Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Allah rızası için büyü bozan hoca bulman gökten altın düşmesi ihtimalinden daha zor. Allah rızası için ben yardım ederim deyip yardım etmek isteyeninde çok bir bilgisi yok. Allah rızasını bir kenara koyucaksın cebine parayı koyucak bir üstada başvurucaksın.
Benim gerçekten büyü bozabilen bir tanıdığım var çok ucuz miktara yapıyor işlemi ama bedava değil. Bedava bulmak aşırı derecede zor bu devirde. Sen bedava hoca arayana kadar ölür gidersin. Ne yazıkki pşyasada bu işin sahtekarı çok fazla var sen hep onlara denk gelmişsin166 Yorumla- +1 yıl
@solfaresi öyle bişe olamaz hoca mazeme aliyo kendi cebinde ödecek degil
- +1 yıl
Korkutarak oluyordu dimi 😂😂
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. 150 tane hoca bulsan,1.500 tane medyum bulsan,15.000 tane cinci hoca bulsan,150.000 tanede büyücü bulsan, yine çözdüremezsin.
7229 Yorumla- +1 yıl
@İstanbulluboy Çok çok karışık bir durumun var, doğuştan soysalının musallatlarının yapmış oldukları 40 bağlama,40 soğutma ve ayırma, ekstradan musallatlar tarafından yaptırılmış bağlamalar, arap saçı gibi karman çorman etmişler seni 10-11 yaşlarında ikende tamamen kendilerine almışlar seni. Evlilik olayı yani.
- +1 yıl
@AteşVarMı 6,5 yıl önce bayan tarafından yaptırılmış, bağlama, papaz, hastalık sakatlık ve ölüm büyüsü.
- +1 yıl
@AteşVarMı 5 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış 4 adet soğutma ve ayırma büyüsü.
- +1 yıl
@AteşVarMı 3. kuşaksın anne annenden gelen doğuştan soysalın var ve bu soysalının musallatlarının yapmış oldukları 20 küsür bağlama,20 küsür soğutma ve ayırma büyüleri var.
- +1 yıl
@AteşVarMı iblisle evliliğinde var.
- +1 yıl
@AteşVarMı Musallatlarına sormak lazım, neyin olduğunu.
- +1 yıl
@AteşVarMı Edinemezsiniz, hafızanızı canlandırırsanız, belki aklınıza birileri düşer, düşen kişiler doğru kişilerdir.
- +1 yıl
@AteşVarMı Üzerine yanlışlıkla bir işlem yaptırırsan evet.
- +1 yıl
@AteşVarMı Büyü ve musallat konusunda çok yoğunluk var üzerinde o yüzden bayanmısın erkekmisin tam bakamadım, eğerki bayansan, çocuklarına ve torunlarınada taşıyacaksın bu doğuştan gelen soysalı, ırsi olarak.
- +1 yıl
@AteşVarMı İşinin gerçek ehli birilerini bulacaksın, ama kesinlikle varlıklarla çalışmamalı, büyü yapmamalı.
- +1 yıl
@AteşVarMı Beyin dalgaları, beyinsel enerji. beyinsel güç.
- +1 yıl
@AteşVarMı Mümkün değil, benim gibi kimseyi göremedim dahaca. uğraşma böyle işlerle musallatlara tamamen kapılırsın ve kandırılırsın.
- +1 yıl
@invisibleman34 Sen hapı yutmuşsun büyü çözdürüyorum diye üzerine yaptırdığın bağlamalar ile geçmiş olsun.
- +1 yıl
Bana bakarmisiniz
- +1 yıl
@okbhastasi34 Öncelikle sen 5. kuşaksın Sen 1. Annen2. Anneannen 3. Anne annenin annesi 4. Onunda annesi 5. Kuşak büyüler 4 kuşak öncesinden geliyor, sen 5. kuşaksın. Anne tarafından geliyor büyüler ve musallatları.
- +1 yıl
@okbhastasi34 Büyü çözdürüyorum diye 10 ay önce 1 bağlama yaptırmışsın.
- +1 yıl
@okbhastasi34 Büyü çözdürüyorum diye 10 ay önce bir bağlama daha yaptırmışsın.
- +1 yıl
@okbhastasi34 11 ay önce 1 bağlama daha yaptırmışsın.
- +1 yıl
@okbhastasi34 2 adet muska yaptırmışsın.
- +1 yıl
@Angel0512 Buradan yazabilirsiniz.
- +1 yıl
@Angel0512 Ölüm büyüsü tek başına olmaz, bağlaması olur, papazı olur, hastalık sakatlık büyüsü olur, sabun büyüsü olur, vodo büyüsü olur.
- +1 yıl
@Angel0512 Büyü senin üzerindemiymiş?
- +1 yıl
@Angel0512 Sizdeki büyüler Ölüm büyüsü değil,4 Kuşak öncesi büyük annelerinden ırsi olarak gelen büyüler ve senin çözüm işlemi yaptırıyorum diye yaptırdığın muska ve bağlamalar, sana ölüm büyüsü var diyen kişi sallamış. Sen 7-8 aya kalmadan aşırı derecede musallata karışacaksın ve musallat tecavüzleri yaşıyacaksın.
- +1 yıl
@Angel0512 Baba tarafından büyü geçmez, büyü anne tarafından geçer, bayanlar taşıyıcıdır, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile geçer doğuştan ırsi olarak.
- +1 yıl
@Angel0512 Musallata karışacaksın ve musallat tecavüzleri yaşayacaksın, bunun gelecekle bir ilgisi yok, musallata karışacak olmanın ve musallat tecavüzleri yaşayacak olmanın sebebi, işinin ehli olmayan kişilere yaptırmış olduğun yanlış işlemler. Yaptırmış olduğun yanlış işlemler ile doğuştan soysalının musallatlarına kapı açmış oluyorsun. Musallatlarına davetiye çıkarmış oluyorsun.
- +1 yıl
@Angel0512Yaptırmış olduğun yanlış işlemlerle, bir nevi büyü yaptırmış oldun, büyü yaptırdığın içinde, doğuştan üzerinde bulunan musallatlarına kapı açmış oldun, her geçen gün üzerinde bulunan musallatların etkilerini hissedeceksin, uyku düzenin bozulacak, kabuslar göreceksin, hassas bölgelerinde kararmalar, kötü kokular ve akıntılar olacak, yorgun ve halsiz olacaksın, saçlarında dökülmeler başlayacak, tıbbın çare bulamadığı hastalıkların olacak vb. bir sürü olumsuz musallat etkileri yaşayacaksın.
- +1 yıl
@Angel0512 Sorunlarını yazdım iletişim nosunu ne yapacaksın, doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var onu çözdüreceksin, senin yaptırmış olduğun bağlamaları çözdüreceksin, yaptırmış olduğun muskayı çözdüreceksin, musallatlarını temizleteceksin, büyüleri çözdürmeden musallatlarını temizletemezsin, sen büyü çözdürüyorum diye üzerine büyü yaptırıyorsun, yaptırmış olduğun büyülerde seni daha kötü bir duruma sokacak.
- +1 yıl
@Angel0512 İşinin gerçek ehli varlıklarla çalışmayan büyü yapmayan birilerini bulacaksın ve üzerindeki tüm büyüleri çözdüreceksin.
- +1 yıl
@Angel0512 Doğuştan soysalının içeriğindeki büyüler;35 adet bağlama büyüsü,1 adet doğuştan soysalının temelini oluşturan annenden sana geçen beden içi büyü-23 adet soğutma ve ayırma büyüsü-23 adet soğutma büyüsü-23 adet ayırma büyüsü-23 adet sihir-23 adet bağlama-23 adet muska-23 adet vefk-23 adet bölgesel bağlama-23 adet genel bağlama vb. bir sürü işlem.
- +1 yıl
@Angel0512 5 yıllık iblis evliliği ve 3 adet iblisten olma çocuk, hangi birini çözdüreceksin.
- +1 yıl
@Angel0512 Güvenilir hocada bulsan, kimse seninle 40 gün boyunca gece gündüz uğraşmaz, maddi olarakta gücün yetmez.
- +1 yıl
@Angel0512 Maddi imkanın yoksa uğraştıkça batarsın. Her yaptırdığın yanlış işlem maddi olarak çözümü zorlaştırır senide daha kötü yapar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hocam bana da bakar mısınız @erek1973
- +1 yıl
Berk adım anne adı sevgi 14 04 1995
- +1 yıl
@Berk145333 Hangi ildesin.
- +1 yıl
@Berk145333 11 ay önce,10 ay önce ve 8 ay önce üzerine 3 defa Aile dışı erkek tarafından Bağlama, papaz, canbar ve nal büyüleri yaptırılmış, Ayrıca vermiş olduğun isimlerle sen çıkmıyorsun, senin başka bir ismin olmalı.
- +1 yıl
İstanbul hocam @erek1973
- +1 yıl
@Berk145333 Senin başka bir ismin daha olmalı, bu isimlerle çıkmıyorsun.
- +1 yıl
Göbek adım izzet ne yapmalıyım peki? @erek1973
- +1 yıl
Merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz kendimde bir ley olduğunu düşünmüyorum ama nişanlımın üzerinde bir şeyler var diye düşünüyorum
- +1 yıl
@erek1973 Merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz kendimde bir şey olduğunu düşünmüyorum ama nişanlımın üzerinde bir şeyler var diye düşünüyorum
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Senin doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var, Annenden kaynaklı.
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Doğuştan soysalının içeriğinde ise;1 adet beden içi büyü-36 adet bağlama-29 adet soğutma ve ayırma-29 adet soğutma ve 29 adet ayırma büyüsü ile 29 adet bağlama-29 adet muska-29 adet sihir-29 adet bölgesel bağlama-29 adet genel bağlama-29 adet vefk vb. bir takım işlemler var, doğuştan soysalının musallatlarının senin üzerine yapmış oldukları.
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Senin üzerinde hafif nazar, aşırı haset ve aşırı göz var-Nasibin, kısmetin, bahtın, talihin ve şansın kapalı.11 yıllık doğuştan soysalının musallatı ile evliliğin ve bu evlilikten 5 adet çocuğun var. Nişanlının adını anne adını yaşını ve yaşadığı yeri yaz nişanlınada bakayım ama genel olarak sıkıntı sende.
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Sen çift ruhlusun, bir bedende 2 ruh. Aynı şekilde senin üzerindede 1 adet beden içi büyü-25 adet bağlama- 23 adet soğutma ve ayırma-23 adet soğutma -23 adet ayırma büyüleri ile 23 er adet bağlama, muska, vefk, bölgesel ve genel bağlamalar, sihirler muskalar vb. işlemler var doğuştan soysalının musallatlarının yapmış oldukları.
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Annen 55 yaşlarındamı? Annenin sorunlarıda annen annenden geçmiş, kısaca anne tarafı büyük annelerinin üzerine yaptırılmış olan büyüler sizleri ailece etki altına ırsi olarak almış,
- +1 yıl
@erek1973 Öncelikler teşekkür ederim, annem 55 yaşında iki yıl önce vefat etti. Nişanlımın adı Muhammed Antalya da yaşıyor Annesinin adı da Aysun
- +1 yıl
@erek1973 bir de 24 yaşında nişanlım
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Muhammed'in başka bir ismi olmalı Aysun oğlu Muhammed olarak çıkmıyor.
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Nişanlına 11 ay önce öe 10 ay önce 2 defa aile dışı erkek tarafından;Bağlama, papaz, kaşık ve vodo büyüleri ile 2 defada vefk işlemi yaptırılmış.
- +1 yıl
Size nasıl ulaşa bilirim çok acilllll
- +1 yıl
Ben size nasıl ulaşabilirim acil istagramda Dunyaa.85 bana yazar mısınız acil lütfen
- +1 yıl
Merhaba benimde bir sıkıntım var müsait olduğunuzda berivan_rsrs Instagram hesabına mesaj atarsanız sevinirim. Buarada cinlerden bir tanesinin ismi berivandır. şu an yanimdalar yardımcı olursanız sizinle konuşmak istiyorum. Yaşım genç ailem pek inanmiyor mesaj atarsanız çok makbule geçer. Profil fotosu yoktur.
- +1 yıl
@Selberay123 İnsta kullanmıyorum.
- +1 yıl
Banada bakabilirmisiniz yardima ihtiyacim var
- +1 yıl
@erek1973 hala yardımcı oluyor musunuz
- +1 yıl
@Tuuuruuncuuu Gereken cevapları fazlasıyla verdim sanırım.
- +1 yıl
@erek1973 Anne adı Ayşe olan Leman Nur için ve Anne adı Gülseren olan Meryem için sorcaktım. Meryem de sıklıkla uyku felci (karabasan) oluyor maalesef.
- +1 yıl
Size mesaj atamıyorum burdan Allah rızası için bana da yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
@erek1973hocam banada bakarmisiniz
Adım Şeyma Anne adı derya.09.07.1995
Ne yapacağımı bilmiyorum sizede ulaşamıyorum lütfen yardım edin - +1 yıl
Rica etsem bana da bakar mısın?
- +1 yıl
Neden bu kadar imkansız diyorsunuz Allah'tan ümit kesilir mi?
- +1 yıl
Size mesaj atamiyorum Nasıl ulaşabiliriz?
- +1 yıl
@erek1973 bana ulaşır mısınız
- +1 yıl
Merhaba @Erek1973 hocam. 30 yaşındayım. Kötü durumdayım şu an. Bana da bir bakabilir misiniz Allah rızası için?
- +1 yıl
@Biberagacı Anne Annenden, gelen ırsi doğuştan soysalın var. 7 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ile içirilmiş büyülü bir içecek var bedeninin içerisinde. 7 yıl önce 2. defa erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ve 7 yıl önce 3. Bağlama büyüsü de yaptırılmış üzerine
- +1 yıl
Hocam bakmışsın ama evliyim ben. 10 senelik. Hem kendi yuvam yıkılmak üzere. Hem annemle babamın. Hem kardeşim pis insanlara karıştı. her şey alt üst oldu.
- +1 yıl
Detaylı bilgi verebilir misin hocam 10 yıllık evliyim
- +1 yıl
@Anvl_anvl Senin sorun ve sıkıntılarının kaynağı Anne annen, Anneannene yaptırılmış olan büyüler, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak. önce annelere, annenlerdende sana ve kardeşlerine geçiyor, sendende senin çocuklarına ve torunlarına ırsi olarak geçecek, kuşaktan kuşağa ilelebet devam edip gidecek.
- +1 yıl
@Anvl_anvl Senin veya annenin ismi yanlış, Annenin ismi yanlış olmalı, bu isimlerle çıkmıyorsunuz çünki, Senin doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var ve bu soysalın musallatları ile aşık cin vakan var 2 adet. 2 yıldır da üzerine aile içi erkek tarafından yaptırılmış bağlama lar var adet. Durumun çok karışık
- +1 yıl
@01020304 Bulabilirsen işinin gerçek ehli birilerini bulmalısın ve çözdürmelisin. 1 Adet beden içi büyü anne karnında iken, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile geçiyor, 34-35 adet bağlama, 28 adet soğutma, 28 adet ayırma, 28 adet soğutma ve ayırma, sihirler, bağlama lar, muska lar, vefkler vb. 28 er adet, yaşın arttıkça bunlarda artar.
- +1 yıl
@erek1973 aralık ayında eşimle durduk yere kavga etmeye başladık ve ayrılık aşamasındayız bir hocaya gittim. ama içime sinmedi. bir su verdi bir muska yazdı takmadığımda kötü rüyalar görmeye başladım. o yüzden korktum. bende hoca size biri yedirmiş içirmiş dedi eşim birden bir çocuklarıma bana düşman oldu resmen bambaşka biri oldu. sakin adam gitti bencil huysuz bir adama sönüştü seni hiç sevmedim demeye başladı.
- +1 yıl
Sizden bir konuda yardiminizi rica ediyorum. Ortada hicbir sey yokken artik sevdigim kiz yuzume bakmak istemiyor. Yardimci olur musunuz.
- +1 yıl
Hocam intiharın eşigindeyim adım serap anne adı gülten 20 1 1985 Allah rızası için bakar mısınız
- +1 yıl
@erek1973 Bana da bakabilir misiniz lütfen? Çok acil bir durum var.
- +1 yıl
Merhaba adım i versem bana da bakar mısınız @erek1973
- +1 yıl
@Lisiyantus Senin Annene 25 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ve içirilmiş büyülü bir içecek ten dolayı sorun ve sıkıntı yaşıyorsunuz, sorun ve sıkıntılarının doğuştan aileden ırsi olarak geliyor, Annene kim büyü yaptırdı ise Allah belasını versin.
- +1 yıl
@pinokyo77 Doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var ve 10 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz hastalık sakatlık ve ölüm büyüsü var üzerinde
- +1 yıl
@narsinyada. Senin üzerinde büyü vb. yok 7 ay kadar önce yapılmış bir muska var sadece
- +1 yıl
@erek1973 Hocam merhaba. Yazınıza denk geldim de çok güzel yorum yapmışsınız büyü yapmak çok kolay işi yarım yamalak bilen biri bile çok rahat yapabilir fakat bozması mucize gibi. Daha önce de çok sıkıntılar yaşamış biri olarak sizden rica etsem bi bakma şansınız var mı? Bir şeyler var mı yok mu? Çünkü biliyorsunuz herkese bu tarz şeyler söylenilmiyor
- +1 yıl
Banada bakın lütfen
- +1 yıl
@Zeydan3510 Senin üzerine 20 yıl önce aile dışı erkek tarafından 4 defa ayrı ayrı Bağlama papaz hastalık sakatlık vb. büyüler yaptırılmış.
- +1 yıl
Hocam bana da bakabilir misiniz?
- +1 yıl
Hocam size mesaj atamıyorum, erkek arkadaşımla durduk yere uzaklaştık ona bakabilir misiniz?
- +1 yıl
Hocam banada bakar mısınız
- +1 yıl
Hocam banada baka bilir misiniz
- +1 yıl
Hocam Allah rızası için özelden mesaj atar mısınız çok zor durumdayız ben de baktırmak istiyorum
- +1 yıl
Merhaba. Yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Hocam merhaba sosyal ilişkilerim çok sorunlu insanlar benim konuştuklarımı pek dinlemek istemiyor anneminde aynı insanlar uZaklaşıyor ve artık psikolojik olarak dayanamıyoruz yorumlarsanız çok memnun oluruz 24.09.1992 lütfen çünkü işin ehli birini bulmak çok zor yıllardır çekiyoruz
- +1 yıl
İşin ehli derken ben tam anlayamadım, öyle insanları nerede bulacağız? Malum sosyal medyalarda medyum diye dolaşanlar çok insan var. Gerçek medyum olan "ben medyumum" diyeceğini sanmıyorum. Bir de büyü nasıl bozuluyor, o yapılan büyüyü mutlaka bulunmalı mi?
- +1 yıl
@erek1973 Hocam merhabalar. Benim de bir ilişkim var (dı). 3 yıllık bir ilişkiydi, her şey gayet güzel mutlu mesut ilerlerken aileler tanışmış sürekli gidilip gelirken, ben evlenmek teklifi etmişken her şey tepetaklak oldu. O kadar düşmanca davranılıyor ki bana artık bunları düşünmeye başladım. Bakım yapmanız mümkün müdür? Onun adı Simge anne adı Hafize 13.03.1993 doğumlu, benim adım Cihat anne adı Nesrin 26.09.1990 doğum tarihi.
- +1 yıl
Merhaba tekrardan hocam banada bakım yapabilir misiniz
- +1 yıl
@erek1973 merhabalar banada bakabilir mısınız. Tuğba nur. 1995
- +1 yıl
Banada bakar mısınız rica ediyorum👍
- +1 yıl
Hocam merhaba banada bakabilirmisiniz
İsmim Dilek anne ismim serpil - +1 yıl
Selamu aleyküm hocam banada bakabilirmisiniz? ismim sena Anne adı Sema, sevda iki ismi var 29.01.1998 doğum tarihim
- +1 yıl
@erek1973
- +1 yıl
Lütfen yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım eşimle aramız cok kötü kendisi çok değişti bosanmak istiyor sürekli lütfen yardımcı olun hamileyim düzelsin eskiye geri dönelim istiyorum büyü yapıldığını düşünüyorum bı bakabilir misiniz
Esimin Anne adı Vildan Yağız
Doğum tarihi 12.01.1999
Kendi ismi İlker Yağız - +1 yıl
@erek1973 hocam banada bakın lütfennn
- +1 yıl
@erek1973 lütfen bana da bakar misinizzz
- +1 yıl
Bana yardımcı olurmusun
- +1 yıl
Erek1973 bana da yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Merhabalar
Eşimin çok büyük sorunları var ALLAH rızası için bakabilir mısınız
Eşimin adı Ezgi
Annesinin adı Nuray - +1 yıl
Banada bakar misiniz acaba? Size mesaj atamadım
- +1 yıl
@Birgaripuslukiz kardeşim hoca geri dönüş yaptı mı acaba ortalıklardan kaybolmuş gibi bulamıyorum bı türlü ve mesaj da atılmıyor hiçbir şekilde 🤦🏻♀️
- +1 yıl
@Nefiseylmzz1 hayır dönüş alamadim sanırım hesabi kullanmıyor 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Merhaba banada yardımcı olur musunuz eşimle durduk yere hep kavga çıkıyo hep huzursuz oluyoruz daha 7 aylık evliyiz en başından beri böyle kaynanamla bazı sorunlar yaşadık oğluna çok bağlı ondan şüpheleniyorum nasıl öğrenebilirm lütfen yardım edin @erek1973
- +1 yıl
Selamün aleyküm hocam sizi Allah karşıma çıkardi yorumlarınızı okudum herkesin sorusunu yanitlamissiniz benimde size i sorum var sorununda var anlatacam Allah rızası için benimkinde cevaplar misiniz
Ben Sevgi taş Polat
Anne adı Emine taş
Baba adı Halil taş
Eşimin adı Mehmet
Yaşım yıl olarak 24
Hocam ben 19 yaşında evlilik kurdum eşim nisanliyken çok iyi çok güzel davranıyordu
Evlendigimiz zaman oğlum olduktan sonra
Bana hiç iyi davranmadi haleri hareketleri çok soğuk hocam
Kayın validem görümcem onlar beni baştan beri sevmiyorlardi hep çocuğumla tehdit ediyorlar
Eşimle aynı evdeyiz eşim hakaret şiddeti
Samimiyetsizligi hiç bitmiyor hocam
Aynı evde yabancı gibiyiz daha önce sormusum detaylı cevap alamadım
Esim arkadaşlarına samimiyeti daha çok
Eve geldiği zaman benim yüzümü bile görmeyi istemiyor
Hergun her Allah'ın günü kavga ediyoruz
Ve bunlar beni çok etkiliyor
Ayrıca hep üstümde bir ağırlık var kollarımın sirtimin ağırilari bitmiyor geceleri istemeden çok geç saatlerde yatıyorum
Bide muhabbetimiz hiç yok
Bana 6 yılık kocam birkere bile şefkat sevgi saygı hiç kuramıyor
Sanki ben düşmanı gibiyim benim sorunum bu Allah rızası için cevaplar misiniz
Allah razı olsun sizden inşallah - 1 yıl
Hayırlı akşamlar banada bakabilir misiniz?
- 1 yıl
Hocam sizi burada gördüm banada bakar mısınız rica etsem benide görün
- 1 yıl
- 1 yıl
Hocam benim üzerimde yapılan bişey var mı bende öğrenmek istiyorum
- 1 yıl
@erek1973 banada bakar mısınız?
- 1 yıl
Sana ulaşmaya çalışıyorum yanlış anlamadıysam hocasın
- 1 yıl
banada yardımcı olabilirmisin acaba
- 1 yıl
Merhaba bana da bakar mısınız? Eşim bir anda soğudu. Boşanmak istiyor. iki kızım var ne yapacağımı şaşırdım. İçimden bi his büyü var diyor ama birine gitmeye korkuyorum.
- 1 yıl
Erek1973 ben yeni olduğum için mesaj atamıyorum biraz sıkıntıdayım benimle iletişime geçebilirmisiniz
- 1 yıl
Bana da bakabilir misin hocam.
- 1 yıl
Adım Yakup anne adı Fatma
- 1 yıl
merhabalar size nasıl ulaşabilirim acaba konuşmak istiyorum çok ihtiyacım var
- 10 ay
Bana da yardım er lütfen
- 7 ay
Abı sıze nasıl ulasabılırım ulaşmam lazım?
- 6 ay
Hocam selamın aleyküm bana da yardımcı olur musunuz
ben biliyorum ama parasız yapmaz çünkü malzeme kullanıyor cebinden ödemez heralde
1623 Yorumla- +1 yıl
Bana yardımcı olurmusum
- +1 yıl
Kişiyi söyleyerek
- +1 yıl
merhaba adem hoca hakkında daha fazla bilgi var mı
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Pki buyu yapan hoca var mi konyada
- +1 yıl
Yardımcı olur musun
- +1 yıl
- +1 yıl
Numarasi var mi
- 1 yıl
Bana numarasını yazabilirmisin? Ve ne garanti veriyor?
- 1 yıl
Aylin hanım iyi Akşamlar siz iyi bir hoca biliyorum yazmışsınız. Beki bu hoca kimin büyü yaptığını direk söylüyor mu para almadan ve nereye gömüldüğünü? Yoksa hepsinin söylendiği gibi sende büyü var önce gönder parayı mı diyor? Nasıl ıspatlıyor ve ne garanti veriyor?
- 1 yıl
Parası önemli değil yeterli işini yapan guvenilir biri olsun para her şekilde bulunur
- 1 yıl
@Gizem42gizem42 buldunuz mu konya da hoca
+1 yılÇok geçmiş olsun. Ama bu tür şeyleri ücretsiz yapan yoktur diye düşünüyorum.
101 Yorumla- 1 yıl
Kardeşim doğru dürüst yapsın işini alsın sorun yok. Bu zamanda pamuğu bile hoca bedava dıkmiyor. Garanti versin. Ben hocayım hertürlü büyü bozarım hepinizde büyü var gönderin bana adam başı 10 bin TL 2 bozdurana bir bedava Allah rızası için ben sade mazeme parası alıyorum malzeme pahalı taaa yurtdışından getirıyorum millete bunu yiyor tabi koyun gibi meee.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
arkadaşlar 3 yildir evliyim eşimle birbirimizi sevdik ayleler razi degildi evlendik habersiz kayin varidem istemiyordu ama evlendikten sora iyi davraniyordu ilk yilimizda yatagi toparlarken muska gibi bişey buldum uckengibi katlanmişdi kayinvalideme verdim bune diye bana hicbiseyin olmadibini atigini soyledi ikinci yilimiz hep aylevi sorunlar kayin validem herseyimize karişiyodu hata kusmemize bile herneolsa geliyo odamiza giriyo kendi oglunun tarafini tutup meni sucluyo ne olsada eşimi benim ayleme bana karsi hep dolduruyo hep beni kotuluyo hata kendi kizlarini arayip hergun beni kotuluyo ayleme baldizimda karişiyo herşeye karişip kavga cikariyorlar kocam hec bikere olsun benim tarafimi tutmuyor bana hakli olsanda o benim annem bir şey soyleyemem soyluyo ama ben haksiz olsam elbile kaldiriyo cok degişti aşiri derecede herşeyime karişiyo ben ona karişinca ben erkegim diyo ama baştan ben ona soylemiştim hata anlaşiyoduk herseyde üçünçü yilimzdayiz ve hegun kus yatiyoruz her konuda sonu kavgaya donuyo ne soylesem sinirleniyo birlikte vakitbile gecirmek istemiyoruz benim ve benim aylem hakta hep kotuluyo beni ayleme karsi kiskaniyo lutfen yardimci olun cocugum icin bişey yapamiyorum ama artik dayanamiyorum herşeymi sorun olur bir insana hergunmu kavga olur yoruldum buyu varsa veya kim yapti bana yardim edermisiniz
01 Yorumla- 1 yıl
Kardeşim at gitsin ömür kıza geri kalan zamanında dert ile geçirme ona erkek sana kadın çok devir değişmiş
+1 yılMedyum, Falcı, Cinler, Büyü bozma, Büyü nasıl bozulur, Mahkeme kararı.
