Sıkıcı bir çizgi filmdi. Haftasonu sabah kuşağında çıkardı bu çizgi film. Ülkemizde tutmadı hatta o derece izlenmedi. Sonradan cartoon network aldı, o zaman kaçınız çocuktunuz bilmiyorum :D
Şimdi moda oldu efsane muamelesi görüyor. Şey gibi ölene kadar kimsenin umursamadığı ama ölünce kıymete bilen eski türk film artisti. Neyse bölmeyim ben siz devam edin :D
@_SuUu__ Ya doğrudur bişey diyemicem. Ama bu kadar fanının birden bire türemesi (twitter'da böyle bir akım çıkmasından sonra), isimleri filan ortalarda dolaşması ilginç. Geçen sene hiç yoklardı ortada mesela kimse ben babılımmm sen nesin tatlıım diye gezmiyordu ortalıkta :D Sanki biraz prim kasma modası oldu bu da. Bir pokemon, bir tsubasa gibi her zaman yad edilip ah çekilmeyecek. Yakında bu moda da bitince unutulacak gibi geliyor bana :D
Bu ülkenin geleceği olacak insanların ne şartlarda yetiştiğini, beğenilme kaygısıyla yaşadıkları ve bu kaygının ilerde daha büyük kaygılara sebep olacagindan ulkenin geleceğinin tehlikede olduğuna dem vurmak istedim.
Kurdaki ani yukselis bir süredir durgunlasmis gibi gözükse de, dolar güne türk lirası karsisinda %1.14 artisla başladı. Bu sıralar dolar bozdurmayin. İddaada da alman liginden uzak durun. HaDİ eyv
En İyi Cevaplar