icin bunca sey yazdin gercekten cok tesekkurler:))
- +1 yıl
Rica ederim umarım faydalı olmuştur :)
En İyi Cevaplar
Bak bir erkek olarak kısa bayanlardan hoşlanırım. Boyum 169 dur. Ama 1.50 ve üzeri bayanlar hoşuma gider. Çıtı pıtıdırlar. Çok narin gelirler :) Yani demem o ki senin gibi kızlara ilgi duyan erkekler de vardır benim gibi... Bu yönden hayal kırıklığı yaşama. Bir diğeri de yolda 1.40 boyunda insanları gördün mü? Bu insanlarö gördüğüm de halinden memnun olmazsan şaşarım. Daha kısaları da var. Takma kafana. En uzunları çok mu mutlu sanıyorsun? Kimisinin bacağı çapraz. Kimisinin göğsü yok. Halinden memnun olmalısın...
01 Yorumla
Soran+1 yılO da dogru hatta benim cok uzun bir arkadasim var bir kadin ona sen daha uzucanmi birazini su kiza ver diyerek hem benle hemde arkadasimla dalga gecmisti
+1 yılkaç yaşındasın tatlım daha uzarsın ya merak etme
hem neden bu kadar takılıyorsun ki boyuna gayet sempatiksin bence bak şöyle düşün çok şükür ki elin ayağın tutuyor ki boyunu ölçecek durumdasın değil mi ayakta durabiliyorsun
bak bende 1,60 ım olsun minyonluk da güzel :)16 Yorumla
Soran+1 yıl17 yasindayim.tesekkur ederim bu arada tabiki halime sukrediyorum ama insanlar benle dalga gectikce kafama cok fazla takiyorum yasama istegim bile kalmiyor
- +1 yıl
eğer boyun çok uzun olsaydı da emin ol eleştricek bir yerini mutlaka bulacaklardı insanlar acımasızdır bazıları yani sürekli eleştirirler sen onlara gül geç demek ki güzel bir kızsın unutma meyve veren ağacı taşlarlar ;)
hem daha uzarsın
Soran+1 yılAynen oyle insallah uzarim benle dalga gecenlerinde allah bildigi gibi yapar zaten:))
- +1 yıl
:D boya takılmayınız gençler henüz küçüksünüz boyunuzun kısalığı ya da uzunluğu değil kalbinizin büyüklüğü önemli karakterinizin sağlamlığı önemli ;)
Bende burdayım :) benim boyum da 1.60 canım bu bizim için iyi bşy iri yapılı yaştlarımıza göre ilerde çok daha genç kalıcaz hem boyumuzun kısalığından dolayı küçük ayaklarımıza gydimiz topuklu ayakkabilar diğerlerinden çok daha seksi duruyo üzülüp sıkma kendini
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
ilk orta ve lisede okulun en kısa öğrencisi bendim.bir gün bunu avantaja çevirebileğime dair bir fikir geldi aklıma.taklit yapmaya başladım.bir anda etrafımı sardılar.herkes arkadaş olmaya çalıştı.çok ta ekmeğini yedim kısalığın.2 şey çok önemlidir.
1-bodur tavuk her dem piliç.senden uzun olan arkadaşların 3-5 yıl içinde en büyük dertleri sarkmalar ve selilüt olurken sen bu sorunlarla 10 yıl daha karşılaşmayacaksın en az diyorum.
2-Kısalar mütemadiyen daha zekidir.Dünyanın başına bela olan tüm tipler hep kısadır.Hitler ve napolyon mesela.örnekleri çoktur.kendini iyi hisset ve farklı yönleri keşfet.00 YorumlaAHAHHA BUMU SEBEB TAKTIĞINŞEYE BAKYA HAYATTA KİM NE DİYO DİYE YAŞAMA KUSURA BAKMAYIN AMA BEN KISA DEĞİLİM SİZ ÇOK UZUNSUNUZ FALAN DE GEÇ TAKMA BENDE YAŞITLARIMA GÇRE KİLOLU VE KÖSEYİM BENLEDE DALGA GEÇEN VAR yok mu AMA ŞUNU BİL İNSANLARIN KUSURLARIYLA DALGA GEÇENLER ASLINDA SENİ KISKANDIKLARI İÇİN SENİN GİBİ OLAMADIKLARI İÇİN DİR BUNU BİL YETER Bİ KENDİNİ TANI ÖNCE KISASIN EVET AMA EMİN OL HEPSİ SENİ SEVİYOR VE KISKANIYOR TAKMICAKSIN KENDİ YOLUNA BAKACAKSIN
00 Yorumla
+1 yılkendinle barışık ol kısa olmayı sen istemedin kısa boylular daha tatlı şirin olurlar yaşını da göstermezsin geç yaşlanırsın
sana takıldıklarında sende onlarla beraber gül eğlen ozaman onlar bakar bu kızın morali ne yapsak bozulmuyor hiç karışmazlar bidaha sana
hiç kötü düşünme18 Yorumla
Soran+1 yılOylede zaten dedigin gibi yappiyorum bende onlarla guluyorum ama yone dalga geciyolar ve yine
- +1 yıl
eger seninle dalga geçiyorlarsa burada benim aklıma seni çekemedikleri için dalga geçiyorlar gibi geliyor
mutlaka sende bir artı vardır ya ders ya da güzellik açısından
o dalga geçenler kendi yüreklerini dalga geçerek soğutuyorlar
yoksa kimsenin boyu kısa diye dalga geçmezler
senin bir şeyini kıskanıyorlar
Soran+1 yılAynen ama hayir anlamiyorum onlara bir kotulugumde dokunmadi onlar benle.dalga gecince ben onlara da dalga gecmiyorum niye boyle yapiyorlar
- +1 yıl
onlara kötülüğün dokunmadığı için öyle yapıyorlar zaten
seni sessiz buluyorlar o yüzden
okul sınıf bütün toplu yerde maalesef böyledir sessiz gördülermi çullanırlar üstüne
bir gün ciddi ciddi de ki arkadaşlar alınmıyorum ama benimle lütfen dalga geçmeyin artık çok rahatsız oluyorum sevmiyorum de
bazıları dalga geçmeyi kesin bırakır
bazıları yapmaya devam eder yapanlarla da ilişkini kes bir daha da konuşma
Soran+1 yılZaten onlara biraz kilolu bir kizda soylemisti senin dedigin gibi ama yinede devam ettiler bende ilk baslarda onlar benle dalga geciyor diye bende onlarla geciyordum ama yine hic bir degisim yoktu
- +1 yıl
insanın gururunu kıran canını sıkan kimselerden iyi arkadaş olmaz
keşke o kilolu kızın söylediklerini sen kendin söyleseydin kendi iradenle başkasını aracı yapmadan
ama şu kadarını söyleyim o kadar lafa karşı sana hala böyle davranıyorlarsa onlarla konuşma hatta onların bulunduğu ortamda durma çünkü onlar halden anlamayan sahte arkadaşlar
istersen çok canını sıkıyorlarsa bu durumunu öğretmeninle paylaş
Soran+1 yılZaten onlarla arkafaslik yapmiyorum ayni siniftayiz sadece hocamizda eger sizle dalga geciyorlarsa siz onlara iyilik yapin demisti bende oyle yaptim ama hic bir degisim olmadi
- +1 yıl
öylesil insanlar düşüncesizdir
iyiliklerini görmezler bunu sana hissettirmezler
ancak yalnız kaldıklarında senin yaptığın bu iyiliği düşünür ve kendi kendilerini yerler
bu kendilerini yemeyi senin önünde yapmazlar sana belli etmezler çünkü kendilerini küçük düşürmek istemezler
her insanda azda olsa vicdan vardır
hocanız doğru söylemiş
sen onlara iyilik yapmaya devam et
onların elbet bir gün vicdanları dile gelecek
ama senin sabırlı olman lazım çünkü kötülük bulup iyilik yapmak herkesin harcı değildir
zaman her şeyin ilacı
seni sabırlı onları ise vicdanlı yapar
-_- yanlış anlama ama 1.55 boylarında ünide bir bayan var malesef oda senin gibi kısa ayağımın altında kalıcak diye korktuğumdan o çıkmadan dışarı çıkmıyorum ama sana şunu syleyim seninde dalga geçen karaktersiz şerefsizler senin tırnağın etmezler emin ol uzun olsaydında bana denildiği gibi dev mutanat yaratık vb... şeyler duyacaktın
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama ne yapayim onlar dalga gecmese fazla takinti haline getirmem ama dalga gectikce daha da uzuluyorum
Soran+1 yılEvet.hatta bise hocamiz insanlar sizle dalga gecerse siz ona iyilik yapin demisti ben onlara iyilik yapiyorum yine de dalga geciyorlar