-TCK 158/1-A maddesine göre 'Dini istismar sebebiyle dolandırıcılık suçu' medyum ve falcılar ile ilgilidir ve davacı olunduğunda en az Üç yıl hapis cezası verilmektedir.-Bedenimizde olabilen şeytanı etkisiz hale getirmenin ve korunmanın yöntemleri:
-Cep telefonumuzdan yasin suresini kulaklıkları kulağımıza takıp en yüksek sesle dinlememiz gerekir. ruhsal sıkıntılarımıza karşı şifayı bulmuş ve huzurlu olmuş oluruz.
- Peygamber efendimizin yaptığı korunma yöntemlerinden biri ise şu şekildedir: Kuranı Kerimden bazı sureleri okuyup kalbimize ve karnımıza üflememiz gerekir. tekrardan sureleri okuyup elimizin içine üfleyip elimizi vücudumuzun her yerine bastırarak sürmemiz gerekir.Not:Emniyet müdürlüklerinde istihbarat şubesi vardır ve cep telefonu üzerinden sinyali ve geçmiş verileri görmektedir. medyum ve falcının, web sitesi, sosyal medya hesabı, cep telefonu yazışma kaydı (Hts), banka hesap hareketleri. Savcılık BTK’dan Hts kaydıyla ilgili Hts kaydını istemektedir.
80 Yorumla
+1 yılKimse gerçekten musallati yaşamadan hoca olamaz arkadaşlar. Özellikle bu siteden kimseye sakın ama sakın inanmayın. Ben kandım siz kanmayın. Tek bir çözüm yolu var. musallata kendinizi inandirmadiginiz sürece hayatınız normale dönecek. ayrıca Herşeyi hocalarda aramayın. Büyü olsa bile bu onların ve sizin elinizde olan bir şey değil. Büyü bozulmaz. Sadece etkisi yitirilir ya da ters teper. Lütfen üzerinizde Burdan çok büyü olduğunu söyleyen kişilere inanmayın. Ben inandım ve böyle olmadığını sonradan öğrendim. Eğer çok büyü olsaydı şu an ayakta duracak haliniz olmazdi. İnanın bana. İçinizi rahat tutun sadece kendinizi mutlu edecek şeyler yapın negatif şeylerden uzak durun.
188 Yorumla- +1 yıl
Onun musallatları ablamı hedef almış ablama iftiralar atıyor. ablamı öldürecek bu şizofren adam ne olur onun musallatları ablama karşı olmasın ablamın yakasından düşsün bu adam lütfen alllah rızası için bize yardımcı olun.
- +1 yıl
Iyi bir hoca bildiğiniz var mı..
- +1 yıl
Kimin musallatları? @Sewe_teye27
- +1 yıl
BUARADA SU EREK DENEN ŞAHSİYETE İNANMAYİN TAM BİR SAHTEKAR
- +1 yıl
@Sewe_teye27 ablan çok in cin ya da musallat kelimesi kullanıyorsa demeyecek sürekli başka şeyler bahsedip konuları değiştirmeli. Poker face olmalı anladın mı beni?
- +1 yıl
Eniştemin musallatları
- +1 yıl
@Selberay123 neden öyle dediniz
- 1 yıl
@Sewe_teye27 öyle bir şey yok kardeşim siz iyi bir psikoloğa gittin bune salça mı ona da bulaşmış kalfanız mı iyi? Inanmayın eğer mussalat var ise açın youtube dan bir rukiye bak var mı yok mu ikisinde bir dinlesinler
Medyum Dekar denilen şahıs sorunum için 8 günlük sonucu garantili ritüel gerçekleştireceğini söyleyip ciddi miktarda paramı almıştır. Sonrasında arama ve mesajlarıma cevap vermediği gibi daha 6. Günde (henüz ritüel bitmeden) çeşitli sebeplerle %20 oranında başarıya ulaşabildiğini, 3 günlük ek bir uygulamaya gerek olduğunu söyleyerek benden tekrar para talep etmiş, nedenini sorduğumdaysa katiyen arama ve mesajlarıma dönmemiş, paramı iade edin. Dediğimdeyse çirkinleşmiştir. Kesinlikle dolandırıcıdır sakın kanmayın!
110 Yorumla
+1 yılAllah'tan geldik Allah'a gideriz yalnız ona siginiriz hoca falan tehlikeli işler benim muskalar yüzünden evliliğim bitiriyodu delirdim tuhaf tuhaf sesler çıkarmaya başladım geceleri boguluyormus gibi olup cama firliyordum camdan dusunuyordum size tavsiyem evde İnşirah süresini bakara süresini ve Rukiye suresni açın dinleyin derdi veren Allah dermaninida verir muskalar iyi değil iyi yapmak istersiniz kötü olur kötü yapmak isterseniz iyi olur bu işler basit işler değil geleceği Allah'tan başkası bilemez evinizde üzüm sirkesi kibrit bulundrun sirkeyle kapıların arkasını eşikleri silin dua edin Rabbim şifa vericektir
82 Yorumla- +1 yıl
Abla kibriti napcaz
- 1 yıl
@Edanurrrrrrrrrr bir sigara yakacaksın herhalde 😅😅😅
+1 yılTCK 158/1-A MADDESİ MEDYUM VE FALCILARLA İLGİLİ OLUP DAVACI OLUNDUĞUNDA EN AZ ÜÇ YIL HAPİS CEZASI VERİLİR.
-CEP TELEFONUNDAN YASİN SURESİNİ KULAKLIKLARI TAKIP YÜKSEK SESLE DİNLEMEMİZ GEREKİR..
-Emniyet müdürlüklerinde istihbarat şubesi vardır. cep telefonu sinyali ile geçmiş verileri görmektedir, dinleyebilmektedir. Savcılık Btk'dan cep telefonu Hts kaydını ( whatsapp gibi) bilirkişi raporu olarak isteyebilmektedir. web sitesi, sosyal medya hesabı, banka hesap hareketleri, tanıklar delil olabilmektedir.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne Alaka kardeşim adamlar medium diye vergi levhası çıkarmışlar o eskidendi kanun var iken. Domates satanı zabıta dövüyor yol ortasında ve dilan polat gibiler milar dolandırıyor dışarda ve 85 yaşındaki teyzeyi habise atıyorlar buda yetmez gibi sokak hayvanlarını katliam yapmak için katliam yazası çıkarttılar bumu adalet
+1 yılCinler, büyü bozma, medyum, falcı
Tck 158/1-a maddesi medyum ve falcılarla ilgili olup davacı olunduğunda en az üç yıl hapis cezası verilmektedir. internette çok sayıda mahkeme kararı bulunmaktadır.
-Cep telefonumuzdan kulaklıkları takıp yüksek sesle Yasin suresini dinlememiz sonucunda kendimizi iyi hissetmiş oluruz.
-Bardağa biraz zeytin yağı koyup kuran’dan bazı sureleri okuyup içine üflememiz ve sonrada elimizle sıvı yağı kalbimize sürmemiz gerekir.
-Kuran’dan bazı sureleri okuyup elimizin içine üflememiz ve elimizi bastırarak vücudumuzun her yerine sürmemiz gerekir.
-Emniyet müdürlüklerinde istihbarat vardır ve telefon sinyali ile geçmiş verileri tespit edebilmektedir. whatsapp yazışmaları, sosyal medya hesabı, banka hesap hareketleri. savcılık btk’dan hts kayıtlarını istemektedir.
-Zariyat suresi 56. ayet, muhammed suresi 33. ayet, araf suresi 179. ayet, Felak suresi, bakara suresi 62. ayet.10 Yorumla
+1 yılErek1973 selamün aleyküm öncelikle ben eşimle 7 yıldır evliyim ve çok açık sözlü olucak belki ama başka şekilde söylemenin bir yöntemini bulamadım biz 7 yıldır ilişkiye giremedik gerek yok daha kaçarak evlendik biz eşimle ve ne olduysa 7 yıl önce oldu son bir yildirda eşime çin musallat olduğunu düşünüyorum inanılmaz derecede değişimler yaşıyor gece uyurken mesela sanki ilişki yaşıyor delirmek üzereyim ne dayanicak gücüm ne sabrım kaldı yemin ederim ebedi cehennemi Allah'ın yasak ettiği can almayı Allah'tan korktuğum için yapmıyorum yoksa zaten ölmüşüm tastiklenmesi kalmış
11 Yorumla- +1 yıl
Adim Sercan 31 yaşındayım eşimin adida ebru 25 yaşında yukarıdaki yazımda 7 yıldır ilişkiye giremedik gerdek yok daha demek istemiştim
Bu konuda çok ciddi bir hoca biliyorum Hatay Dörtyol'da yılancı hacı hoca meftunları var. Şimdi oğulları el almış devam ediyor. Çok ama çok güçlü olduklarını biliyorum. Uğur Dündar bile gitmişti babalarına. Genellikle zehirli hayvanların sokmasını korumak için tılsımları var fakat büyüler konusunda inanılmaz güçlüler. Fakat oraya mutlaka gitmek zorundasınız. Para Karşılığı yapmıyorlar.
1158 Yorumla- +1 yıl
Evet tamda dediğim gibi bu konuda yönlendirdiğim kişiler bana dua ettiler. Hatay 4 yol mevkiinde Yılancı Hacı Macit meftunlarını sorduğunuzda herkes gösterecektir. Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Bu insanlar para içinde yapmıyorlar Allah rızası için. Macit bey vefat etti oğulları devam ediyor aynı keramete sahipler.
- +1 yıl
Peki büyü yapıyorlar mı?
- +1 yıl
Büyü yapıyor mu?
- +1 yıl
Peki büyü yapan tanıdığınız biri var mı yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Eğer obsesyon devam etmiyor ise psikolojik etkiler psikiatri desteği ile çözülür. Obsesyonun devam edip etmediğini ise muteber bir hoca ile öğrenebilirsiniz. Benim bu konuda garanti diyebileceğim hoca desteği menzil Gavs hazretleri ile Hatay Dörtyol olabilir. Başka vardır illaki fakat ben bu iki kanala güvenirim.
- +1 yıl
@Baran1979 merhaba büyü yapıldığı düşünülen kişi olmadan gidildiğinde yani o kişide büyü var mı yok mu sırf bunun icin gitmek istiyorum bu şekilde gidildiğinde yardımcı oluyorlar mı acaba?
- +1 yıl
Pki ben bu hocaya nasil ulasirim
- +1 yıl
Hataya nasıl gidicem halim hal degil
- 1 yıl
@iremmmmmm111111 buldunuz mu
- 1 yıl
Dua mı beddua mı kazık yedikleri için 😅😅😅
- 1 yıl
Meyer okadar eminsin meyer okadar dürüstler para almadan öncesinden söylüyorlar mı sana şu kişi büyü yapmış ve şu yere gömüş diye veya önce tedavi edelim ikna olduğunda paramızı ver diye bir garanti veriyorlar mı
- 1 yıl
Yardimci olumuzun banada
@erek1973hocam bizede bı bakar mısınız eşimle benimde aramda kötü bir şey yok ama sürekli kavga halindeyiz evimde huzurum yok çocuklarım hep kavga gürültü buyuyo benim ismim Gülşen Koçyiğit anne ismim güllü eşimin ismi yasin Koçyiğit anne ismi bahriye
33 Yorumla- +1 yıl
Çözüm buldunuz mu
- 1 yıl
Baktımı size
- 1 yıl
@Mustafa0893 bulmuş Aile Mahkemesi boşanmak 😅😅😅
@Erek1973
Hayırlı günler hocam bu kadar detaylı bilginize çok şaşırdım lütfen banada yardımcı olabilir misiniz. Yıllardır bitmeyen çok büyük sorunlar kayıplar ve sağlık sorunları yaşıyor ne yapsam düzelmiyor her şey her geçen gün daha kötü oldu artık büyüden şüphe ediyorum şu korkuyu içimden alın doğrusunu çıkartın kafayı yicem ibadet edemez hale geldim. Hayatımı idame edemez haldeyim Allahım korusun büyüden büyücüden ama böyle bilginiz varsa benide çözüme ulaştırın bekliyorum haberinizi..😔31 Yorumla- 1 yıl
Bu sorunlar normal türkiye hoş geldiniz zengin olmayan vatandaşta normal bu sorun 😅😅😅😅 siz Avrupaya kaçın bütün bu sorunlar bitecek çenet de gibi hissedeceksin kendini. Bu sizdeki sorun büyü değil fakirlik bu ülkede her bulaşan aynı sorunu yaşıyor 😅😅😅
+1 yıl@erek1973 Hocam merhaba. Ben Melike Seyhan Ulu. Ben hiç bir ilişkimi uzun süre yürütemiyorum. Birisiyle tanışıyoruz bir iki güne bitiyor. Karşıma çıkanlar bir anda bir sebepten dolayı gidiyor, yok oluyor. Olacak gibi gözüküp olmuyor. Hayal kurduğum anda, ümit ettiğim anda mutlu olduğumu hissedip düşündüğüm anda hatta çoğunlukla aynı günde bitiyor. Bir noktada olmuyor yani. Acaba neden böyle oluyor öğrenebilir miyim?
211 Yorumla- +1 yıl
22 yaşındayım. 11.02.1999 doğumluyum
- +1 yıl
Ben de aynı durumdayım hoca bulabilirseniz bana da söyler misiniz
- +1 yıl
@mavideniz9 buldunuz mu
- 1 yıl
@mavideniz9 buldunuz mu
- 1 yıl
Karşındaki kişiye saygı duymasını öğren ve abuk sabuk giyinme ciddi bir ilişki istiyorsan. Seni seven sen olduğun için sevsin menfaati için değil okadar saf mısın kızım
- 1 yıl
@Ezgiasya arıyorum hala siz
- 1 yıl
@Yalnızkalpqweqwe bende burdan bir tane numara aldim buldum sitede yaziyordu birkac kisi numara paylasmis
- 1 yıl
@Ezgiasya ee sonuç nasıl peki güvenilir mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜcretsiz zor da. İşin ehli olanı bulmak mesela. Salih Memişoğlu'nu methediyorlar. Bilindik birilerine gitmen daha sağlıklı bence
40 Yorumla
+1 yılMedyum falcı mahkeme kararı. büyü bozma. büyü nasıl bozulur?
TCK 158/1-a maddesi medyum ve falcılarla ilgili olup davacı olunduğunda en az 3 yıl hapis cezası vardır. büyü yapan medyum ve falcıların web sitesi ve sosyal medya hesapları olabilmektedir.
-Cin musallatından korunmak için, cep telefonumuzdan bazı kuran surelerini mp3 olarak indirip kulaklık ile yüksek sesle dinlememiz gerekir.20 Yorumla
+1 yıl@erek1973 sizden bir konuda bilgi almak istiyorum babama bir kadın veya birkaç kadın tarafından büyü yapıldığını düşünüyorum annemle babamın arası bozulsun diye babam çok değişti anneme karşı iyi bişey söylese kötü geliyor sürekli bir bağırma sinir eve gelmek istememe gelincede sürekli uyuma oysaki böyle değildi bu erkek kardeşime bile yansıyor işlemiş gibi evden kopmuşlar sizden bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba aynı sorun var çözebildiniz mi
@erek1973 merhaba bana musallat kapmissin dedi biri pek inanmak istemiyorum gorunup beni korkutma ya da ilestisim bir durum yasamiyorum ama bu tarz kandirma durumlari vs pskolojikman kotu etkiler cok yasadim insanlar tarafindan bana soylermisiniz ne oldugunu bu arada istemsiz durugoru yapabiliyorum ona ragmen bisey yasadigimi dusunmuyorum
00 Yorumla
+1 yıl@erek1973 hocam iyi günler ben üzerimde büyük oldugunu dusunuyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum ismim ceren anne adı Özge ( kızlık soy adı mı bilmiyorum) kızlık soy adı Özbay babamla evliyken ki soy adı sarışahin baba adı murat ve daha oncesinde annemin yaşadığı büyü durumlari bulunmakta yardım eder misiniz
00 Yorumla
+1 yılSirke ile duş al hoca birinde musallat vardı ona yaptırmıştı hocayı amcam tanıyor parasız bakıyor gerçek hoca sen hâlâ düzelmedin mi büyü mü var yoksa sen bir şey mi yaptın niye musallat oldular
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılMerhaba ismim Hatice Yıldırım eşimle 22 senedir evliyiz 3tane hocaya sorduğumda karabuyu var dediler eşimin ismi
Sami yıldırım baba ismi Salih anne ismi hatun
Benim ismim Hatice Yıldırım baba ismi Osman anne ismi sebiha
Bana yardımcı olabilir misiniz20 Yorumla
+1 yıl@erek1973 Selamün aleyküm hocam Allah rızası için banada bakmaniz mümkün mü eşimle aramızda bazı sorunlar var bir türlü onu dönmeye ikna edemiyorum beni ve çocukları çok özlediğini ve sevdiğini söylüyor ama yine de inat ediyor, lütfen bir yardımcı olursanız duaciniz olurum
026 Yorumla- +1 yıl
@erek1973 Anne adım Songül benim adım Seda. Eşimin annesinin adı Saliha oğlu Halis
Bilgilerimi yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın lütfen. - +1 yıl
@erek1973 Eşimin gitmesi bununla mi bağlantılı yani hocam anlayamadım daha önce de biz eşimle boşandık evlendik. Birisi bana evlenmeyeyim diye mi yaptırmis yani
- +1 yıl
@erek1973 Hocam bide bunu nasıl çözebiliriz ben çok kötü durumdayım inanın kime inancami napcami şaşırdım başka hocalaya sordum eşimde büyü olduğunu ama çözmek için 1500 lira istiyor ama o hocanın söyledikleri hiç inandirici gelmedi bana sizi. Söyledikleriniz daha makul geldi çünkü tarif ettiğiniz yıl bizim eşimle evlendiğimiz yıl, ve eşimden önce Nişan attım öncesinde de uzun bir ilişkim sürdü onunlada sozlenme asamasina geldik olmadı yani ben ikisinden şüphe ediyorum günahları boyunlarına bana bir yol gösterin nolur ben yuvam yıkılsın istemiyorum kocam illaki beni olduğu yere çağırıyor ama bizim Antalya'da bi evimiz düzenimiz var ben oraya gitmek istemiyorum.
