Arkadaşlar şu an bu soruyu utanarak ve şok olmuş halde yazıyorum. Annemin hafıza kartını almıştım geçenlerde bugün öylesine bakarken WhatsApptan gönderilmiş fotoğraflara denk geldim annem birkaç tane çıplak fotoğrafını çekmiş ve birine göndermiş kime gönderdi bilmiyorum arada telefonuna bakıyorum ama hiç yabancı numara yok eskiden gönderilmiş bir fotoğraf olsa gerek birkaç ay öncesine ait sanırım. Facebooku çok aktif kullanıyor bir kaç kere erkeklerle yazışmalarını yakalamıştım. Bu arada babamla da evliler hala babamın da geçmişte yediği haltlar olmuştu ikisinin yaptıklarından da çok utanıyorum hafızamdan nasıl silebilirim ne yapabilirim nolur yardımcı olun 😔
Cevabın nedir?
+1 yılSen neden utanıyorsun ki. Sonuçta annen yetişkin birisi ve kendi özel hayatı var. Kendi kararlarını da verebilecek birisi. Sana karışmak düşmez bana kalırsa. Ama illa bir şey yapmam lazım dersen annenle konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmak gelmiyor içimden
- +1 yıl
O zaman hiçbir şey yapma, bırak onun kendi özel hayatı olarak kalsın. Senin de kendi özel hayatın var. Karşı cinsle yaşadığın özel şeyleri anne baban bilmiyor ama tahminleri vardır. Sonuçta yetişkin insansın, onlar da bazı şeyleri bilmezden geliyor. Sen de öyle yap
Soran+1 yılSize mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Gizli olduğun için ben de yazamıyorum. Benim fotoğraflarımı paylaştığım IG hesabımdan yazabilirsin. @Berkinphoto
Sana bir sır vereyim.. Kimse duymasın, annen babanı aldatıyor.. 😁
Annenle konuş kendine çeki düzen vermezsen, babama söyliycem de. Yok vazgeçmessen boşanda öyle yap de..00 Yorumla
Neden annenin telefonunu karıştırıyorsun? Öncelikle kendinde hatayı aramalısın. Annenin yaptığı yanlış tabikide ama burada senin tavrın da yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır karıştırmadım annem hafıza kartını bana vermişti hafıza kartı benim telefondaydı yani
+1 yılbabana söylemelisin bence kendini öyle daha rahatlamış hissedersin ve burda utanması gereken sen değil annen
22 Yorumla
Soran+1 yılBabama söylersem annemi döver şiddet uygular o zaman daha kötü olur
- +1 yıl
o zmn annene sor kime yollamış neden bir psikolojik yardımda alabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
+1 yılilk olarak annen de herkes gibi insan.. bu yüzden böyle şeylere denk gelmemen için zaten insanların bir şeylerini karıştırmaman gerek. kısacası kimsenin hayatını kurcalama derim. yoksa bunun gibi bir sürü şey çıkabilir.
00 YorumlaYapılacak bişey yok bı arkadaşında yazdığı gibi kurcalarsan daha çok şeylerle karşılaşıp moralin bozulabilir unutamazsın gördüklerini unutulacak gibi değil cunki 😔😔
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Babanızla hala evli hayatı yaşıyolar sanırım, keşke öyle olmuş olmasa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Annen babanı aldatıyor. Yapacak 1 şey yok. Utanacak olan kişi sen değilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çok kötü bir durum evlisiniz ya insanın hiç mi eşine çocuğuna saygısı olmaz. Sizi geçtim insanın önce kendine saygısı olmalı
10 Yorumlaevlilik dusundugun kadar siyah beyaz birsey değil
gri yerlerde var. bırak böyle mutluysa böyle kalsın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. anneniz ikinci baharını yaşıyor. dikkat et. ona sahip çık yanlış yapmasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Çok üzüldüm adına ben bile tuhaf oldum sen annene tepki göster belki senden utanır toparlanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Silemezsin. Annenin hayati deyip biraz bos verrbilirsin
00 YorumlaHocam silemezsin aklından yapcak bişi yok annen kaç yaşında
06 Yorumla
Soran+1 yıl48 yaşında
Soran+1 yılbir bu eksikti zaten kafaya hiçbieşey takmıyorum derdim sorunum yok sanki bir de bu çıktı Allahım of 😔😔
Soran+1 yılBekarım okuyorum ailemle yaşıyorum
+1 yıl48 yaşında bir kadın da çıplak fotoğraf gönderecek fizik hala kalabiliyor demek ki rahatsız edivi
00 Yorumla
+1 yılAnnenle kendin konuş babana söylemeden o yokken bir iyice kız utanır onu.
02 Yorumla- +1 yıl
*utandır
Soran+1 yılDiyemem ki konusunu dahi açmak istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkafanda kalıcı bir durum silmek zor
00 Yorumla Bırak herkes niyetini yasasin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çarp yüzüne utanirsa belki uslanir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanması gereken kişi sen değilsin
00 YorumlaHaydaa ben deılım kanks
00 YorumlaAllah onları sana kurban etsin
00 YorumlaBu durumu babana anlatmaya çalış k.. a... l
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar çıplak
Baban bilmesin00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHım babana söyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah Allah...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor demekki
00 Yorumla annenin yaşı kaç ki
00 YorumlaBabandan ayri mi
10 YorumlaYalalnını
00 Yorumla
+1 yıltencere kapAklar
00 Yorumla
+1 yılİyi olmamış üzüldüm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı