AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ankarada bildigim hoca var arkadaslar islem bitince para aliyor bakim yapiyor adi emrah hoca cok iyidir 0507 0337440
İşe yarıyor mu bari
Bakmadi bana
Gerçekten büyü bozan hoca bilen varsa hayat memat meselesi yazabilir mi?
Konya cumra * mah Seyit hoca var sana kesinlikle çözüm olur bir lira para talep etmez
Numarasını yazar mısınız lütfen
Yardim eder misin
Nr var mı
@Ahmett5555 hayir
Banada nrsini verirmizin
@erek1973 hocam istanbuldayım da ciddi misiniz sok oldum Şu an
Hic kimse yok hepsi dolandiriyor insani... bizde ayni durumdayiz
Buldun mu birini? :(
@Pelinazlı yok maalesef
@Pelinazlı bırak beleşciligi artık işini görsünde üç kuruşun hesabını yapma kimse bedava yapmaz babasının oglumusun...
Merhaba acaba büyü yaptiridniz mi lütfen yaptırdiyssniz nereeye yaptiridniz
Allah senin yardımcın olsun. Dua et. Vakti gelende karşılaşırız.
@Erek1973 lütfen bana da yardımcı olur musunuz 🙏🏻
Bakmıyor
Hocalara gitmek senin musallatını dahada kötüye götürür tövbe edip namazlarınızı kılmalısınız
@erek1973 üzerimde büyü var mı yardımcı olur musunuz
@erek1973 hocam ismim Eylül annemin adı Makbule 03.10.1993 doğumluyum bana da bakabilir misiniz
@erek1973 bakım yapabilir misin bana yardımına ihtiyacım var usta
@erek1973 lütfen rica ediyorum banada yardımcı olun
@Erek1973 benim için de bakım yapabilir misiniz? Çok yolunda gitmeyen bir hayatım var.
Eşimle bende büyü olduğu söyleniyo bize de bakar mısınız @erek1973 ezgi 23.01.1998
@ezgi2008 Sende ailenden ırsi olarak gelen soysal var ve 10 ay önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz kaşık ve vodo büyüleri var
Eşinin üzerindede 10 ay önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz kaşık ve vodo büyüleri var
@Erek1973 bana da bakar mısınız rica etsem lütfen çok ihtiyacım varr
@melekgurel Düşmanı uzaklarda aramamak gerekir, çoğu zaman burnumuzun dibindedir.
@melekgurel Senin üzerine 3 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz canbar nal ve vodo büyüsü ile farklı zamanlarda erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüleri ve muskaları var.
@Erek1973 eşimle aram çok kötü bunlar yüzünden mi anlamıyorum napmam gerek
@pearl0687 sorun nedir
@Erek1973 hocam Allah rızası için bana da bakar mısınız
@Hulya5656 Senin üzerinde 3 yıl önce erkek tarafından soğutma ayırma ve bağlama büyüsü yaptırılmış görünüyor.
@Erek1973 hocam dediklerinizle yasadigim seyler uyumlu o donemde cok sevdigim birinden ayri dustuk hemde hersey bi anda oldu nolur yatdimci olun bana
@Erek1973 hocam rica etsem anneme bakabilirmisiniz? Sonucunda da bende de bir şey var mı? Annem Şengül (1960 dgmlu) Annesi adı Cemile. Şimdiden teşekkür ederim
@Çiğdem343417 Cemile kızı Şengül ün üzerine 45 yıl önce Aile içi erkek tarafından 2. defa Bağlama, papaz canbar nal ve vodo büyüleri yaptırılmış
@Çiğdem343417 senin üzerinde ise 7 yıl öncesine ait bağlama, muska, vefk tarzı işlemler var.
@Erek1973 hadi ya benimde mi var 😟 annem için geçen hafta bi hoca uğrama var dedi. Ne yapmamız gerekiyor😟
@Çiğdem343417 Annene bakan hoca değil, şarlatan, Annenin üzerinde bulunan büyüleri görüp tesbit edemeyen bir şarlatan.
@Çiğdem343417 Evet senin üzerinde de var ama büyü değil, muska vefk gibi hafif işlemler
@Çiğdem343417 İşinin gerçek ehli varlıklarla çalışmayan birilerini bulup büyüleri çözdürüp, musallatlarınızı temizleteceksiniz
@Erek1973 teşekkür ederim Allah razı olsun
@Erek1973 hocam intiharın eşindegim zor günler geçiriyorum düğünüme günler kala nisanlımdan ayrıldım adım serap annemın adı gülten 20 1 1985 Allah rızası için bakar mısınız
@Sibelserap Senin üzerinde büyü vb. hiç bir şey yok.
@Erek1973 hocam nisanlımla aramda kilit büyüsü olduğu söylendi ben o kilidi mezardan buldum ve hocaya götürmeden okuyup denize attım hocam nisanlımada bakar mısınız adı ömer anne adı abidet 21 11 1991
@Erek1973 nisanlımla mezara kadar kavusamıycaz soylendi düğüne günler kala ayrıldık yıllardır beraberdik
@Sibelserap, Abidet oğlu Ömerdede büyü vb. yok.
@Erek1973 hocam çok şaşırdım buyuden dolayı ayrıldığımız söylendi ve yıldızımız düşükmüş yani nişanlımla yıldızımız denk gelmiyormuş düşükmüş bu ne demek oluyor
Büyü yok sizde, nişanlın istemiyor olabilir, yıldızınızda düşük değil, nasip, kısmet değilmiş
@Erek1973 hoca biiz de hesaba al
@Erek1973 hocam Allah rızası İçin bana da bakar mısınız
eşim eve gelmiyor ne oğlunu ne beni asla gözü görmüyor 2,5 yaşında çocuğumla ortada kaldım
Büyü var diyen çok ama kimse çözemiyor ne yapacağımı şaşırdım artık çok çaresizim 😔
Sabire 02.02.1983
Anne (Döne)
Halil 20.08.1980
Anne (Fatma)
Fatma oğlu Halilin doğuştan ırsi olarak gelen Soysalı var, anne tarafından geliyor
Sabire ismi doğru Döne ismi yanlış, Döne kızı Sabire dede doğuştan ırsi olarak gelen soysal var, dışarıdan yaptırılmış olan büyü yok üzerinizde, ailenizden ırsi olarak geliyor büyüler ve musallatları
@Erek1973 hocam peki nasıl kurtulabilirim bu durumdan
Çaresi yok mu
Dışarıdan yapılmış olan bir büyü yok üzerinizde, başka sorunlarınız vardır.
@Sabirebasel, Annenin veya senin ismin yanlış, öncelikle doğru isimlerinizi bulun, işinin gerçek ehli birilerini bularak, doğru bir bakım yaptırın, çözdürebilirsen iz çözdürün,
@ezgii2008 @melekgurel kardeşler bu şrfsiz müptezel milleti kandırıyor herkese aynısını söylüyor yalanını ortaya çıkarınca engelledi beni. Millete korku veriyor kafasını bulandırıyor inanmayın bu tip din satıcıları pisliklere
@Arazzaras ama bı kaç söylediği şey doğru gibi
@Erek1973 merhaba çıkmaza girdim baba da yardımcı olabilir misiniz?
@Tatto000 Senin üzerinde 3 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış kara büyüler var
@kartnsi15 Senin üzerinde 2 _3 ay önce yapılmış 2 adet bağlama büyüsü var
@erek1973 Eşimle aramda kötü nefis nazar var mı bakabilir misiniz?
İsmim Merve Alan anne adı menşuriye
Eşim Hasan Buğra alan anne adı hülya
32 yıl önce Annene yaptırılmış olan büyüklerden dolayı doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var
İsmin yanlış olduğu için, 5 yıl önce aile dışı erkek tarafından üzerine Soğutma ve ayırma büyüsü yaptırılmış, fakat isminin yanlış olmasından dolayı o büyü boşta duruyor
Eşinin üzerindede 5 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış Soğutma ve ayırma büyüsü yaptırılmış
Senin başka bir ismin daha olmalı
@Erek1973 banada yardımcı olur musunuz hocam rica etsem
@nicrub11 Senin üzerinde, 2 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış 5 ade bağlama büyüsü görünüyor,
@nicrub11 Nasibin, kısmetin, bahtın, talihin ve şansın, 1 yıl kadar önce kapanmış
@Erek1973 baska ismim yok hocam sadece Merve
@Erek1973 soysal ne demek oluyor hocam
@Erek1973 hocam 5 yıllık evlı değiliz ama nasıl yapılmış bu anlamadım ya da ne ıse yarar
@Erek1973 hocam sımdı ben yazdıklarınızı anlayamadım , eşimde olduuunj soyledıgınız buyu bızı ayırır mı? 5 yıllık evlı değiliz biz
Daha anne karnında iken, annene yaptırılmış olan büyüler senin bedenine geçmiş durumda
5 yıllık evlisin, doğuştan Soysalının musallatı ile
@Erek1973 hocam ben bunu nasıl anlarım, nasıl kurtulurum, esımle aramda sorun olur mu
Rüyalarında görür ve hissedersin
Eşinle aranda illaki sorunlar yaşatır
@Erek1973 hocam rüyamda da absürt bısey görmüyorum ama ne yapmak gerekır kı
@Erek1973 eşimle ayrılmamıza sebep olur mu
Bol bol dua, sadaka, Saffat Suresi, geçmiş olsun
@Erek1973 hocam bana da bakar mısınız lütfen çok kötü durumdayım
Benim ihtiyacım var lütfen İstanbul veya mardinde öneriniz var mı
@Erek1973 hocam merhabalar banada yardımcı olur musunuz
@erek1973 size ulaşmam gerekir özelden yazamıyorum.. takip istegi attim mümkünse kabul eder misiniz?
@Drysare Senin üzerinde 8 kuşak ncesinden, büyük annene yaptırılmış olan büyüler ve yedirilip içirilen büyülü içeceklerden dolayı ırsi olarak gelen soysalın var.
@Drysare Ayrıca 24 yıl öncesi yapılmış bağlama papaz canbar nal ve vodo büyüleri var 3 veya 4 defa yaptırılmış.
@erek1973 hocam bana yardimci olabilirmisiniz lutfen
@erek1973 Merhaba bana mesaj atabilir misiniz, konuşmak istediğim bir konu var sizinle?
@erek1973 bana da bakar mısınız? büyü olduğunu düşünüyorum
@erek1973
Hocam size başka nasıl ulaşa bilirim yardımcı olur musunuz lütfen
@erek1973 ulaşa bileceğim bir hesap bir telefon numarası var mı nolur yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var
@erek1973 hocaam lütfen bana ve halama bakar mısınız lütfen hocaam yardım edin alalh rızası için
@selindre, senin üzerinde muska görünüyor, yakın zamanda yaptırılmış
Halanın sıkıntıları Anne annesinden ırsi olarak geliyor
@erek1973 kim tarafından ne muskası yaptırılmış
@Erek1973 bana numaranızı verir misiniz özelden lütfen zor durumdayım ihtiyacım var size
@Erek1973 Lütfen bana yardımcı olur musunuz numaranızı verir misiniz
@erek1973 bana da baka bilir misin yardımcı olur musun
Yaz bana.
Yeni uye oldum ozel mesaj icin exper +2 istiyor olur olmaz mesaj aticagim cok tesekkurler
Takip at bana ben yazarım
Bana mesaj atar mısın
( e. r. c. yes) instagram hesabım
Bana da yazar mısın
6. hissin kuvvetlimi @LucheZephys
Ya birde bozanini arıyorsun. Yapılamayan şey nasil bozulacak
Bu işi para icin yapanlara zaten gitme
büyü direnci kassanız bunlar olmazdı..
Dövizciye bozdur. Allah akıl fikir versin.
Senin fikrinde cok zekice ya sanada allah akil versin
Bir hocanın büyüyü bozmak için yüksek para istemesi o büyünün büyüklüğünümü yoksa seni dolandırmak istemesinemi delalettir?
Farkindaysan parayla bakan dolandirici aramiyorum ben soruyu iyi oku ondan sonra yargi yapip alay et ben allah rizasi icin bakan ariyorum parayla dil kardesim tamam
Büyüye karşı Allah a sığın , hocalara değil.
Mailim nazlisu1@outlook. com Bana ulaş
Hıssıyatın kuvvetlimi birsey sormam gerekiyorda
Hiç inanmadığım ve sevmediğim şeyler
Inanmadigin ilgini cekmeyen seylere yorum yap. a tatlim o zaman sayfayida sacma yorumlarla kaplama yardim istedim senin sevip sewmedigini soran olmadi
bir yaz bakalim
Yeni uye oldum ozel mesaj icin exper +2 istiyor olur olmaz mesaj aticagim cok tesekkurler
Bana siz yazabilirmisiniz xper +2 ye ulasamadim saolun
gandalf var ama cok para istiyor oda
Özelden yardımcı olabilirim
Ciddiyseniz yardımcı olabilir misiniz?
bilmiyorum onan kolay gelsin
Osrsmi istenilir bu is icin yuh yok
Buldun mu
Saolsunlar bazi hocalar kisiler mesaj atiyor konusuyorum ama dahalarina acigim saolun
Var bildiğim ama gebzeye gidermisin bilmiyorum bize çok iyi geldi adamdan Allah razı olsun
Mesaj atarsan sevinirim xper+2 olamadim mesaj atmami engelliyor saolasin
Attım mesaj
Uzaga bakiyor mu o hoca?
Kimdir? Lütfen banada yardımcı olur musun lütfen
Lütfen bana mesaj atar mısın
@Sedefyoktur ulaşabildin mi bu kişiye
Bir isim buldun mu lütfen
@Pelinazlı yok kimse
Merhaba, Gebze'de kim? Nerede?
@nuz56 Gebze'de otogara yakın sanayide Seyfi usta cinci Seyfi diye biliyorlar
Büyüyü bozdurmak için cinci hoca olmaz dediler, iyice kafam karıştı, herkes farklı şey söylüyor, araştırıyorum okuyorum ama huzursuzum.
@nuz56 sen bilirsin bize iyi geldi ben sadece tecrübemi paylaştım geçmiş olsun canım
@Arabın_Gahvesi çok teşekkür ederim, şu siteyi inceliyorum haktanhoca. com
Merhaba gebzedeki hoca kim acaba numarası var mı
@Kubraa1234 numarası yok vermiyor dediler tanıdıklar aracisiyla ulaştık gittik Gebze de küçük sanayi sitesinde oğulları çalışıyor oda oğullarının yanında duruyormuş Seyfi ismi oğluda İlker Orhanlı çelik akü yazan dükkan mis zaten cinci Seyfi dediklerinde gösteriyorlarmis
@Arabın_Gahvesi Gebze’de nerde acaba
@Merve01128 Kucuk sanayi sitesinde Gebze Seyfi ismi oğullarının dükkanı var orada bakıyordu en son ulaşılamadı telefonlarını değiştirmiş belki ogullarinin yanına gidiyordur kime sorsan gösteriyormus
bana mesaj atabilir misiniz
@Arabın_Gahvesi
@Baharr30 adam numarasını degıstırmıs sanırım numara kullanılmamaktadır diyor en son yoğun bakımdaydı diyalize girip çıkıyordu son hali ne oldu haberımız yok başkada bilmiyorum gebze küçük sanayı sitesinden ögrenebılırsin
Ben gebzedeyim bana söyleyebilir misiniz
Ben gebzedeyim bana söyleyebilir misiniz?
Varsa bende öğrenmek isterim
allaha yakın oll
Buyur kardeşim ne sıkıntın var
Merhaba gerçek iyi bir hoca bulabildiniz mi
@hassas_dokunuslar olur.)
Hoca buldunuz mu
@EREK1973 BANA DA bakar mısınız
Ben ücretsiz tedavi yapıyorum
Hocam size ulasmak mümkün mu?
Merhaba hocam bana bir bakım yaparmısınız?
@erek1973 reyiz bana bi yardımcı olur musun
Hocam bana da bı bakabilirmisniz
@erek1973 lütfen bana da bakar misin
@erek1973 Merhaba, adım sultan annemin adı sona 01.08.1983 tarihinde doğdum anneanemin adı mine yardım eder misin
@erek1973 hocam bana bakabilir misiniz?
Ben kurtuldum sizde kurtulabilirsin
nasıl?
@erek1973 bana mesaj atabilir misiniz?
Sorunlarını özele yazdım
@Erek1973 iletişim bilgilerinizi yazar mısınız lütfen ben mesaj atamıyorum hiçbir işimiz rast gitmiyor büyü yapılmış dendi lütfen yardımcı olur musunuz?
@Erek1973 Hayirli günler, Sizi tesadüfen buldm Allah Rizasi Icin yardimci olur musunuz.
15 sene esimle evliyim, 3 evladim vor (8,5,2)
Esim sürekli Evden gidiyor, ve 1-2 hafta gelmiyor!
Bana ve cocuklsrimiza asiri bagli olan esim bambaska bizden cok uzak olmays basladi.
12 yasnsa babami kaybettim, artk kaldiramuyorum Cünkü cocugm var.
Bizi bir istiyor bir görmüyor bile.
ALLAH rizasi icin geri cevirmeyin bizi
Esim Gülseren oglu Harun
Ben Fatma Kizi Ebru
@Erek1973 merhaba şu an bu mesajımı görecek misiniz bilmeden yazıyorum. korktuğum şeylerin içinde kaldım. çaresiz hissediyorum kendimi. bize bakabilir misiniz? eşimin adı Yusuf. 17.07.1986. annesi Ganime ya da İsmihan. Lütfen bunu okuyun lütfen
@erek1973 bana bakarmısız
Senin üzerine 3 yıl önce aile dışı bayan tarafından 2 adet soğutma ve ayırma büyüsü ile 1 adet bağlama papaz, kaşık ve vodo büyüsü yaptırılmış Ayırma büyüleri yani.
@Erek1973 evet teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz sıkıntı da olan iki yakınım var onlar için rica edicektik
@Erek1973 banada bakar mısınız ücretsiz
@Erek1973 ya size sayfadan ulaştım benimde sıkıntım vardi
Banada bakarmisiniz
@Erek1973 Hocam çok yıkįdık, feci pis büyü var yalvarıyorum yardım eddin Allah rızası için. yeniyim, avrupadan, ailemiz yikildi siteyi alnlamıyorum ne olur bana bir yol gösterin. Özel mesaj atmak isterdim ya da siteden ama yappamiyorum, türkçem az kısık. Siteye Yazdiklarırimi bulamiyorum okuyamiyorum ! Özel mesaj atabilirmisiniz yalvarıyorum, e mail imi biraz tuhaf yazıyorum çünkü site istemiyor anladım kadarı ile : kuçuk harfli hepsi ve arasiz budur bilcody aroba hotmail nokta fr evel evel çok sağ olun hocam
@Erek1973 Hocam Yalvarıyorum ne olur Hocam bana bakar mısınız YALVARIYORUM HOCAM NE OLUR ama forum falan anladığım yok, bana mesaj atabilir misiniz lütfen Hocam, yıkıldık çoluk çocuk. Ilk evela çok teşekür ediyorum insanlara yaptığınız iyilikler için
@Erek1973 Erek1973 Hocam çok yıkįdık, feci pis büyü var yalvarıyorum yardım eddin Allah rızası için. yeniyim, avrupadan, ailemiz yikildi siteyi alnlamıyorum ne olur bana bir yol gösterin. Özel mesaj atmak isterdim ya da siteden ama yappamiyorum, türkçem az kısık. Siteye Yazdiklarırimi bulamiyorum okuyamiyorum ! Özel mesaj atabilirmisiniz yalvarıyorum, e mail imi biraz tuhaf yazıyorum çünkü site istemiyor anladım kadarı ile : kuçuk harfli hepsi ve arasiz budur bilcody aroba hotmail nokta fr evel evel çok sağ olun hocam
@Erek1973 hocam banada bakar misiniz rica etsem? Sürekli korkutuyorlar...
@Erek1973 hocamm hoocaamm bana da bakar mısınn🙏🙏
@Erek1973 bana da bakabilir misiniz bi sorun varsa söyler misiniz?
@Herhangibiri222 25 yıl önce Annene erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ve içirilmiş büyülü içecek den dolayı, doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var.
@Damla3407 Anneannenden kaynaklı doğuştan soysalın var. Anne Annenden Annene, Annenden de sana ırsi olarak geçmiş.
@Calpyso Sana 9,5_10 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış 2 adet bağlama, papaz, canbar ve nal büyüleri var üzerinde
@Nurii 5 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz, canbar, nal vodo büyüleri ile içirilmiş büyülü bir içecek var bedeninin içerisinde
@Ays-09 Senin üzerine 1 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış muska var
@bayanarmut13 Sıkıntıların doğuştan ırsi olarak geçiyor, Anne tarafına yapılmış büyülerden kaynaklı
@bayanarmut13 merhaba bütün cinsel içerikli sayfalarda birçok erkekle yatmak istediğini söyleyip arzu ettiğini söyleyip bir kişiyi seviyorum demen ne kadar manidar kendine çeki düzen ver allahta sana kalbindekini verir
@Damla3407 korkmak istemiyorsan felak nas ayetel kürsi oku ve duşta tuvalette uzun süre durma gece yatarken çok çıplak olma ki senin bedenini görüp aşık olmasınlar
@Erek1973 merhabalar nasil iletisim kurabiliriz benimde yardima ihtiyacim var
Degerkenan48@gmail. com
@KenanDeger bende yazabilir miyim
Ben bozarım gel.
Ciddi iseniz ulaşabilir misiniz?
Bakada ulasabilirmisiniz?
Banada ulasabilirmisiniz?
Ha hack
Eminler Derneği Furkan Hoca. google da bakın.
Gerçekten etkili Bir hoca mı
En önemlisi büyü bozabiliyor mu
ne kadar ücret alıyor?
@Sabirebasel gidenler memnun. Ücret almıyor. İnstagramdan da bakabilirsiniz eminlerderneği
Çok teşekkür ederim 🙏
@Sabirebasel rica ederim. burada herkes her konuda yorum yapıyor şeytanın biri de benim yorumumu kaldırıyor şeytan.
Eminler Derneği Google.
m.youtube.com/watch?v=nwuLiL3BAKQ&feature=youtu.be
Yalnız bahsettiğiniz hocanın profilinde kabak gibi havas ilmi yazıyor ki havas ilmi büyünün bir türü ayriyeten cinler diye de yazıyor
Ben Bozuyorum
Ciddiysen ulaşabilir misin?
Düzeldin mi