Klonlama bilimsel, tıbbi, teknik bir şey. Biyokinezi ne? Beyin gücüne, enerjiye ve evrene bende inanırım ama insanın düşünce gücüyle gözünün rengini değiştirebileceği zırvalıktan ötesi değil.
Ben uyuyacağım zaman açıp kulaklığı takıp dinliyorum 2 saatlik versiyonunu 21 gün geçsin yeşillikler iyice belli olmaya başlayacak umarım bir de kendinle sanki yeşil gözlüymüşsün gibi konuş yeşil gözlü olduğuna inandır kendini bilinçaltının inanmasını sağla ama inanmıyorsan da göz renginin değişebileceğine inanıp dinle mutlaka sonuç alırsın ha bir de süreklilik önemli
Az önce soru paylaştım gözlerim ne renk diye kahverengi diyorlar ya neresi kahve tamam kahverengi ama dışında yeşillikler var dese anlıycam da kahverengi değil kör hepsi
Örnek verdiğin şeyin bilimsel bir araştırma olduğunun, yapmaya çalıştığın şeyin de saçma sapan bir hurafe olduğunun farkında mısın? Telekinezi, pyrokinezi, biyokinezi ve buna benzer saçma sapan şeyleri yaptığını ve yapabileceğinizi iddia eden hiçbir insan bilim sahasında elle tutulur bir kanıt gösteremiyorken, bilim insanları bunun gerçekliğini kanıtlayamıyorken, siz de böyle boş şeylere kafa yorup vaktinizi harcıyorsunuz. Buna ayıracağın vakitle hayatına faydası dokunacak şeylere yönelsen, belki bu kadar yarım akıllı olmazdın.
İki foto da biyokinezi den sonra çekilmiş hem düzgün gözle görülebilir sonuç için en az 21 gün yapmam lazım ama ben ufak yeşil halkalar görüyorum iki fotoda da sence yok mu?
Orijinalde nasıl olsun kahverengiydi gözlerim gram yeşillik yoktu ama biyokinezi den sonra (ki daha sadece 5 gün oldu) ilk fotoda ve ikinci fotoda yeşermeler var hafif 21 gün sonra yazcam buraya sşfnslfnsş
Gözlerimin dışında yeşermeler var mı? Normalde kahverengiydi şu an da yeşil değil zaten de zaten 21. gün sonuç göstermeye başlıyormuş ondan şu an ufak yeşermeler bile bence çok iyi
Öncesi sonrası fotoğrafları değil bunlar biri biyokinezi nin 4. günü biri de 5. günü kenarlara yeşermeler görüyorum ben ama tek ben mi görüyorum bilmiyorum ondan sorayım dedim
Ben bugün gözlerimi çektim ama gözlerime flaşla bakarken birinin yeşerdiğini diğerinin ise kahverengi kaldığını görüyorum sana atıyım da bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Peki diğerinde (kahverengi olan) yeşermeler var mı? Bunlar henüz dikkatli bakılmadığı sürece yeşil değil kahverengi gözüküyor ama flaşla aynaya baktığında yeşil gözüküyor bir de flaşla gözünü çektiğinde söylemek istedim sen de deneyecek misin?
En İyi Cevaplar