200 kişi kapasiteli bir mekanım var kadınlar matinesi yapmayı planlıyorum ikramlık hediyeler, ya da bir solist düşünüyorum neler yapabilirim değişik ve eğlenceli olsun istiyorum bana fikir verirmisiniz?
#bade90
#bade90
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani 20 yaşında ünv öğrencisi bir kızın zevkleri ile 35 yaşındaki bir ev hanımının zevkleri bir olmaz.. Dolayısı ile davet edeceğin kadınların ortak zevkleri olması lazım. Bu tür pazarlama yapan salonlar var.. Genellikle belli bir mahalledeki ya da sitedeki ortak yönleri olan kadınları bir araya toplayıp onlara uygun müziklerle eğlence düzenliyorlar.. Küçük çocuklarınolanlar için palyaço da ayarlıyorlar.. kadınlar 3-4 saat dedikodu edip, göbek atıyor.. Ohhh rahatladık deyip eve dönüyorlar.. Bu arada senin elemanlardan birkaç tane de joker hazırla... ortamı ısıtacak göbek atsınlar :) kadınları gaza getirsinler... Sonrasında müşteriyi sen arama onlar sana gelecektir. :D
evet haklısın düşüneceğim bunu
Kadınların ençok sevdiği şeyler belli. Kermes zndnd
matinada kermes ilginç🤔😄
anladım tesekkür ederim ☺️
Bakım günleri, kınalar falan, müzik sistemi, güzellik bakim çekleri çekilişi, ihtiyac halinde sahaya surulecek yakışıklı erkek garsonlar haha
hımm güzell 😄solist işini napcaz
Cevap
5Cevap
200 kişi ciddimisin reis kendimiorda bir an hayal etmem izin varmıdır :) şaka kızma lütfen ama baya pahalıdır bak
anlamadım ne pahalı?
sıkıntı değil salon kapasitesini attırırım olmadı
Cevaplayan anlamadı mevzuyu :) "Salon zaten benim, müşteri çekmek için uğraşıyorum" desene :)
☺️ aynen
Rica ederim.. O bir iş kadını... Üstelik başarılı da... Sinekten yağ çıkarmak için uğraşıyor. Salonu her an dolu tutacak projeler üretmeye çalışıyor. Bu inancı ve gücü nedeniyle seviyorum onu :)
Türkiye de onun gibi 100 kadın olsun.. Erkeklere evde bulaşık yıkmak düşer :)
Ünlü bir dc getir bak tüm kadınlar ne havaya giriyor
hımm var aslında öyle biri
En mantıklisi bak göreceksin hem aksiyon olcak hemde herkez doyasıya eğlenecek özelden yaz detaylari yazayım
tesekkür ederim bu kadarı yeterli ☺️
Peki 🙌
Çekilişler yapabilirsin solist eşliğinde.
mesela ne çekilişi? solist kim😄
☺️☺️☺️
Boş seyler çok saçma ya kuran okut ya da seks partısı yap ortası yok benım için
Zorr
ne için
Tutturan kadar ayakta durman lazım ekonomik olarak
o konuda sıkıntım yok çok şükür bana değişik fikir lazım
tamam dm gell
burdan yaz insanlar da bilgi edinsin öyle değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar