Karabasan yakalamak mümkünmü?

Bugun saat 4te uyudum ve azonce uyandım. Uyanmadan önce karabasan bastı denen olaya yakalandım ama ilk değil kücükken her gün olurdu günde 10defa geldigide illa elimi yüzümü yikamam gerekiyor. Çünki sadece gözümü acıp kapatınca tekrar tekrar basıyor. Ama bu cok farklıydı. Ilk yone bastı 1 kac dakika sonra gecti yine basacagini bildigim icin yan dönüp tekrar uyumaya baslayınca yine basti o an gücümü kullanıp elinden tuttum ama tırnakları uzundu o kadar keskindiki. Elime zarar vermemesi için bıraktım ama rüya diyenler olacak değil. Çünki bircok kez yaşamıs biri olarak soruyorum. Belki bilen birileri vardır. Tuttugum icin daha gelirmi ya da başıma bela olurmu. Ilk geldiginde 14 15 yaşındaydım. Kapı arkamdaydı ozamanlar küçügüz gec olmustu. Sevgilimle mesajlasıyodum. Kapıyı acan annem sanıp uyuma rolu yaptım. Maksat gec oldu niye uyumuyon diye sormasın diye. Kapıyi acan kisi arkamdaydı ama kim oldugunu bilmiyodum isaret parmagını bogazıma koydu nefesim kesildi gözlerim açıldı. 1 dakka öyle bekledi elini çekti kapıyi örttü. Parmaginıda bastırmadi sadece koydu ama ne haraket edebilirdim ne arkamı görebildım. Boyle basladı her gece karabasan basmalarım oldu eger gozumu acip 1 2 dakka beklesem yinede gitmiyodu kapattığımim saniyesinde baslıyodu. Elimi yüzumu yıkayincada olmuyodu her gece boyle devam etti sonra azaldi bu zamanda yılda 20 ye kadar düşmüstü. Bu gunde boyle oldu. Gercekten bilen birileri vardır kurtulmusmuyumdur?
Karabasan yakalamak mümkünmü?