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin boyunla dalga geçenler kendini ezik ve yetersiz hissedenlerdir. Bu yüzden o kompleksli kişilerin aptal laflarını dikkate alma sen. Bırak onlar egolarını şişirsinler sen kendini biliyorsan sorun yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma iste onlar dalga gectikce ben daha fazla uzuluyorum herkesin icinde rezil oluyorum
- +1 yıl
Sen değil onlar rezil oluyorlar ama daha farkında değiller. Fakat sen bunun farkında ol. Kimsenin seni üzmesine ve kullanmasına izin verme. Kalbini temiz tut ama etrafını nasır bağlamış olsun. Bu sözümü unutma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim boyum 1.89 eski kiz arkadasimin 1.55 ti. Anlican insan olan zaten bu tarz hucre dizilimlerime bakmaz.kaldiki ben citi piti kizlardan hoslaniyorum.o ne oyle sirik gibi boy bacak.bence cok cirkin.kiz dedigin ufak tefek tatli yuzlu olur..anlican begenilmeme korkun olmasin bir cok insan benim gibi bakiyor olaya emin ol.
00 Yorumla
+1 yılyazık sana :D
boşver takma sen onları :D
onların kusurları o kadar fazla ki kör olmuşlar başkalarına bakıyorlar :D
hemde zaten kısa boylu olmak bir kusur değil uzun boylu ne kadar normalse kısa boylu olmakta normaldir sen onları takma BOŞVERR !!! :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakma kafanı kendinle barışık ol.yapabileceğin bir şey var mı? uzar mı boyun? hayır.o zaman niye hayatı kendine zindan ediceksin ki.onlar dalga geçince sen de gül hatta dalga geçmelerine fırsat verme önce sen dalga geç kendinle.ancak böyle yenersin bunu.utanma.arkadaşım manyak mısın? sakat insanlar var sokakta kolu bacağı olmayan.suratları yanmış insanlar.yapma yav.
00 Yorumlakısa boylu kızlar her zaman için daha masum daha hoş ve daha tatlıdır tüm samimiyetimle söylüyorum bu yüzden sen bu söylenenlere kulak asma gayet iyisin
00 YorumlaYaslari kac bu dalga gecenlerin?:) hayir yani cocuk cocuk davraniyolar. Herkesin bir kusuru vardir seni oldugun gibi kabul eden insanlarin sozunu dikkate al, dalga gecen beyin fakiri insanlari degil :)
00 YorumlaGenelde sorunlu insanlar etrafındakileri küçümseyerek kendilerini rahatlatmaya çalışır.2 metre boyun olsa da deve derler illa dalga geçecek birşey bulurlar, o tür insanlar hep karşına çıkacaktır, kendinle barışık ol , haline şükret.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle cok dogru soyluyorsun
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kısa olmak kötü bir şey değil ki, tatlıymışsında, ilerde talibin çok olacak, hatta kadınlığına adım attığında o dalga geçenleri görücem ben sen güzel güzel giyindiğin zaman...
00 Yorumla- Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbende 1.57. Bence biz topuklularla, kendimize emin tavrimiz ve havamizla bir 1.70 kizi geceriz arkadas ;) :D
04 Yorumla- +1 yıl
Yürübe kim tutar sizi. :D
- +1 yıl
:))
+1 yılEğer 19 yaşından küçüksen palamut balığı yiyeceksin ve sporla ilgilen kalsiyumuda eksik etme biraz daha uzarsın sonra bir topuklu ayakkabı bitti
03 Yorumla
Soran+1 yıl17 yasindayim balik hic sevmem ama sut iciyorum her aksam insallah ise yarar
- +1 yıl
palamut balığını bir araştır ve mutlaka ye 1.53 kalmak istiyorsan orası ayrı tabiki
Soran+1 yılSagol arastiririm
devedede boy var ama eşeğin peşinden gidiyor diyerek kendimi deve seni eşek yaptım gidiyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah uzar boyun yakınma bu haline derim ne yapacağına gelince bir uzman doktora görün belki çaresi vardır güzel kardeşim üzülme
00 Yorumla
+1 yıldalga geçildiğine göre büyük ihtimalle liselisin. üniversiteye geldiğinde kurtulursun böyle gereksizleden. bana kalırsa arkadaşlığını kes hepsiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılKestim zatem onlar siniftaki herkesle dalga geciyor
Ozelden mesaj at senin derdine çare bulabilirim ve moralini bozma onlarin dedikleri onemsiz ;
00 Yorumlaonları diyenlerin de akılları kısaymış boşver hiç üzülme..
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Eskiden abilerimiz derdiki boyu kısa olandan korkacan ağaaa boşver ne takıyon
00 Yorumlaben dururken senimi çağırcaklardı yani de:)) ben partide dağıtırken sen evinde sıkıntıdan paylaştığım videoları izliceksin yavrum de:))
10 Yorumlayapacak bir şey yok katlanacaksın. :D uzun boylu kızlarda fitness yaptığı sürece güzel oluyorlar fizikleri hem bir çok kişi minyon kız sever. .D
00 Yorumla
+1 yılDalga geçenlerin yaşı kaç merak ediyorum doğrusu. Dediklerine kulak asma, benimde boyum kisa ve hiç umursamıyorum. Kendinle barisik ol
00 Yorumlasen takma boya 1.50 olupta neler yapanlar var ohoo :)
00 YorumlaAllah öyle yaratmıs napıcaksın dalga gecenlerde elbet cekerler cezasını
00 Yorumla
+1 yılben kimseyle böyle dalga geçildiğini görmemiştim saçmaymış.
00 YorumlaYaşın 18 i geçmediyse 160 a kadar uzarsın belki dahada fazla.
00 YorumlaDiğer konusunda 725 cevap paylaştı. Kısa boylu olmakta ne var ya, diğer insanlardan bir farkın falan yok. Kim ne derse desin boşver.
00 Yorumla
+1 yılmerak etme.misal ben 150-165 arasındaki kızlardan daha cok hoslanıyorum.
00 Yorumlabende kısayım ne yapim öleyimmi...ne takıyon yaa salla gitsin sağlığın yerindeyse gerisini koy ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBodur tavuk daima piliç kalır minyon insan herzaman yasından küçük gösterir ilerde bu halinden memnun olacaksın
00 Yorumla
+1 yılUzulme herseyin bir dengesi vardir.senle dalga gecenler kadar.seni met edenlerde olucak ilerde:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo salakların büyümesi lazım, üzülmene değecek bir şey değil öyle anormal bir kısalık da yok zaten
00 Yorumla
+1 yılcok zeki erkek disinda biya dikkat eden erkekler yoktur korkma :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kısayım ve inan ki aynı sorunları bende yaşadım. Psikolojim altüst oldu resmen :(
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman bu sorudaki yorumumu sen de oku :)
+1 yılAllah başka dert vermesin
10 Yorumla- Diğer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılben kısa kızları severim çok tatlı oluyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAa sevindim:))
- +1 yıl
ama yinede uzamak istersen boyunu uzatabilirsin telkinle uzama diye birşey var araştır yapması kolay değil ama başarabilirsin
Soran+1 yılNasil bisey o şu an telefondan girdigim icin arastirmak uzun oluyor
- +1 yıl
düşünce gücüyle vücudunu değiştiriyorsun kanserli hastaların iyileşeceklerini düşünüp iyileşmeleri gibi
+1 yılyerim lan :D boşver sen onları
00 Yorumlaseni böyle kabullendik biz
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. shakira gibiysen sorun yok
00 Yorumlaiddaa oranı gibi aasdgasg agaga:D
00 Yorumlaaynen takma kafana bende 1.73 boy var :)
00 YorumlaBence minyon kızlar daha güzel :)
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl17 yasindayim
- +1 yıl
Boyun uzayacak :)
Sen bir yanda spor da yaparsan ek destek olur :) Boyun ortalamayı yakalayacak zaten. Ha elbette bu döneminde uzun olsaydın da en azından bunun sıkıntısını çekmeseydin, ama şöyle düşün; - O boy mevzusu değil asıl mesele...
Soran+1 yılInsallah uzar ne deyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen merak etme daha çok sevilirler:)))
00 Yorumlasüt iç
10 Yorumla
+1 yılyaş kaç
00 Yorumlakıyaamam :)
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!