Diğer Biri bana virüslü kek esprisini açıklayabilir mi? ayüfsananebe Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Aşırı uykum var algılarım kapanmış galiba sjsjsjskjddjks birde şu Cedric Chen e tecavüz mü etmiş 🤦🏻♀️ onu da hayrınıza bir açıklıyıverinn Biri bana virüslü kek esprisini açıklayabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ghjklzx Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Yani demek istiyoki senle bir kağıdın iki yüzü gibiyiz her zaman birlikte ama asla biraraya gelemeyecek 1 0 Yorumla
Kertilenkelebek Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Bazi kaynaklar cedricin chene twcavuz ettiğini söylüyor uzumlu kek muhabbetini twitterda biri ben uydurdum diyordu 1 0 Yorumla
Halukkk82727 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Bu chen çinli olduğu için kek virüslü olur diye espirisi var 1 0 Yorumla
Porex Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bir mesaj atarmisin lutfen 0 5 Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Niye sen kimsin Yorumla Porex +1 yıl 1 saniye lutfen Yorumla Porex +1 yıl Atmayacaksin sanirim Yorumla ayüfsananebe +1 yıl Atmayacam kimsin söyle Yorumla Porex +1 yıl Kimse değilim. 1 saniye Atmani istiyorum ama atmicaksin Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ay üf sana ne be. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani demek istiyoki senle bir kağıdın iki yüzü gibiyiz her zaman birlikte ama asla biraraya gelemeyecek
Bazi kaynaklar cedricin chene twcavuz ettiğini söylüyor uzumlu kek muhabbetini twitterda biri ben uydurdum diyordu
Bu chen çinli olduğu için kek virüslü olur diye espirisi var
Bir mesaj atarmisin lutfen
Niye sen kimsin
1 saniye lutfen
Atmayacaksin sanirim
Atmayacam kimsin söyle
Kimse değilim. 1 saniye Atmani istiyorum ama atmicaksin
Ay üf sana ne be.
Ah Chen üzümlü kekim