- +1 yıl
@Erek1973 hocam banada bakar mısınız
Anne adı şeküre
Adım nejat
05.04.1991 - +1 yıl
@SedosMiros Eşinde büyü olmadığını söylemiştim, senin üzerinde bulunan büyülerin musallatları eşine etki yapıyor, 1500 TL ye büyü çözdüremezsin
- +1 yıl
@Erek1973 İşinin ehlini bulmak çok zor benim ne yapmam lazım peki bir tavsiye verirseniz sevinirim
- +1 yıl
@Erek1973 ne yapmam gerek
- +1 yıl
@Erek1973 nasıl isimlerden biri yanlış hocam anlayamadım biri benim biri annem
- +1 yıl
@Erek1973 Hocam merhaba hayırlı günler bende hem kendimde hemde erkek arkadaşında büyü olduğundan şüpheleniyorum ciddi sevgi saygı ile giden engelsiz güzel bir ilişkim vardı aile sıkıntımız da yoktu sevdiğini de herkes biliyordu bir anda her şey değişti etrafındaki kimse de durumu anlayamıyor. bakabilirseniz büyük sevaba girerseniz. Nermin kızı Sena bilim - Semra oğlu Enes Demirok
- +1 yıl
@Erek1973 isimlerden biri yanlış dediniz büyü olduğunu söylediniz ne yapmak gerek ve başka bir şey görüyormusunuz
- +1 yıl
@Erek1973 sa. Hocam benim eşimde küçük oğlumu alıp babasının evine gitti 22 yıllık evliyim biri 21 diğeri 10 yaşında oğlum var. Aile düzenimiz bu tür şeyler yüzünden mi bozuldu bakabilirlisiniz.
- +1 yıl
@Mehmet071507 Senin üzerinde büyü vb. yom, Ana esinin üzerinde 22--23 til ōncesine ait aile disi erkek tarafindan yaptirilmis olan 3 after baglama büyüsü ve kendi annesi tarafindan dogustan irsi olarak gelen büyüler var., by büyülerinde yari yariya etkisi var
- +1 yıl
@Erek1973 önerebileceğiniz biri var mı? şu an büyük oğlum dön evimize anne demesine rağmen gözü çocuklarını bile görüyormuş. (malum heryer dolandırıcı dolu)
- +1 yıl
@Erek1973 hocam merhabalar Allah rızası için bana da yardımcı olun. Çok güzel giden sevgi saygı hoşgörülü bir ilişkim vardı ve bir anda her şey sebepsizce bitti.. en azından üzerimizde büyü mü var onu öğrenmek istiyorum. Sebebini daha iyi anlamış olucam. Emrecan ÇERLİ (annesi hava veya havva) , Büşra Nur Akbulut ( annesi hatice)
- +1 yıl
@Erek1973 banada bakabilirmisiniz rica etsem Mesut Pala 10.04.1975 anne adı Nurten.
- +1 yıl
@Erek1973 ben önceden bi bağlama işlemi yaptırdım ama tutmadı bende bunu yaptırmadan önce kabus görüyordum namazımı kıldım koruma taktım şimdi daha iyiyim geçti mi demek
- +1 yıl
@Erek1973 lutfen hocam banada bakar mısınız 3 yildi evliyim daha ilk yilimizda yatagi toplarken muska gibi katlanmiş bişey buldum yatakta onuda goturup kayin valideme verdim bişeyin olmadigini soyledi ilk yilimiz sorunsuzdu ikinci yilmizda hep sorunlar yaşadik kayin validem baldizim hep ayleme karişiyo hep kocami dolduruyolar herseyde beni kotuluyorlar uçuncu yilimizda hiç ama hiç anlaşamiyoruz hep tersliyo ne soylesem batiyo kiziyo hata el kaldiriyo hep kendi aylesini savunuyo beni benim aylemi kotuluyo nekadar iyilik yapsakda yaranamiyoruz lutfen yardimci olun
@erek1973 Hocam ne olur bana da yardimcı olun benim de ailem dağildı 20 senedir evliyiz, başlarda yağ şişesi bulduk kapımızın önünde, sonra domuz dilim etti, sonra kabak, evimizin girişinde dolap arkasında bir yağlı el izi, bir muska,... Bur kaç defa baktırdık hocalara ama hepsi yok bir şey diyorlar ! 20 sene sonra gitti cocuklar ile, sevdiği halde, beni hep sorar çocuklara, samasirimi alir yikamak utulemek için, ağlayıptirıyor, çok üzgün hata cocuklara de ama gelmek istemiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ücretsiz hoca ayrı , musallat ayrı :))))) sesli güldüm bak.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@erek1973 hocam annemle aram bundan bir kaç yıl öncesine kadar cok iyiydi bir sorunumuz yoktu ama son yıllarda anneme karşı bir kin duyuyorum annem de bana karşı sanki beni sevmiyor gibi davranıyor böyle büyü falan o tarz şeylerle hic alakası olan biri değilim çevremde de böyle kişiler yok ama nedir bunun alameti bilemedim. Adım Betül annemin adı Zeynep babamın adı seçkin. 16.04.97 doğumluyum. Yardımınız dokunur mu acaba bana da?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@erek1973
Var mı böyle bir şey olabilir mi?
+1 yılgerçek hocalar para falan istemezler. Allah rızası için okurlar. para isteyenler hoca falan değildir. boşuna para kaptırma öylelerine...
30 Yorumla
+1 yılİnanma bence geçer psikolojik inanirsan daha kötü olursun. Büyü sihir diye bir şey yok Allah'a inanan besmele çek geçer.
21 Yorumla
+1 yılSağlam bir hoca isteyen bana ulaşsın ciddiyim tekirdağda buldum birisini
012 Yorumla- +1 yıl
BANADA yardimci olun
- +1 yıl
@Deryanur74 kardeşim yardımcı olayım ama nasıl yazamıyorum burdan
- +1 yıl
Numara verin mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@Deryanur74 derya o hoca sahtekar lütfen inanma dalga geciyor biz derdimizi anlatırken arkadan kıs kıs gülüyolardı sözüm ona sadece magzeme parası alıyor hepsı yalan baharat dukkan ları var hem magzeme lerı ben alıyım dıyor duklanıma musterı topluyo allahın belası
- +1 yıl
@Deryanur74 bana ulaş dediklerimi yap şaka da yapmıyorum direk kurtulacaksın
- +1 yıl
Tekirdağdaki hocanın telefon numarasını verir misiniz rica etsem
Çok zor durumdayım - +1 yıl
@Melissssss34 Bana yardımcı olur musunuz?
+1 yılıstedıgın bır kısı tavsıye edebılırım ılmı kuvvetlı bır hocadır bakıma hıc para almaz cozum neyse dogru bır sekılde soyler ucrette ne verırsen onu alır ısının ehlı bır hocadır emrah hoca 0542 893 85 63 buyrun arayın
216 Yorumla- +1 yıl
cinler yoluyla sevdiğim çocuk napıyor morali nasıl beni seviyor mu merak ediyorum ogrenir misin ücretsiz @aliagoglu253
- +1 yıl
Bu hoca nerede
- +1 yıl
Çevrendw bir şey yaptirN oldu mu ne kadar sürede etki etti rica etsem yazar misin
- +1 yıl
- +1 yıl
@Seyma386638 siz ulaştınız mı emrah hocaya bana mesaj atabilir misiniz lütfen
- +1 yıl
Bende aradım ama yogunmuş kırk gün sonra işlem yaparım dedi
- +1 yıl
@Sibelserap siz yaptırdınız mı?
- +1 yıl
Emrah hoca büyü yapmıyor
- +1 yıl
Bakım yapmıştı büyü yok dedi ama büyü çıktı ☺️
- +1 yıl
@Brone
- +1 yıl
@Sibelserap peki buldunuz mu bir hoca tavsiye edeceğiniz?
- +1 yıl
Üzerinizde ki büyüyü falanmı çözdürmek istiyorsunuz
Bana özelden yazabilir misiniz?
14 Yorumla- +1 yıl
@FreakM bana da lazım ücretsiz birisi bana yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
@FreakM ben mesaj atamiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Hem hoca hemde buyuk mevla istiyor sende yedin bunu.
00 Yorumla
+1 yılParayla buyu bozdurulmaz. Dindar bir hocaya gideceksin dualar vs o sekilde cozmeye calisiyorlar
00 Yorumla@erek1973 hocam banada yardımcı olur musunuz abim için bi bakım yaparmisiniz zor durumdayız bu şüphe insanı mahvediyor gerçekten hüseyin eker 24 Haziran 1975 anne adı ayşe baba adı şerif ahmet bekliyorum hocam
00 Yorumla
+1 yıl@erek1973 hocam selamin aleyküm esim 20 gün önce babasının evine gitti ve istemiyorum seni diyor hersey çok güzeldi birden bire oldu hocam Allah rızası için yardım edin 20 gündür perişanım hocam lütfen yardım edin
00 YorumlaSelamün aleyküm daha önce bakım yaptırdım üzerimde 3 büyü olduğunu ve eşimde de aşık musallatı olduğunu öğrendim fakat herhangi bir işlem yaptırmadık güvenipte gidebileceğimiz bir hoca da bulamadık yardımcı olursanız sevinirim
019 Yorumla- 1 yıl
@Erek1973 bana da bakarmısın lütfen
@erek1973 merhaba nişanlımın üstünde büyü var eski sevgilisi yaptırdı aynı zamanda adet kanını da içirmiş nişanlım hiç iyi değil boğuyorlar onu onlarla konuşuyor vesaire nolur yardımcı olun büyü yü bozun yardımcı olun bana
00 Yorumla
+1 yıl@erek1973 merhabalar hocam. sorun şu ki insan bazen akışa o kadar teslim olmak zorunda kalıyor ki ne yapsam nafile diye düşünüyoruz. donup dönüp aynı yere geliyoruz. bunun sebebi kötü enerji mi. ismim gönül. anne adı isminaz
00 Yorumla
+1 yılAllah var.. Dua büyüyü bozar.. hemde bedava.. Büyücüye ne hacet?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. namaz kıl dua et, haram işlerden uzak dur..
52 Yorumlaİnançlı bir kişi isen bu tarz birşeye inanmaman gerektiğini bilirsin dinde büyücülüğün sihrin yeri olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi bir inancli siz oluyonuz inanli olmasam buyuyu kendim yaptiririm bozdurmaya hica aramam yasamadan bilemezsin buyuk konusma kardes
@erek1973 hocam Allah rızası için bana da bakar mısın eşimle 3çocugumuz var ama hiç geçinemiyoruz önce böyle değildi Kamile kızı Sıdıka 11.07.1993 Fatime oğlu Hüseyin Kadir 18.06.1986
00 YorumlaYorumları okudumda benimde eşimle sorunum var beni üzüyo kırıyo sürekli başkaların lafına bakıyo beni umursamıyo ikitane oğlum var pslolojileti bozulmasın diye yuvayı tutuyom bi çare hocam teşekkur
03 Yorumla- +1 yıl
@Baran1979 yardmaster edermizin bana hatay nerde
+1 yıl@erek1973 hocam rica etsem anneme bakabilirmisiniz? Sonucunda da bende de bir şey var mı? Annem Şengül (1960 dgmlu) Annesi adı Cemile. Şimdiden teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da tanidigim enbiyi hoca cerrahpasa Cami nin imami.. manevi yönü oldukca iyi asla para kabul etmiyor. Zaten sizin neden geldiginizi zihninizdeki sorulari soyluyor. Camide tarihi yer.
08 Yorumla- +1 yıl
Merhabahablar fatihte oturuyorum gidip nasıl bulabilirim cerrah paşa mehmed camii tam ismi imam ismi nedir şimdiden allah razı olsun kardeşim bilgi icin
- +1 yıl
@Cerrahpasa_li iletişim adres var mi acaba
Ben başka bir ilde oturuyorum gitmem imkansız ama benim yardıma ihticaim var ne olur yardımcı olur musunuz - +1 yıl
numarasına nereden ulaşabilirim
- +1 yıl
Lütfen yerini söyleyin
+1 yılBir hoca biliyorum Tlf da anlıyor buyu var mı yok mu. Yardımı olacaksa verırım nosunu kardeşim
013 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
mesaj atarsın burdan vermeyım kardesım
- +1 yıl
Mesaj atmya clstm ama sewiyede olmnz grekiyo dedi
- +1 yıl
Gızlılıgını ac ben atarım. Profıl ayarlar. Ordan takip ettıklerım mesaj atsın ı kaldır
- +1 yıl
Tamam yaptim ayarlari
- +1 yıl
Bana da verir misin numarayı çok ihtiyacım var
- +1 yıl
by_architect banada atar mısınız hocanın numarasını
+1 yılselam çok büyük bir sıkıntı var iyi bir hoca var mı
20 Yorumla
+1 yılMerhaba ben ozellikle is konusunda kismetsizligim var nedeni nedir veya birseymi etkiliyor onu ogrenmek istoyrm yardmci olablrmisnz
00 Yorumla@erek1973 bana da yardımcı olur musunuz? Ailecek Zor zamanlar geçiriyoruz. Adım miyesser anne adı Songül
09 Yorumla- +1 yıl
@Erek1973 hocam Allah rızası için bana da yardımcı olur musunuz lütfen bana bakar mısınız
- +1 yıl
@Sjjdkddkfkgam Senin Annene yaptırılmış olan büyülerden dolayı dpğuştan ırsi olarak gelen büyülerin var ailenden ırsi olarak geliyor büyüler
- +1 yıl
@Erek1973 detay verir misiniz
- +1 yıl
@Sjjdkddkfkgam 30 adet Bağlama 30 adet soğutma 30 adet soğutma ve ayırma 30 adet sihir 30 adet muska 30 adet vefk 30 adet bölgesel bağlama 30 adet genel bağlama vb. bir sürü işlem
- +1 yıl
@Erek1973 peki ne yapmam lazım ne olacak sonucu
- +1 yıl
@Sjjdkddkfkgam İşinin gerçek ehli birilerini bulup çözdüreceksiniz çözdüremezseniz sizdende sizin çocuklarınıza ve torunlarınıza ırsi olarak geçmek zorunda
- +1 yıl
@Erek1973 tamam da bize neden kim büyü yaptorsın benim tüm ilişkilerim bu yüzden mi bozuluyor
+1 yıl@erek1973 Allah Rizasi icin Bana da bakarmisin iyi degilim ana adi nurcan baba adi Aziz 20.10.1999 dogumluyum lütfen 😔
112 Yorumla- +1 yıl
Benim bildigim Yok yani ne yapabilirim peki hic iyi degilim
- +1 yıl
Kayananam bana birsey yaptirmaamis degil mi
- +1 yıl
Isim Yok normal de baska Gizem Arslan nurcan arslan aziz arslan oturmamis yani ama hic iyi degilim
- +1 yıl
Nazife arslan olabilir mi
@erek1973 bana da yardım eder misiniz sürekli hasta oluyorum ve çare bulamıyorum üzerimde nazar mı var çok zor durumdayım
00 Yorumla@erek19731
Merhaba, adım ceren annemin adı hacer 28.01.1998 tarihinde doğdum anneanemin adı zeynep
024 Yorumla- +1 yıl
@esmer9800 Senin sorunlarının kaynağı Anneannene yaptırılmış olan büyülerin, ırsi olarak annene, dayılarına ve teyzelerine, geçmesi, annendende sen ve kardeşlerine ırsi olarak geçmesi ve 10 ay önce üzerine yaptırılmış olan bağlama
- +1 yıl
@esmer9800 Senin evli olduğun musallatın ifrit, seni kimse ile paylaşmak istemiyor, evli olduğun bu ifritte birde erkek çocuğun görünüyor sıkıntı
- +1 yıl
@esmer9800 Şansını dene ama çok dikkatli olmalısın, yaptıracağın yanlış bir işlem hayatını karartır, musallatlarını görmeye vede duymaya başlarsın hayatın tamamen mahvolur, çözüm işi zor, zahmetli ve uzun süren bir iştir kimse uğraşmak istemez uğraşsada çözemez, teferruatı çok, çözümü zor.
- +1 yıl
@esmer9800 Senin üzerinden 30 adet bağlama, 26 adet ayırma, 26 adet Soğutma, 26 adet Soğutma ve ayırma 1 adet beden içi büyü doğuştan ırsi olarak gelen soysalının temeli, 26 şar adet sihir, muska, vefk, bölgesel ve genel bağlama, bağlama vb. Bir sürü işlem artı musallatlarının temizliği, artı evinin ve eşyalarının temizliği vb.
- +1 yıl
@erek1973 hocam banada bakın lütfen adım gökhan anne ası nursen 07.04.1995
- +1 yıl
Kız arkadaşımın ismide mehtap annesinin jale 05.06.2000
- +1 yıl
@Aptullahkaraman 10 ay önce aile dışı erkek tarafından 2. defa yaptırılmış Bağlama papaz kaşık ve vodo büyüleri var üzerinde, ayırma büyüleri
- +1 yıl
@Aptullahkaraman Jale kızı Mehtap üzerinde aynşekilde 10 ay önce aile dışı erkek tarafından 2. defa yaptırılmış bağlama papaz kaşık ve vodo büyüleri var
@erek1973 merhabalar ben babamın uzerinde olduğunu düşünüyorum. Adı kemal anne adi zülbiye 23.06.1972 size mesaj atamiyorum
00 Yorumla@erek1973 hocam lütfen banada bakar mısınız adım nazlı anne adım alev baba adım hacı Mehmet lütfen banada bakar mısınız 🙏
00 Yorumla
+1 yıl@erek1973 hoca lutfen yardımcı olun bana özel mesaj atin telefonunuzu çok ihtiyacım var
Yunanistanda yaşıyorum burada yardımcı olacak kimse yok00 Yorumla@erek1973 Merhaba hocam yorumlarınızı gördüm. Bana da bakar mısınız nolur. Adım Eda. Annemin Gülüzar. 26.09.1993 doğum tarihim hocam
069 Yorumla- +1 yıl
@Erek1973
- +1 yıl
@Erek1973 merhaba hocam. bana da bakar mıısnız? büyü olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
@Ayssssssss senin Doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var, bu soysalının üzerine 9 veya 10 ay önce yaptırdığın bağlama var,,
- +1 yıl
@aysssssss bu Doğuştan ırsi olarak gelen soysalının kaynağı ise, 35 yıl önce Annene erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü ile içirilmiş büyülü bir içecek, Annnen sana gebe kaldığında, annene içirilmiş olan büyülü içecek, Annnen den sana ve kardeşlerine ırsi olarak göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile geçiyor..
- +1 yıl
@erek1973 yani bozulmayacak olan devam edecek olan bir şey mi?
- +1 yıl
@DiyafRock Ben büyü yapmıyorum, yapmayıda bilmiyorum, bilsemde yapmam.
- +1 yıl
@DiyafRock Sen zaten 6 ay kadar önce birilerine, aşık etme ve kendine bağlama büyüleri yaptırmışsın, istediğin kadar büyü yaptır, zararını sen göreceksin bedelini çok ağır ödeyeceksin. Çünki senin doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var, yaptırmış olduğun büyüklerle, doğuştan ırsi olarak gelen soysalın ve musallatları a kapı açacaksın ve musallatları karışacaksın, hayatın tamamen kararacak.
- +1 yıl
@DiyafRock Ve büyü yaptırdığın kişininde hayatını mahvedeceksin, Allah büyü yaptırdığın kişinin yardımcısı olsun.
- +1 yıl
@Erek1973 hocam bana da bakar mısınız Allah rızası icin anne adi fatma adım Büşra
- +1 yıl
@Büşra7291929 Senin Annene 24 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış olan, büyüler ve özellikle yedirilip içirilen büyülü içeceklerden dolayı, Annen sana gebe kaldığında ırsi olarak
göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak geçmiş, sendende senin çocuklarına ve torunlarına ırsi olarak geçecek. - +1 yıl
@Esramirac Sende büyü, musallat vb. bir şey yok.
- +1 yıl
@Erek1973 hocam kim neden yaptirmis bende nasil etkileri olur bunun
- +1 yıl
@Esramirac, Sende büyü vb. yok. Eşin Yusufu Annesine 30 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış Ayırma büyüleri ile içirilmiş büyülü bir içecek var. Yusufu Annesinden, Yusuf geçmiş büyüler, Yusuf 25 yaşlarında olmalı
- +1 yıl
@Erek1973 hocam kim neden yaptirmis bende nasil etkileri olur
- +1 yıl
@Erek1973 hocam abimde farklı haller var. Evde huzursuzuz. Nesi var acaba lütfen cevaplar mısınız. Adı eşref, annemin adı ğazal. Lütfen cevaplayın
- +1 yıl
@Erek1973 hocam araba değil güzel bir motosiklet aldı kendine birkaç yıl önce iki üç yıl oluyor. Göze gelen bir motosiklet. Bu tuhaf tavırlar da o zamandanlarda başladı sanki. Ne yapmalıyız hocam, yanıtlarsanız sevinirim.
- +1 yıl
@Erek1973 hocam doğüstü varlıkları gördüğünü söylüyor, bize karşı tuhaf hareketleri falan yapması da bununla mı ilgili hocam?
- +1 yıl
@Erek1973 çok teşekkür ederim hocam. Motosikletten kurtulucaz inşallah. Peki devam ederse nolacak, siz ilgileniyor musunuz büyü bozmayla vb. sizinle görüşebilir miyiz yeriniz varsa?
- +1 yıl
@Erek1973 evet hocam annemin ismi Hazal ğazal yanlış yazılmış nüfusta. Abimin başka ismi yok
- +1 yıl
@Erek1973 hocam anneme genellikle ğezal diyorlar. mehmet de babamın ismi
- +1 yıl
@Erek1973 özelden yazamıyorum hocam uygulama izin vermiyor
- +1 yıl
@Erek1973 hayır hocam yaptırmadım
- +1 yıl
@Erek1973 peki kurtulmak için ne yapılabilir
- +1 yıl
@Erek1973 çözülecek bir büyü mü
- +1 yıl
@Erek1973 hocam merhaba bana da yardımcı olur musunuz anneme ve anneanneme yaptırılmış bi büyü varmış annemin adı sevgi anneannemin adı ayşe benim adım hatice nur doğum tarihim 16.03.04
- 1 yıl
@Erek1973 banada bakar mısınız? 8.5 bucuk yıllik bir iliskim var aileler tanıstı nişan dügün yapacaktık ama bir anda son 6 aydır sevgilim benden cok uzaklastı aramıza bir sogukluk girdi ve ayrılmak istedigini söyledi, ancak ben ayrılmak istemiyorum. Baskaları kafasını karıstırmıs olabilir diye düsünuyorum. Hayatinda ben yokmusum gibi planlar yapmaya basladı. Aramizdaki mesafe soğukluk bitsin tekrar bana aşık olsun, önceden oldugu gibi bana düşkün , ilgili sevgi dolu, saygılı olsun ve bir an önce evlenelim istiyorum.
Ama bir turlü sonçlanmadı bi engel var gibi hissediyorum. Benim anne adım Şengül benim adım İrem dogum tarihim 18.03.1983, onun adı Serdar Süleyman anne Adı Gülten.
@erek1973 Hocam iyi akşamlar iki evlilik yaptım bir türlü mutlu olamıyorum bi bakmaniz mümkün mü Allah rızası için.
00 Yorumla
+1 yıl@Erek1973 merhaba hocam. 30 yaşındayım. Zor durumdayım. Bana da bakmanız mümkün mü acaba Allah rızası için?
00 Yorumla@erek1973 hocam bana da bakarmısınız ALLAH rızası için. Eşimle boşanıyoruz ben bişeylerden şüpheliniyorum olabilir mi acaba büyü felan.
03 Yorumla- +1 yıl
İlla büyü var diye bir şey diyemeyiz ve ayrılacaksan büyü var mı diye değil muhabbet celbi vefki yaptırabilirsin ne kadar işe yarar bilemiyorum
@erek1973 banada bakarmısınız rica etsem lütfen çevremde herkes beni dışladı elimi neye atsam olmuyor sürekli halsiz yorgunum hiç bir şey yapasım yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen insan beyinen yorgun oluyor illa bir büyü vs. olmasına gerek yok. ya vedud esması çek ya cami biraz sakinleşirsin insanların bakışıda değişir
- +1 yıl
Cin musallatı var sende
@erek1973 hocam Allah rızası için yardım edin lütfen ailemin yardıma çok ihtiyacı var yoksa cidden intihar etme aşamasına kadar geldim
01 Yorumla- +1 yıl
@erek1973 Hocam Yalvarıyorum olur bana da yardimcı olun benim de ailem dağildı 20 senedir evliyiz, başlarda yağ şişesi bulduk kapımızın önünde, sonra domuz dilim etti, sonra kabak, evimizin girişinde dolap arkasında bir yağlı el izi, bir muska,... Bur kaç defa baktırdık hocalara ama hepsi yok bir şey diyorlar ! 20 sene sonra gitti cocuklar ile, sevdiği halde, beni hep sorar çocuklara, samasirimi alir yikamak utulemek için, ağlayıptirıyor, çok üzgün hata cocuklara de ama gelmek istemiyor
+1 yıl@erek1973 hocam rica etsem görüşünüze ihtiyacım var zor günler geçiriyorum bana bakabirmisiniz yardımcı olabilecek kimseye ulaşamadım
05 Yorumla- +1 yıl
@Angelina006 senin için yazdım yukarıdaki 5 yıl önce yapılmış olan biyiüler
- +1 yıl
@Erek1973 banada bakar mısınız
- +1 yıl
@Merve01128 senin üzerine 4 yıl önce bayan tarafından yaptırılan 2 adet soğutma ve ayırma büyüsü ve yne 4 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz canbar ve nal büyüleri var
+1 yılAcil bir ehlî biri İstanbul içinde var mı öneriniz ancak maddi birseyim kalmadi allah dostları ehli kuvetli biri ariyirum
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat