Arkadaşlar hastalıklı olsun herhangi ani bir ölüm olsun ölen insanların son bir ay ki tepkileri bana hep tuhaf geliyor. Mesela her zaman ki huylarından farklı davranıyor ve herşey olmuş bitmiş gibi konuşuyorlar. Mesela annem evde bir kanama geçirdi onu acile yetiştirirken kucağımdaydı kanlar içinde bana bakıyordu baya hastanelere gidip geldik. Annemin o akşam ki bana sözleri şunlardı “ bu defa elveda Ozi bu sondu yolum uzun :)” diyerek gülümsedi resmen veda etti ve gözleri kaydı kaybettim onu:( ama son bir ay hep ölümden bahsetti suskundu hep çoğu zaman acıklı konuşurdu :( gerçekten insana öleceği malum oluyor mu?
Allah ölümün hayırlı olanını nasip etsin. İnsan başına gelebilecek çoğu çeyi hisseder aslında ama kabullenmesi zaman alır. Ölüm de bunlardan biridir. Sen kabullenmek için uğraşırken bir gün gözlerini hiç açmamak üzere kapatırsın...
Allah rahmet eylesin Malum oluyor bence zaten. dis göz olarakda bakıldığında ölecek kişi anlaşılıyor diyorlar ama kondurmuyor kimse görmezden geliyor durumu
Evet bunu kaybettiğim bir çok yakınımda gördüm. Bana ölüyorsun dediklerinde hayır demiştim o hissiyat gelmedi çünkü. Nitekim gümbür gümbür yaşıyorum da.
Uzgunum senin adina anneni kaybetmen acilarin en buyugu olmali ama sen guclu bir adamsin bunu hissediyorum sen de basin saolsun nurlar icinde yatsin annen
En İyi Cevaplar