Diğer Haydi bana soru sorun? AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru cevap furyasını terse taşıyalım, siz bana sorun ben cevaplayayım :D Güncellemeler+1 yıl Güncel la sorsanıza Haydi bana soru sorun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. En sevdiğin film? 0 1 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Babam ve Oğlum senin?
Ayşetee Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ankaralıların hepsi gerçekten piskopatmı ben 20 sine denk geldim 20 side piskopat cıktı bana mı denk geldi yoksa hepsi oylemi 0 18 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Sana denk gelmiş bacım ya, yani nerede nasıl denk geldi bilmem de iyi çok ankaralı var Yorumla Ayşetee +1 yıl Ankaralılardan devam o zmn djjdjdmx yerim hepsini Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Ssn yine de hepsibi yeme ndndjfd Yorumla Ayşetee +1 yıl Ymdmdkdk yiyimm ya tamam saçı 3 numara olan esmer ankaralıları yiyim nası Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Ahahah öok mu yükseldin ne dnsjjd Yorumla Ayşetee +1 yıl Off dmdmd evet ankaralı bu yükselmek lazım Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Niye peki nkwjdsj Yorumla Ayşetee +1 yıl Nası niyee bi ağızları var türkçemi başka bi dilmi belli değil bana tatlı gelen tek şive yani ağız oo ondan Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Ahah sırf ağızdan mı la o nasıl fetiş dksjdd Yorumla Ayşetee +1 yıl Evett ya cok tatlı konuşuyolar bide biraz sert oluyolar adam yanii dmdmdm erkek değill Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Ahaha eyvallah bacım :D Yorumla Ayşetee +1 yıl Öxöxöxö eywallah bizden eywallahınla yaşa aslan parçası mdmmxmx Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Nxjsjxd bak bak bak daha minnaksın kız aslan parçası ne Yorumla Ayşetee +1 yıl Onlar öğretti abi benim suçum yok dndnd Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Ahahaa sen nerdensin Yorumla Ayşetee +1 yıl Nası nerdenim anlamasım Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Hangi ildensin Yorumla Ayşetee +1 yıl Antalya Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pavyona ilk kaç yaşında gittin kanka 😃 0 1 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Hiç gitmedim la kanka ihtiyaç duymadım şükür:D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En sevdiğin film?
Babam ve Oğlum senin?
Ankaralıların hepsi gerçekten piskopatmı ben 20 sine denk geldim 20 side piskopat cıktı bana mı denk geldi yoksa hepsi oylemi
Sana denk gelmiş bacım ya, yani nerede nasıl denk geldi bilmem de iyi çok ankaralı var
Ankaralılardan devam o zmn djjdjdmx yerim hepsini
Ssn yine de hepsibi yeme ndndjfd
Ymdmdkdk yiyimm ya tamam saçı 3 numara olan esmer ankaralıları yiyim nası
Ahahah öok mu yükseldin ne dnsjjd
Off dmdmd evet ankaralı bu yükselmek lazım
Niye peki nkwjdsj
Nası niyee bi ağızları var türkçemi başka bi dilmi belli değil bana tatlı gelen tek şive yani ağız oo ondan
Ahah sırf ağızdan mı la o nasıl fetiş dksjdd
Evett ya cok tatlı konuşuyolar bide biraz sert oluyolar adam yanii dmdmdm erkek değill
Ahaha eyvallah bacım :D
Öxöxöxö eywallah bizden eywallahınla yaşa aslan parçası mdmmxmx
Nxjsjxd bak bak bak daha minnaksın kız aslan parçası ne
Onlar öğretti abi benim suçum yok dndnd
Ahahaa sen nerdensin
Nası nerdenim anlamasım
Hangi ildensin
Antalya
Pavyona ilk kaç yaşında gittin kanka 😃
Hiç gitmedim la kanka ihtiyaç duymadım şükür:D