Arkadaslar parasiz ucretsiz allah rizasi icin buyu bozan hoca ariyorum medyum olur ama buyu yapanlar degil buyu bozan hoca olmali?

Allah rızası için büyü bozan hoca bulman gökten altın düşmesi ihtimalinden daha zor. Allah rızası için ben yardım ederim deyip yardım etmek isteyeninde çok bir bilgisi yok. Allah rızasını bir kenara koyucaksın cebine parayı koyucak bir üstada başvurucaksın.
Benim gerçekten büyü bozabilen bir tanıdığım var çok ucuz miktara yapıyor işlemi ama bedava değil. Bedava bulmak aşırı derecede zor bu devirde. Sen bedava hoca arayana kadar ölür gidersin. Ne yazıkki pşyasada bu işin sahtekarı çok fazla var sen hep onlara denk gelmişsin
150 tane hoca bulsan,1.500 tane medyum bulsan,15.000 tane cinci hoca bulsan,150.000 tanede büyücü bulsan, yine çözdüremezsin.
@İstanbulluboy Çok çok karışık bir durumun var, doğuştan soysalının musallatlarının yapmış oldukları 40 bağlama,40 soğutma ve ayırma, ekstradan musallatlar tarafından yaptırılmış bağlamalar, arap saçı gibi karman çorman etmişler seni 10-11 yaşlarında ikende tamamen kendilerine almışlar seni. Evlilik olayı yani.
@AteşVarMı 6,5 yıl önce bayan tarafından yaptırılmış, bağlama, papaz, hastalık sakatlık ve ölüm büyüsü.
@AteşVarMı 5 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış 4 adet soğutma ve ayırma büyüsü.
@AteşVarMı 3. kuşaksın anne annenden gelen doğuştan soysalın var ve bu soysalının musallatlarının yapmış oldukları 20 küsür bağlama,20 küsür soğutma ve ayırma büyüleri var.
@AteşVarMı iblisle evliliğinde var.
@AteşVarMı Musallatlarına sormak lazım, neyin olduğunu.
@AteşVarMı Edinemezsiniz, hafızanızı canlandırırsanız, belki aklınıza birileri düşer, düşen kişiler doğru kişilerdir.
@AteşVarMı Üzerine yanlışlıkla bir işlem yaptırırsan evet.
@AteşVarMı Büyü ve musallat konusunda çok yoğunluk var üzerinde o yüzden bayanmısın erkekmisin tam bakamadım, eğerki bayansan, çocuklarına ve torunlarınada taşıyacaksın bu doğuştan gelen soysalı, ırsi olarak.
@AteşVarMı İşinin gerçek ehli birilerini bulacaksın, ama kesinlikle varlıklarla çalışmamalı, büyü yapmamalı.
@AteşVarMı Beyin dalgaları, beyinsel enerji. beyinsel güç.
@AteşVarMı Mümkün değil, benim gibi kimseyi göremedim dahaca. uğraşma böyle işlerle musallatlara tamamen kapılırsın ve kandırılırsın.
@invisibleman34 Sen hapı yutmuşsun büyü çözdürüyorum diye üzerine yaptırdığın bağlamalar ile geçmiş olsun.
Bana bakarmisiniz
@okbhastasi34 Öncelikle sen 5. kuşaksın Sen 1. Annen2. Anneannen 3. Anne annenin annesi 4. Onunda annesi 5. Kuşak büyüler 4 kuşak öncesinden geliyor, sen 5. kuşaksın. Anne tarafından geliyor büyüler ve musallatları.
@okbhastasi34 Büyü çözdürüyorum diye 10 ay önce 1 bağlama yaptırmışsın.
@okbhastasi34 Büyü çözdürüyorum diye 10 ay önce bir bağlama daha yaptırmışsın.
@okbhastasi34 11 ay önce 1 bağlama daha yaptırmışsın.
@okbhastasi34 2 adet muska yaptırmışsın.
@Angel0512 Buradan yazabilirsiniz.
@Angel0512 Ölüm büyüsü tek başına olmaz, bağlaması olur, papazı olur, hastalık sakatlık büyüsü olur, sabun büyüsü olur, vodo büyüsü olur.
@Angel0512 Büyü senin üzerindemiymiş?
@Angel0512 Sizdeki büyüler Ölüm büyüsü değil,4 Kuşak öncesi büyük annelerinden ırsi olarak gelen büyüler ve senin çözüm işlemi yaptırıyorum diye yaptırdığın muska ve bağlamalar, sana ölüm büyüsü var diyen kişi sallamış. Sen 7-8 aya kalmadan aşırı derecede musallata karışacaksın ve musallat tecavüzleri yaşıyacaksın.
@Angel0512 Baba tarafından büyü geçmez, büyü anne tarafından geçer, bayanlar taşıyıcıdır, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile geçer doğuştan ırsi olarak.
@Angel0512 Musallata karışacaksın ve musallat tecavüzleri yaşayacaksın, bunun gelecekle bir ilgisi yok, musallata karışacak olmanın ve musallat tecavüzleri yaşayacak olmanın sebebi, işinin ehli olmayan kişilere yaptırmış olduğun yanlış işlemler. Yaptırmış olduğun yanlış işlemler ile doğuştan soysalının musallatlarına kapı açmış oluyorsun. Musallatlarına davetiye çıkarmış oluyorsun.
@Angel0512Yaptırmış olduğun yanlış işlemlerle, bir nevi büyü yaptırmış oldun, büyü yaptırdığın içinde, doğuştan üzerinde bulunan musallatlarına kapı açmış oldun, her geçen gün üzerinde bulunan musallatların etkilerini hissedeceksin, uyku düzenin bozulacak, kabuslar göreceksin, hassas bölgelerinde kararmalar, kötü kokular ve akıntılar olacak, yorgun ve halsiz olacaksın, saçlarında dökülmeler başlayacak, tıbbın çare bulamadığı hastalıkların olacak vb. bir sürü olumsuz musallat etkileri yaşayacaksın.
@Angel0512 Sorunlarını yazdım iletişim nosunu ne yapacaksın, doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var onu çözdüreceksin, senin yaptırmış olduğun bağlamaları çözdüreceksin, yaptırmış olduğun muskayı çözdüreceksin, musallatlarını temizleteceksin, büyüleri çözdürmeden musallatlarını temizletemezsin, sen büyü çözdürüyorum diye üzerine büyü yaptırıyorsun, yaptırmış olduğun büyülerde seni daha kötü bir duruma sokacak.
@Angel0512 İşinin gerçek ehli varlıklarla çalışmayan büyü yapmayan birilerini bulacaksın ve üzerindeki tüm büyüleri çözdüreceksin.
@Angel0512 Doğuştan soysalının içeriğindeki büyüler;35 adet bağlama büyüsü,1 adet doğuştan soysalının temelini oluşturan annenden sana geçen beden içi büyü-23 adet soğutma ve ayırma büyüsü-23 adet soğutma büyüsü-23 adet ayırma büyüsü-23 adet sihir-23 adet bağlama-23 adet muska-23 adet vefk-23 adet bölgesel bağlama-23 adet genel bağlama vb. bir sürü işlem.
@Angel0512 5 yıllık iblis evliliği ve 3 adet iblisten olma çocuk, hangi birini çözdüreceksin.
@Angel0512 Güvenilir hocada bulsan, kimse seninle 40 gün boyunca gece gündüz uğraşmaz, maddi olarakta gücün yetmez.
@Angel0512 Maddi imkanın yoksa uğraştıkça batarsın. Her yaptırdığın yanlış işlem maddi olarak çözümü zorlaştırır senide daha kötü yapar.
Hocam bana da bakar mısınız @erek1973
Berk adım anne adı sevgi 14 04 1995
@Berk145333 Hangi ildesin.
@Berk145333 11 ay önce,10 ay önce ve 8 ay önce üzerine 3 defa Aile dışı erkek tarafından Bağlama, papaz, canbar ve nal büyüleri yaptırılmış, Ayrıca vermiş olduğun isimlerle sen çıkmıyorsun, senin başka bir ismin olmalı.
İstanbul hocam @erek1973
@Berk145333 Senin başka bir ismin daha olmalı, bu isimlerle çıkmıyorsun.
Göbek adım izzet ne yapmalıyım peki? @erek1973
Merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz kendimde bir ley olduğunu düşünmüyorum ama nişanlımın üzerinde bir şeyler var diye düşünüyorum
@erek1973 Merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz kendimde bir şey olduğunu düşünmüyorum ama nişanlımın üzerinde bir şeyler var diye düşünüyorum
@Tuuuruuncuuu Senin doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var, Annenden kaynaklı.
@Tuuuruuncuuu Doğuştan soysalının içeriğinde ise;1 adet beden içi büyü-36 adet bağlama-29 adet soğutma ve ayırma-29 adet soğutma ve 29 adet ayırma büyüsü ile 29 adet bağlama-29 adet muska-29 adet sihir-29 adet bölgesel bağlama-29 adet genel bağlama-29 adet vefk vb. bir takım işlemler var, doğuştan soysalının musallatlarının senin üzerine yapmış oldukları.
@Tuuuruuncuuu Senin üzerinde hafif nazar, aşırı haset ve aşırı göz var-Nasibin, kısmetin, bahtın, talihin ve şansın kapalı.11 yıllık doğuştan soysalının musallatı ile evliliğin ve bu evlilikten 5 adet çocuğun var. Nişanlının adını anne adını yaşını ve yaşadığı yeri yaz nişanlınada bakayım ama genel olarak sıkıntı sende.
@Tuuuruuncuuu Sen çift ruhlusun, bir bedende 2 ruh. Aynı şekilde senin üzerindede 1 adet beden içi büyü-25 adet bağlama- 23 adet soğutma ve ayırma-23 adet soğutma -23 adet ayırma büyüleri ile 23 er adet bağlama, muska, vefk, bölgesel ve genel bağlamalar, sihirler muskalar vb. işlemler var doğuştan soysalının musallatlarının yapmış oldukları.
@Tuuuruuncuuu Annen 55 yaşlarındamı? Annenin sorunlarıda annen annenden geçmiş, kısaca anne tarafı büyük annelerinin üzerine yaptırılmış olan büyüler sizleri ailece etki altına ırsi olarak almış,
@erek1973 Öncelikler teşekkür ederim, annem 55 yaşında iki yıl önce vefat etti. Nişanlımın adı Muhammed Antalya da yaşıyor Annesinin adı da Aysun
@erek1973 bir de 24 yaşında nişanlım
@Tuuuruuncuuu Muhammed'in başka bir ismi olmalı Aysun oğlu Muhammed olarak çıkmıyor.
@Tuuuruuncuuu Nişanlına 11 ay önce öe 10 ay önce 2 defa aile dışı erkek tarafından;Bağlama, papaz, kaşık ve vodo büyüleri ile 2 defada vefk işlemi yaptırılmış.
Size nasıl ulaşa bilirim çok acilllll
Ben size nasıl ulaşabilirim acil istagramda Dunyaa.85 bana yazar mısınız acil lütfen
Merhaba benimde bir sıkıntım var müsait olduğunuzda berivan_rsrs Instagram hesabına mesaj atarsanız sevinirim. Buarada cinlerden bir tanesinin ismi berivandır. şu an yanimdalar yardımcı olursanız sizinle konuşmak istiyorum. Yaşım genç ailem pek inanmiyor mesaj atarsanız çok makbule geçer. Profil fotosu yoktur.
@Selberay123 İnsta kullanmıyorum.
Bana yardımcı olur musunuz takip isteği attım size @erek1973
Banada bakabilirmisiniz yardima ihtiyacim var
@erek1973 hala yardımcı oluyor musunuz
@Tuuuruuncuuu Gereken cevapları fazlasıyla verdim sanırım.
@erek1973 Anne adı Ayşe olan Leman Nur için ve Anne adı Gülseren olan Meryem için sorcaktım. Meryem de sıklıkla uyku felci (karabasan) oluyor maalesef.
@erek1973 bana mesaj atarmısın ben atamıyorum yeni üye oldugum için
Size mesaj atamıyorum burdan Allah rızası için bana da yardımcı olur musunuz
@erek1973hocam banada bakarmisiniz
Adım Şeyma Anne adı derya.09.07.1995
Ne yapacağımı bilmiyorum sizede ulaşamıyorum lütfen yardım edin
Rica etsem bana da bakar mısın?
Neden bu kadar imkansız diyorsunuz Allah'tan ümit kesilir mi?
Size mesaj atamiyorum Nasıl ulaşabiliriz?
