aynı Turkan Soraya benzeyen ama esmer degılde kumral tenlı burnu bıraz daha kucuk zayıf uzun boylu bı kızı nasıl bulurdunuz (bıraz teselıyye ıhtıyacım varda kendımı cok cırkın hıssedıyorum kendımden nefret edıyorum bazen bastan sona kadar kendımı lıletle kesıp saclarımıda kesıp obur tarafı boylamak gellıyor ıcımden asırı benzedıgımı soyluyorlar Turkana ama Turkan cekıcı degıl asırı makyaj ve estetıkle bu hale geldı guzel kadın ama bılmem ona benzemekten pek mutlu degılım daha guzel olmayı ısterdım sız ne dusunuyorsunuz?) BANA EN COK BENZEYEN FOTOGRAFLARINI YORUMLARINA BRAKIYORUM
Turkan Soray guzelmı nasıl buluyorsunuz ona benzeyen bı kız guzelmıdır sızce?
Samimiyetle söylüyorum. Türkan şoray güzelliği bana göre normal. Hayatımda gördüğüm en güzel kadın oyuncu ise "Gülşen Bubikoğlu". Onun gibisi var mı?
2
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
bunlar kizkardes biliyormusun? ama bence Turkan Sorayin yuz hatti daha yuvarlak Gulsenin cenesi biraz uzun ama sen bilirsin Turkan dunya guzeli olsaydi zaten ona benzeyen ben su an eve gelip neden bu kadar cirkinim diye aglamazdim :) ahaha
Bir de şunu söyleyeyim. Ben o kadar mütevazi olmama rağmen, her kadını beğenemiyorum. Elimde değil bu. Ama o Gülşen Bubikoğlu var ya. Tam bir efsane...
guzellik goreceli cenesi uzun bence burnuda kotu fizgi guzel ama bana Aydan Sener daha guzel geliyor Turkanin kiz kardesi zaten Gulsen benziyor gozleri falan
bize koylu tipli gelmesi normal kadinin su an 75 yasi var bu fotograflar cok eskidendi o zamanin modasina uyum saglamis ama even banada pek guzel gelmiyor cok benziyoruz ama dogruyu soylemek gerekirse estetikle asiri makyajla abartilmis birirsi
bana en cok benzeyen fotografli bunlar ikizim gibi bir tek kaslarimiz burnumuz farkli ben o kadar aldirmama kaslarimi bide ben burnumu yaptirdim benimki daha iyi bu cok kaldirtmis onunu
gozlerimiz bide yuz hattimiz ayni yanaklar falan yuvarlakligi ben biraz acik tenliyim kumralim bide kaslarimiz burnumuzda farkli o cok aldirmis kaslarini ben oyle sevmem + benim burnum daha kucuk bide o onunu cok kaldirtmis burnunun boyle yakismiyor ona
En İyi Cevaplar