aklıma soru gelmiyor Hadi bana soru sorun her türlü soruya açığım? Bana herhangi bir soru sorar mısınız?
Bana soru sorun?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Soru aklıma gelmedi ama şu an bunu yazmam lazım kafamdan geçirmezsem uyuyamicam
Sabah kalkicam hazirlanicam Sonra okula Kadınla konuşmaya gidicem Kaygibozuklugu hakinda sonra bakicaz Ama ya kadın öbür iki derse gir derse bana sonuçta tüm gün dersten çıkaramaz beni Sınıftaki kız bana soğuk yapıyor dişliyor başka kızla kesin kötü hisedicem ya neyse onu geçtik Öğretmenlerle konuşmamiz lazım anlatmamız lazım herşeyi çünkü annemi aradılar 3 hafta gitmedigim ortaya cikicak 2 gün sonra konuşmaya çağırıyorlar yane annemi aratircam kadın herşeyi anlaticak okula gitmeyib evden dersleri yapabilir miyim diye de öğretmenlerle konuşurum ama ya kadın derse öyle şey olmaz okula gitmek zorundasin ya da eve gidince nasıl yüzüne bakicam utanırım yük gibi hisederim kendimi benden beklentileri var derslerim de kötü zaten sınıfı tekrarlicam
Hayatının bir gününe gidiceksin 24 saat ya da 12 saat diyelim ona dış göz olarak çocukluğun filan seni görmiycek ya da gençliğin ne zamansa kendini gözlemliceksin hangi güne gidersin?