@erek1973 bana ulaşır mısınız
Merhaba @Erek1973 hocam. 30 yaşındayım. Kötü durumdayım şu an. Bana da bir bakabilir misiniz Allah rızası için?
@Biberagacı Anne Annenden, gelen ırsi doğuştan soysalın var. 7 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ile içirilmiş büyülü bir içecek var bedeninin içerisinde. 7 yıl önce 2. defa erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ve 7 yıl önce 3. Bağlama büyüsü de yaptırılmış üzerine
Hocam bakmışsın ama evliyim ben. 10 senelik. Hem kendi yuvam yıkılmak üzere. Hem annemle babamın. Hem kardeşim pis insanlara karıştı. her şey alt üst oldu.
Detaylı bilgi verebilir misin hocam 10 yıllık evliyim
@Anvl_anvl Senin sorun ve sıkıntılarının kaynağı Anne annen, Anneannene yaptırılmış olan büyüler, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak. önce annelere, annenlerdende sana ve kardeşlerine geçiyor, sendende senin çocuklarına ve torunlarına ırsi olarak geçecek, kuşaktan kuşağa ilelebet devam edip gidecek.
@Anvl_anvl Senin veya annenin ismi yanlış, Annenin ismi yanlış olmalı, bu isimlerle çıkmıyorsunuz çünki, Senin doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var ve bu soysalın musallatları ile aşık cin vakan var 2 adet. 2 yıldır da üzerine aile içi erkek tarafından yaptırılmış bağlama lar var adet. Durumun çok karışık
@01020304 Bulabilirsen işinin gerçek ehli birilerini bulmalısın ve çözdürmelisin. 1 Adet beden içi büyü anne karnında iken, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile geçiyor, 34-35 adet bağlama, 28 adet soğutma, 28 adet ayırma, 28 adet soğutma ve ayırma, sihirler, bağlama lar, muska lar, vefkler vb. 28 er adet, yaşın arttıkça bunlarda artar.
@erek1973 aralık ayında eşimle durduk yere kavga etmeye başladık ve ayrılık aşamasındayız bir hocaya gittim. ama içime sinmedi. bir su verdi bir muska yazdı takmadığımda kötü rüyalar görmeye başladım. o yüzden korktum. bende hoca size biri yedirmiş içirmiş dedi eşim birden bir çocuklarıma bana düşman oldu resmen bambaşka biri oldu. sakin adam gitti bencil huysuz bir adama sönüştü seni hiç sevmedim demeye başladı.
Sizden bir konuda yardiminizi rica ediyorum. Ortada hicbir sey yokken artik sevdigim kiz yuzume bakmak istemiyor. Yardimci olur musunuz.
Hocam intiharın eşigindeyim adım serap anne adı gülten 20 1 1985 Allah rızası için bakar mısınız
@erek1973 Bana da bakabilir misiniz lütfen? Çok acil bir durum var.
Merhaba adım i versem bana da bakar mısınız @erek1973
@Lisiyantus Senin Annene 25 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ve içirilmiş büyülü bir içecek ten dolayı sorun ve sıkıntı yaşıyorsunuz, sorun ve sıkıntılarının doğuştan aileden ırsi olarak geliyor, Annene kim büyü yaptırdı ise Allah belasını versin.
@pinokyo77 Doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var ve 10 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz hastalık sakatlık ve ölüm büyüsü var üzerinde
@narsinyada. Senin üzerinde büyü vb. yok 7 ay kadar önce yapılmış bir muska var sadece
@erek1973 Hocam merhaba. Yazınıza denk geldim de çok güzel yorum yapmışsınız büyü yapmak çok kolay işi yarım yamalak bilen biri bile çok rahat yapabilir fakat bozması mucize gibi. Daha önce de çok sıkıntılar yaşamış biri olarak sizden rica etsem bi bakma şansınız var mı? Bir şeyler var mı yok mu? Çünkü biliyorsunuz herkese bu tarz şeyler söylenilmiyor
Banada bakın lütfen
@Zeydan3510 Senin üzerine 20 yıl önce aile dışı erkek tarafından 4 defa ayrı ayrı Bağlama papaz hastalık sakatlık vb. büyüler yaptırılmış.
Hocam bana da bakabilir misiniz?
Hocam size mesaj atamıyorum, erkek arkadaşımla durduk yere uzaklaştık ona bakabilir misiniz?
ben biliyorum ama parasız yapmaz çünkü malzeme kullanıyor cebinden ödemez heralde
Bana yardımcı olurmusum
Kişiyi söyleyerek
merhaba adem hoca hakkında daha fazla bilgi var mı
Görüş
44Görüş
Kimse gerçekten musallati yaşamadan hoca olamaz arkadaşlar. Özellikle bu siteden kimseye sakın ama sakın inanmayın. Ben kandım siz kanmayın. Tek bir çözüm yolu var. musallata kendinizi inandirmadiginiz sürece hayatınız normale dönecek. ayrıca Herşeyi hocalarda aramayın. Büyü olsa bile bu onların ve sizin elinizde olan bir şey değil. Büyü bozulmaz. Sadece etkisi yitirilir ya da ters teper. Lütfen üzerinizde Burdan çok büyü olduğunu söyleyen kişilere inanmayın. Ben inandım ve böyle olmadığını sonradan öğrendim. Eğer çok büyü olsaydı şu an ayakta duracak haliniz olmazdi. İnanın bana. İçinizi rahat tutun sadece kendinizi mutlu edecek şeyler yapın negatif şeylerden uzak durun.
Onun musallatları ablamı hedef almış ablama iftiralar atıyor. ablamı öldürecek bu şizofren adam ne olur onun musallatları ablama karşı olmasın ablamın yakasından düşsün bu adam lütfen alllah rızası için bize yardımcı olun.
Iyi bir hoca bildiğiniz var mı..
Kimin musallatları? @Sewe_teye27
BUARADA SU EREK DENEN ŞAHSİYETE İNANMAYİN TAM BİR SAHTEKAR
@Sewe_teye27 ablan çok in cin ya da musallat kelimesi kullanıyorsa demeyecek sürekli başka şeyler bahsedip konuları değiştirmeli. Poker face olmalı anladın mı beni?
Eniştemin musallatları
@Selberay123 neden öyle dediniz
Erek1973 selamün aleyküm öncelikle ben eşimle 7 yıldır evliyim ve çok açık sözlü olucak belki ama başka şekilde söylemenin bir yöntemini bulamadım biz 7 yıldır ilişkiye giremedik gerek yok daha kaçarak evlendik biz eşimle ve ne olduysa 7 yıl önce oldu son bir yildirda eşime çin musallat olduğunu düşünüyorum inanılmaz derecede değişimler yaşıyor gece uyurken mesela sanki ilişki yaşıyor delirmek üzereyim ne dayanicak gücüm ne sabrım kaldı yemin ederim ebedi cehennemi Allah'ın yasak ettiği can almayı Allah'tan korktuğum için yapmıyorum yoksa zaten ölmüşüm tastiklenmesi kalmış
Adim Sercan 31 yaşındayım eşimin adida ebru 25 yaşında yukarıdaki yazımda 7 yıldır ilişkiye giremedik gerdek yok daha demek istemiştim
Bu konuda çok ciddi bir hoca biliyorum Hatay Dörtyol'da yılancı hacı hoca meftunları var. Şimdi oğulları el almış devam ediyor. Çok ama çok güçlü olduklarını biliyorum. Uğur Dündar bile gitmişti babalarına. Genellikle zehirli hayvanların sokmasını korumak için tılsımları var fakat büyüler konusunda inanılmaz güçlüler. Fakat oraya mutlaka gitmek zorundasınız. Para Karşılığı yapmıyorlar.
Evet tamda dediğim gibi bu konuda yönlendirdiğim kişiler bana dua ettiler. Hatay 4 yol mevkiinde Yılancı Hacı Macit meftunlarını sorduğunuzda herkes gösterecektir. Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Bu insanlar para içinde yapmıyorlar Allah rızası için. Macit bey vefat etti oğulları devam ediyor aynı keramete sahipler.
Peki büyü yapıyorlar mı?
Büyü yapıyor mu?
Peki büyü yapan tanıdığınız biri var mı yardımcı olur musunuz
Eğer obsesyon devam etmiyor ise psikolojik etkiler psikiatri desteği ile çözülür. Obsesyonun devam edip etmediğini ise muteber bir hoca ile öğrenebilirsiniz. Benim bu konuda garanti diyebileceğim hoca desteği menzil Gavs hazretleri ile Hatay Dörtyol olabilir. Başka vardır illaki fakat ben bu iki kanala güvenirim.
@erek1973hocam bizede bı bakar mısınız eşimle benimde aramda kötü bir şey yok ama sürekli kavga halindeyiz evimde huzurum yok çocuklarım hep kavga gürültü buyuyo benim ismim Gülşen Koçyiğit anne ismim güllü eşimin ismi yasin Koçyiğit anne ismi bahriye
Çözüm buldunuz mu
@erek1973 sizden bir konuda bilgi almak istiyorum babama bir kadın veya birkaç kadın tarafından büyü yapıldığını düşünüyorum annemle babamın arası bozulsun diye babam çok değişti anneme karşı iyi bişey söylese kötü geliyor sürekli bir bağırma sinir eve gelmek istememe gelincede sürekli uyuma oysaki böyle değildi bu erkek kardeşime bile yansıyor işlemiş gibi evden kopmuşlar sizden bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
@erek1973 merhaba bana musallat kapmissin dedi biri pek inanmak istemiyorum gorunup beni korkutma ya da ilestisim bir durum yasamiyorum ama bu tarz kandirma durumlari vs pskolojikman kotu etkiler cok yasadim insanlar tarafindan bana soylermisiniz ne oldugunu bu arada istemsiz durugoru yapabiliyorum ona ragmen bisey yasadigimi dusunmuyorum
@erek1973 hocam iyi günler ben üzerimde büyük oldugunu dusunuyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum ismim ceren anne adı Özge ( kızlık soy adı mı bilmiyorum) kızlık soy adı Özbay babamla evliyken ki soy adı sarışahin baba adı murat ve daha oncesinde annemin yaşadığı büyü durumlari bulunmakta yardım eder misiniz
Sirke ile duş al hoca birinde musallat vardı ona yaptırmıştı hocayı amcam tanıyor parasız bakıyor gerçek hoca sen hâlâ düzelmedin mi büyü mü var yoksa sen bir şey mi yaptın niye musallat oldular
Merhaba ismim Hatice Yıldırım eşimle 22 senedir evliyiz 3tane hocaya sorduğumda karabuyu var dediler eşimin ismi
Sami yıldırım baba ismi Salih anne ismi hatun
Benim ismim Hatice Yıldırım baba ismi Osman anne ismi sebiha
Bana yardımcı olabilir misiniz
@erek1973 Selamün aleyküm hocam Allah rızası için banada bakmaniz mümkün mü eşimle aramızda bazı sorunlar var bir türlü onu dönmeye ikna edemiyorum beni ve çocukları çok özlediğini ve sevdiğini söylüyor ama yine de inat ediyor, lütfen bir yardımcı olursanız duaciniz olurum
@erek1973 Anne adım Songül benim adım Seda. Eşimin annesinin adı Saliha oğlu Halis
Bilgilerimi yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın lütfen.
@erek1973 Eşimin gitmesi bununla mi bağlantılı yani hocam anlayamadım daha önce de biz eşimle boşandık evlendik. Birisi bana evlenmeyeyim diye mi yaptırmis yani
@erek1973 Hocam bide bunu nasıl çözebiliriz ben çok kötü durumdayım inanın kime inancami napcami şaşırdım başka hocalaya sordum eşimde büyü olduğunu ama çözmek için 1500 lira istiyor ama o hocanın söyledikleri hiç inandirici gelmedi bana sizi. Söyledikleriniz daha makul geldi çünkü tarif ettiğiniz yıl bizim eşimle evlendiğimiz yıl, ve eşimden önce Nişan attım öncesinde de uzun bir ilişkim sürdü onunlada sozlenme asamasina geldik olmadı yani ben ikisinden şüphe ediyorum günahları boyunlarına bana bir yol gösterin nolur ben yuvam yıkılsın istemiyorum kocam illaki beni olduğu yere çağırıyor ama bizim Antalya'da bi evimiz düzenimiz var ben oraya gitmek istemiyorum.
@Erek1973 hocam banada bakar mısınız
Anne adı şeküre
Adım nejat
05.04.1991
@SedosMiros Eşinde büyü olmadığını söylemiştim, senin üzerinde bulunan büyülerin musallatları eşine etki yapıyor, 1500 TL ye büyü çözdüremezsin
@Erek1973 İşinin ehlini bulmak çok zor benim ne yapmam lazım peki bir tavsiye verirseniz sevinirim
@Erek1973 ne yapmam gerek
@Erek1973 nasıl isimlerden biri yanlış hocam anlayamadım biri benim biri annem
@Erek1973 Hocam merhaba hayırlı günler bende hem kendimde hemde erkek arkadaşında büyü olduğundan şüpheleniyorum ciddi sevgi saygı ile giden engelsiz güzel bir ilişkim vardı aile sıkıntımız da yoktu sevdiğini de herkes biliyordu bir anda her şey değişti etrafındaki kimse de durumu anlayamıyor. bakabilirseniz büyük sevaba girerseniz. Nermin kızı Sena bilim - Semra oğlu Enes Demirok
@Erek1973 isimlerden biri yanlış dediniz büyü olduğunu söylediniz ne yapmak gerek ve başka bir şey görüyormusunuz
@erek1973 Hocam ne olur bana da yardimcı olun benim de ailem dağildı 20 senedir evliyiz, başlarda yağ şişesi bulduk kapımızın önünde, sonra domuz dilim etti, sonra kabak, evimizin girişinde dolap arkasında bir yağlı el izi, bir muska,... Bur kaç defa baktırdık hocalara ama hepsi yok bir şey diyorlar ! 20 sene sonra gitti cocuklar ile, sevdiği halde, beni hep sorar çocuklara, samasirimi alir yikamak utulemek için, ağlayıptirıyor, çok üzgün hata cocuklara de ama gelmek istemiyor
İnanma bence geçer psikolojik inanirsan daha kötü olursun. Büyü sihir diye bir şey yok Allah'a inanan besmele çek geçer.
Sağlam bir hoca isteyen bana ulaşsın ciddiyim tekirdağda buldum birisini
BANADA yardimci olun
@Deryanur74 kardeşim yardımcı olayım ama nasıl yazamıyorum burdan
Numara verin mesaj atamıyorum
@Deryanur74 0538 714 31 59 gazi erdem hoca
@Deryanur74 derya o hoca sahtekar lütfen inanma dalga geciyor biz derdimizi anlatırken arkadan kıs kıs gülüyolardı sözüm ona sadece magzeme parası alıyor hepsı yalan baharat dukkan ları var hem magzeme lerı ben alıyım dıyor duklanıma musterı topluyo allahın belası
@Deryanur74 bana ulaş dediklerimi yap şaka da yapmıyorum direk kurtulacaksın
Tekirdağdaki hocanın telefon numarasını verir misiniz rica etsem
Çok zor durumdayım
@Melissssss34 Bana yardımcı olur musunuz?
Hem hoca hemde buyuk mevla istiyor sende yedin bunu.
Parayla buyu bozdurulmaz. Dindar bir hocaya gideceksin dualar vs o sekilde cozmeye calisiyorlar
@erek1973 hocam banada yardımcı olur musunuz abim için bi bakım yaparmisiniz zor durumdayız bu şüphe insanı mahvediyor gerçekten hüseyin eker 24 Haziran 1975 anne adı ayşe baba adı şerif ahmet bekliyorum hocam
@erek1973 hocam selamin aleyküm esim 20 gün önce babasının evine gitti ve istemiyorum seni diyor hersey çok güzeldi birden bire oldu hocam Allah rızası için yardım edin 20 gündür perişanım hocam lütfen yardım edin
Selamün aleyküm daha önce bakım yaptırdım üzerimde 3 büyü olduğunu ve eşimde de aşık musallatı olduğunu öğrendim fakat herhangi bir işlem yaptırmadık güvenipte gidebileceğimiz bir hoca da bulamadık yardımcı olursanız sevinirim
@erek1973 merhaba nişanlımın üstünde büyü var eski sevgilisi yaptırdı aynı zamanda adet kanını da içirmiş nişanlım hiç iyi değil boğuyorlar onu onlarla konuşuyor vesaire nolur yardımcı olun büyü yü bozun yardımcı olun bana
@erek1973 merhabalar hocam. sorun şu ki insan bazen akışa o kadar teslim olmak zorunda kalıyor ki ne yapsam nafile diye düşünüyoruz. donup dönüp aynı yere geliyoruz. bunun sebebi kötü enerji mi. ismim gönül. anne adı isminaz
En İyi Görüşler