Başka millete ait değil de sosyal medyayı kullanırken bir Alman gibi kullanıyorum. Birisi benim ülkeme sövse dahi münakasaya girmiyorum, zaman kaybı. Özellikle sosyal medyada saatlerce takımlarını öven ya da dinini, mezhebini öven insanlar bana hep garip gelmiştir. Bunlara harcayacak vaktim yok.
Doğru insanın eli yorulur bende görüyorum bazen tek bir kişi için adam yoruma cevap olarak kitap yazmış resmen
kendini türk olrak görmeyen biri türk değildir zaten kan çekmiyor , bende türkiyede yaşayan bir bulgar göçmeni POMAK ım. Türkiyede ilken asla kendime türküm demem...
Türk olupta baska bir millete ait hisseden zaten türk değildir canooommm😉
Ama baska milletten olup türk hissedenler var 😂
Komik değil ben gülmedim Türkiye'de türk oranı çok az azınlık olup türk olanlar ın sayısı daha fazla bu arada rum ermeni kürt laz bulgar arnavut vs
Sen gül diye yazsaydim parantez içinde belirtirdim yalniz canooommm 😉
Türk olmak zordur ışte böyle türk olana gurur verir
Olmayanin cenesini beynini kalbini yorar
Zaten soy olarak değilim Fakat herhangi bir düşmanlığım olsaydı bunu belirtirdim
Nasil istersen öyle yaşa ama yasarken saygini yitirme sadece canooommm😉
Biz aile olarak gelirimizi yurtdışından sağlıyoruz maddi durumumuz iyi Fakat türk olmak zordur falan filan zırvalarını bırakın daha evin kirasını zor ödüyorsunuz açlıktan kıvrılıyorsunuz hala felsefe peşindesiniz
😂😂😂yaahhh canooommm evet evimiz kirada olsa vatanimiza sahip çıkıyoz gidip onun bunun yaftakligini yapip gerisin geriye gelip hava atip ego kasmiyozzz canoooom😉
Kimse kimsenin yaftaklığını yapmıyor herkes vatanına sahip çıkıyor örnek verirmisin izah edeyim
Vatan yalanına sürekli zamlar ile uyutuluyorsunuz böyle devam edin iflah olmazsınız tebrik ederim hepinizi
Senin sorunun ne biliyor musun hadsiz ve saygisizsin
Bildiğin yanlis olsada savunacak kadar cahilsin
Kendini olduğun gibi görmek yerine baska birisi olmaya calisacak kadar acizsin
Sen nesin biliyor musun hic birsey olmayan ama kendini var etmeye çalışan zorla bir kılığa sokmaya çalışan zavallisin canoooonmmm😉
Hayır ben kimseyi kendim gibi görmüyorum veya onun gibi görünmeyede çalışmıyorum hadsiz saygısız değilim gerçekler acı
Evet tatlummm gercekler aci kabullenmesi zor olur
kendini bir yahudiden veya bir başka milletten üstün görme aptal çocuk seni
benim icin insan olmak onemli iyi insan olmak gerisi pek onemli degil
türk türk gibi rum rum gibi davranır insanlar dedeleri ne yaparsa onun yolundan gider bunu değiştiremezsin insan insandır ama farklı olmalarını bekleme mesela İngiliz birisi türkleri öldürüp yıkmak istiyor diğer bir İngiliz çıkıpta buna engel olurmu peki?
Irak'ta Amerikan askerleri yemeğe davet ediliyor yemeğe davet eden adam Iraklı teröre karşı olup abdye sürekli yardım edip istihbarat sağlayan kişi Fakat o kişi abdye melek gibi görünsede sabahları keskin nişancı tüfekleriyle abd askerlerini öldürüyordu asker adamın kol dirseklerinde kızarığı görünce müsade istiyor diğer odaya geçip arama yapıyor Ve yerin altından bir tünel kapısı buluyor içini açtığında ise çok fazla silah bomba mühimmat buluyor yani ne kadar abdye yardım etse bile kendi ülkesine yardım etmekten çekinmiyor bir filimde bile vardı bu olay
Ya iyi insan olsun diyorsan genelinde bulamazsın kişisel bakacaksın işte
Cevap
2Cevap
Baba tarafı ermeni bizimde
Doğrudur nerelisin aslen istanbulmu
Bayburt😂
Her zaman türktüm ne arap ne avrupa özentisi
Özentilik değil büyük büyük dedelerinin soyunu taşımak gibi bir şey
Dedelerim zamanında türkler ile beraber öyle harplere katıldılarki şimdi ise tr erm düşmanlığı var aramızda bir bilseler tarihlerini bizanslara kadar yok etmiştik aslında
Büyük büyük dedelerim yahudi lakin Süryani ler tarafından köylerimizi işgal ettiler bizde türkiyeye göç ettik sonradan ermenileştik bize saldıranlar Ermeni ler Suriyeliler ve diğer Arap topraklarıydı fakat Osmanlı döneminde bu ırkçılık yoktu yahudileri hiç görmediğim zaman küçükken hissetmiştim gerçekten bana çok ama çok benziyorlar yüz yapıları fizikleri hatta yahudi altısı burnum sonradan öğrendim sülalemde yahudiler olduğunu
Lan kötü bişey demedim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar