Yeme & İçme Beleş rakı neren bulurum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor ısmarlayan var mı içip gidecem ama şimdiden teşekkür ederim Güncellemeler1 yıl troldü teşekkür 😀 Beleş rakı neren bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. bulamazsın 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Ucuz işler bunlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yok raki isterim bulamadım Yorumla SeyyahÖküz1 1 yıl İçince istersin ama Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Varsa bana da haber edin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl oo Bi beleşçi daha Yorumla smerfus 1 yıl Ortam şenlenir işte Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 884 cevap paylaştı. Ismarlayalım Yenimahalle deyim istersen 0 2 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Ankara’da? Yorumla Sitemkarım 1 yıl Yolkenarı açıktır şimdi iki tek atalım gel Yorumla
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl amck git çalış al 3 3 Yorumla Soran 1 yıl param bitmesin diye Yorumla crimsoon 1 yıl ülkede mal çok bizim erkekler ısmarlar tabi ama karşılığını verecen madem paran gitmesin istiyosun :D Yorumla Soran 1 yıl içip kacacam Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Gel ısmarlayayım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ekmekte var mı somun ekmek yumuşak olacak Yorumla emrecn34 1 yıl Tabıkı var Yorumla
312arif Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İsmarlarim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl yanında ekmek seviyorum somun Yorumla 312arif 1 yıl Olur ne istersen Yorumla Soran 1 yıl bide reçel olursa çok iyi olur ben rakıyı reçelle ve ekmekle içerim vişne reçeli olacak peynir bebekliğimden beri yemem reçel tercihim reçel bulabilir miyiz vişne Yorumla 312arif 1 yıl Hepsi var Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Var var 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gel ısmarlim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl neredesin Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl İstanbul Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nerdesin ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ankara Yorumla Cevap sahibi 1 yıl orada olsam kolaydı Yorumla Soran 1 yıl Ankara'ya gelsene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelecem yakında Yorumla
vefasızlar34 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 yıl Nerdesın buyur gel 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ankara sen neredesin Yorumla vefasızlar34 1 yıl Rakının gobegındeyım Yorumla Soran 1 yıl Trakya mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bulamazsın
Ucuz işler bunlar
yok raki isterim bulamadım
İçince istersin ama
Varsa bana da haber edin
oo Bi beleşçi daha
Ortam şenlenir işte
Ismarlayalım Yenimahalle deyim istersen
Ankara’da?
Yolkenarı açıktır şimdi iki tek atalım gel
amck git çalış al
param bitmesin diye
ülkede mal çok bizim erkekler ısmarlar tabi ama karşılığını verecen madem paran gitmesin istiyosun :D
içip kacacam
Ayran verebilirim? xd
İçtikten sonra göndermezler ki
İçersinde gidebilirmisin bilmem?
Gel ısmarlayayım
ekmekte var mı somun ekmek yumuşak olacak
Tabıkı var
İsmarlarim
yanında ekmek seviyorum somun
Olur ne istersen
bide reçel olursa çok iyi olur ben rakıyı reçelle ve ekmekle içerim vişne reçeli olacak peynir bebekliğimden beri yemem reçel tercihim reçel bulabilir miyiz vişne
Hepsi var
Zor. Bitmiştir
İsmarliyim hemen
Var var
Düğünlere git
Gel ısmarlim
neredesin
İstanbul
Nerdesin ki
Ankara
orada olsam kolaydı
Ankara'ya gelsene