Düşünce bozukluğu hangi psikolojik rahatsızlık oluyor çözemedim psikiyatri net birşey demedi?

Bu hangi psikolojik rahatsızlığı oluyor. Tam çözemedim. İçime fenalık falan geliyor. Yerimde duramıyorum. Hareketliyim. Sürekli düşüncelerden kendimi alıkoyamıyorum. Hiçbirşeyden zevk alamıyorum. Akşamları hiçbirşeyi takmıyorum psikolojim süper enerjiğim. Öğlen ile akşam arası çok kötüyüm yani içime fenalık geliyor. Deprasyonda oluyorum. Nedensiz heyecan geliyor. Yorgun oluyorum. Ruhum güçsüz. Gün içerisinde banyo gibi aktiviteleri yapmaya üşeniyorum. Okula gitmeme isteği olurdu bende çok. Ciddi ciddi aşırı olurdu Odaklanmada güçlük çekme. Dikkatsizlik. Geceleri vurdumduymazlık olurdu. O zamanda da sürekli birşeyi merak ederdim. Ardından merakım başka birşeye kayardı hemen. Bu hayat nasıl geçecek gibi kafamda düşünceler. İçime sürekli sıkıntı gelirdi. Psikolojim dediğim gibi geceye doğru harika olması. Sürekli hayal kurardım buna engel olamazdım. Öğlene doğru yaklaştıkça zihnimdeki düşüncelerin artması. Depresif hareketli halimi dışarı çıkarak düzeltmeye çalışırdım. Hiçbirşeyden zevk alamama Hızlı konuşma var birde. Kafam allak bullak. Sürekli saate bakma. Zamanın sanki geçmiyor gibi gelmesi. Hızlı yaşama isteği. Bazen hiçbirşey yapasım gelmez hatta konuşmak bile. Biriyle konuşsam beni biraz tatmin ediyor. Ardından yine konuşma hevesim kaçıyor. Resmen kitleniyorum ağzımdan tek kelime alamıyorsun alsan zar zor. Tükenmişlik psikolojisine giriyorum sanki. Birisi bana ufacık dokunsa sinir krizi geçiriyorum. Okulda 8 saatimi zor geçiriyorum. İlk 5 6 ders idare ediyorum sonrası kabus gibi içime fenalık geliyo. Bu dediklerime göre psikolojik rahatsızlığımın adı ne psikiyatriyee göre bipolar değil.
Düşünce bozukluğu hangi psikolojik rahatsızlık oluyor çözemedim psikiyatri net birşey demedi?