Eşimin abisi neden böyle yapıyır?

1 haftadır kayınvalidemlerdeyiz. Eşimle daha 2 aylık evliyiz dün eşimin abisi ve karısı geldiler ben de internette Donat tarifi gördüm onu yapmıştım habersiz geldiler çay içiyorduk bhçede onlar gelince onlara da bir tabak hazırladım abisi yedi bu ne saçma sapan şey köpeğin önüne koysan yemez filan dedi çok zoruma gitti bana sebepsiz yere kötü davranıyor habire laf çarpıtıp duruyor. Eltim hamile o yüzden akşam yemeğini ben hazırlanıyordum çok sınırlıydım bir de öyle salata yaparken elimi kestim eşimin abisi de su içmeye mutfağa gelmişti hemen elimi sardı acıyor mu filan diye sordu hayır dedim karısını çağırdı o devam etsin diye gerek yok dedim ben devam ederim filan dedim ama o çağırdı dikkat et bir daha dedi ya yanlış anlamak istemiyorum ama bana bu davranışlarındaki sebep ne olabilir daha bunun gibi çok şey eşime de evlenmeden önce sürekli bu kız olmaz filan demiş ben evlendim çok pişmanım bekarlık sultanlık filan diyormuş. Ama bana bir şey olsa üzülüyor fark ediyorum düğünde de çok üzgün gibiydi insan kardeşinin düğünğnde oynama mı oynamadı ara da bir bana baktı sürekli salondan dışarı çıktı ne yapıcam ben...
Eşimin abisi neden böyle yapıyır?