Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzeller hemde çok güzeller, kadının en bet baktığı fotoyu bulursan tabii güzel değil dersin ki öyle bile güzeller. Açıkçası benim burnum küçücük, dudaklarım çok dolgun insanlar yapılı mı der ama fotoya gelince hemde o ters ışıkta kocaman burun ince dudaklı gibi duruyorum , salak mısınız nesiniz bu kadınları niye kıskanıyorsunuz ki sevgilinizi aldı sanki elinizden:D birde ben daha güzelim maymuna benziyorlar demene yarıldım, bu kadar güzel olsaydın onları buradan kıskançlıktan gömeceğine podyumda gömerdin, cahil cesareti işte buradan yazılanlarla avut kendini. Hani Adriana Lima'yı kendine rakip görmende ayrı bir hadsizlik. Güzellik standartlarına uygunki kadın paraya para demiyor, dünya kabul etmiş sen etmesen ne olur. Sanki dolgun dudaklı, renkli gözlü, muhteşem yüz hatlarına sahip, hokka burunlu,175 ince bir kadınsın :DTakma bu kadar
140 Yorumla
Soran+1 yılSen bunlara benziyorsun diye güzel olduklarını kabullenmeye calısıyorsun 😃 güzellik göreceli anlarım ama cidden çirkinler
O senin söyledıklerının fazlası var bende boyum sadece 1.70 makyajsız bıle güzelim bunlarsa maymun
Fotolar gercektır demekki sende çirkinsin😃
Soran+1 yılGüzellik görecelidir belki ama
Nefise karatay ve Arzu yanardağ gibi afetler varken bunlar boyalı kukla olmasına rağmen yanında çingene gibi kalıyorlar 😂
Neyini kıskancam bu çirkinlerin
Cevap sahibi+1 yılŞimdi Adriana Lima'yı geçtin benle mi yarışıyorsun çingene? :D Ben bunlara benziyorum dedim mi algısı kıt insan? Keşke benzesem o ayrı konu , kıskançlıktan buraya beni de koyardın ahhaah:D Söylemek istediğim öyle saçma fotosunu bulmuşsunki çirkin desinler diye küçük burnu bile çekimsel ve ışıksal problemden kocaman görünüyor kendimden örnek verdim. Toplumun yüzde sekseni tapıyor bunlara sen Ks'den havlasan ne değişecek? Hani benim güzellik kavramıma uymuyor desen ok herkes farklı ama maymun diyecek kadar ne bu hırs niye paraladın kendini o komik? Sonuçta bu kadınları estetisyenler örnek alıyor. İlla benim tipime gireceksen ben makyajsız modellik teklifleri almış bir insanım ama bunu senin gibi başkalarını aşağılayarak kendimi överek kazanmadım. Hiçte makyaj yapmam çok şükür bembeyaz tenim dolgun dudaklarım küçücük burnum var , beni de kendine benzettin ya :D Kendime de güvenim var kimseye çirkin demem burnu yamuk dudağı çizgi olsa da herkes özeldir. Senin o saydığın kadınları ben beğenmiyorum açıkçası ama çirkin diyemem kimseye maymunda diyemem haddime değil , seninde değil. Güzellik algısı farklıdır ama bunu değerlendiriş biçimin son derece anlamsız
Soran+1 yılHer küçük burnu dolgun dudagı olan güzel olsaydı 😂🤣 ahahaha
%80 bunlara bayılıyormus 😂🤣😆 ayyy allahım gülmekten kırıldım ayyy bide modellık teklifi alıyormuş 😆😂 bunlara %2 ancak tapar oda yolluktan 😃 kendini güzel zannediyo bide yaaa senin de tipin bunlardan farklı değildir 😂
Görecelidir evet ama bunlar göreceli değil evet çirkinler
O bahsettiğim türk mankenlerin sümüğü olamazsın sen 😆
Kendini benle hic kıyaslama görenlerin dibi düşüyo bembeyaz pamuk gibi ten tenımle yarısamazsın😊 yeşil kocaman göz orta burnum dolgun dudaklarım inci gibi dişlerim aklım cıkar kendınden utanırsın emın ol
Banada herkes estetıkmı der ama cok şükür
Bu kadınların çoğunu sokakta görseler dönüp bakmazlar bile kadınlar çirkin
Kıskansam fıstık gibi hatunlar var bu çingenelerimi kıskanayım zateb erkeklerin yorumuda bellı asagıda😊 sen söylen kendini güzel sanan zavallı
Cevap sahibi+1 yılYa sen aşşşııırıı kıskançsın aşşırırıı sana yarıldım, senin burnun orta beynin küçücük senin okuma yazman var mı? Benim kendime güzel dediğimi gördün mü şizofren kardeş :D Ben öyle birşey demem , durup dururken benim tipime girmişsin meraklanmışsın zavallı kendimi tarif ettim , daha tarif etmemle bile onu bile çekemedin ay yazık senin sevgiline herkesi kıskanırsın sen :D Saydığım özellikler güzellik algısına uyan şeyler tabii sen anlamazsın , kendi dudağın dolgunsa bana ne taş atıyorsun beyin yoksunu çingene :D Dolgun dudak küçük buruna laf ediyor sonra kendisi birden öyle oluverdi :D Beyazlık konusuna gelince embesil güneş alerjim var ışığa bile çıkamıyorum beyazlıktan , ne çekemez kıskanç kızsın ya eminim çok güzelsindir he he keşke olsaydın da burada kıskançlık tribine girmezdin yazık senin çevrene sen millete de kesin böyle davranıyorsundur vizyonsuz çingene , tipin olsa bile sen bu cehaletle bir yere gelemezsin
Cevap sahibi+1 yılEvet modellik teklifi alıyorum keşke sende alsanda belki hovun inerdi
Cevap sahibi+1 yılKendine ben daha güzelim diyen cahil cesareti olan sensin , ben keşke bunlara benzesem diyorum tabii insan koca götüyle okuyınca anlamıyor. Kendini beğenmiş ezik
Soran+1 yılYaaa yürü git kenar mahalle seni
Kadınlara çirkin dedim senin neden gözün döndü?
Çünkü sende bu maymunla benziyorsun işte
İtiraf et hadi 😂
Bu maymunları bana neden begendirmeye calısıyorsun
Erkek arkadasım cok sanslı gerci bende cok sansılıyım bred pit kadar yakısıklı erkek arkadasım bar 😁
Cevap sahibi+1 yılYazık erkek arkadaşına senin gibi maymunla beraber, eminimki çok çirkinsin kendini bunlarla avutuyorsun , çok güzelim çok, güzellik standartlarına uymayan tek bir yerim yok ister inan ister inanma, kıskançlıktan çatla, götüm senden daha güzeldir eminim, goril suratlı. Erkek arkadaş konusına gelince 193 boyunda sarışın mavi gözlü Sırp sebgilim bilmem anlatabildim mi şimdi buna da ağla :D
Soran+1 yılHıhı eminim öyledir 😂 maymun seni 🤣
Yakısıklı erkekler senin gibi kenar mahalleliye bakacak zaten 😂🤣 allahım yarabbim çok güzelmiş cokkkk bu tipleri beğenen kadının tipini tahmin edebiliyorum sende yıldız tilbe gibi güzelim diye avut kendini
Ahahaha yürü git çingene seni yazma bir daha
Soran+1 yılHayaller Türkan Şoray
Gerçeklerse Yıldız tilbe 🤣
Cevap sahibi+1 yılHani görmeden yorum yapmanın kıskançlıktan başka birşeyi olamaz canım evrimleşememiş maymun :D Çingeneden farkın yoktur senin bu arada çokta zenginim kenar mahalleleri senden daha iyi bilemem varoş çirkin seni. Senin gibi varoşlar çulsuzların havlaması bu güzel kadınları çekememeleri :D Sevgilimde manken bu arada :D Birlikte yapmak istiyor bu işi ama şu an orada yaşamadığım için mümkün değil :D Valla kıskançlığından öl İspanya'ya gezmeye gittiğimde bile ajanstan teklif gelmişti, Insta'dan bile görünce teklif yağıyor , o yüzden kapadım hesabı, ağır oldu biraz sindir he bu arada sevgilim Paul Walker ve Kıvanç karışımı , üzgünüm ağr gelmedi değil mi kıskançlık krizine girme. Senin gibi çirkin kızlar insanların tipinde açık arar , ama maalesef yanlış kişi , senin instada gizli gizli stalk yaptığın kızlardanım hani sevgiline sormuşsun kıskançlık tribine girip Adriana güzel mi diye moral olsun zırlama diye yoo demiş sende inandırmışsın kendini zavalla ezik varoş çingen seni zekanda kıt senin :D
Soran+1 yılEvetttttt tam kenar mahalle varoşu😊😊😊
Agza bak sen
Avrupa özentisi asalak karı bu kadınlarda aynu senin şeyine yani sana benziyo 😃 güzellere bak pohahaaaaa
Paul walker kıvanc senin çingeneye bakacak 😂
Avrupalı olsunda Yıldız tilbe olsun 😂
Yasemin yalçın tipinde ilkokul mezunu degılsen bende baska birsey bilmiyorum
Mankenmiş 🤣😂 ayy özenti yaaa herkese herseyini sergile erkek arkadasında seni ünlü yapıcam diye kadın satıcılarına satmazsa bende birsey bilmiyorum eee mankenmiş yaa normal onlara 😃 ahahaha
Yaa yürü git avrupa özentisi kenar mahalle
Daha zenginlik ve kenar mahalle ayrısımını yapamayan zavallı
Sende kuş kadar beyin olsaydı bana bu kadınları zorla begendirmeye calısmazdın
Güzellik görecelidir
Ben bu kadınları çirkin buluyorum aklın olsaydı olabilir der gecerdin
Ama nerdeeeee sende o akıl
Soran+1 yılŞu 2 fotoya bakınca 2 tane muşmulaya benzeyen kadın görüyorum zorla begendıremezsin bunları bana
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle zeka özürlüsü varoş kıskanç Türk kezbanı ben siyaset uluslararası ilişkiler ve sosyoloji okudum :D Senin daha şimdi başladığın kitapları ben ilkokulda bitirdim, senin gibi sünepeleri biz yanımıza yaklaştıramayız senin gibi kadınlar siyaset bile konuşamayan gericilerle konuşmam bana hakaret aslında ama insan bazen cahillerle konuşmadanda topluma karışamıyor maalesef , konuştuğun kişi 21 yaşında ve Tbmm'de diploması işlerini yapmış çok dil bilen biri, evet Avrupayla bu yüzden çok iç içeyim, kudur. İki kelimeyi bir araya getiremiyorsun ezik tabaka seni, Stalin'i sorsam bilmem şarkıcı mı dersin sen ahahahaha :D Olayı beni satmaya nasıl getirdin anlamadım galiba E5 'te veren bir çiçeksin kendine göre yakıştırma yapıyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılHani sevgiline Brad Pitt diyorsun ya galiba Brad Erzurumlu haberimiz yok :D Yabancı özentiliğini her türlü belli ediyorsun , baksana onlar için post açmış yırtınıyorsun salak :D Canım istediğin kadar havla kimse senin o iğrenç gğzellik algını kabul etmeyecej erkekler gene benim gibi dolgun dudaklı (Angelina Jolie gibi bu arada gergin hali), hokka burunlu , badem gözlü kadınları beğenecek , sende beni ve benim gibileri gördükçe çıldıracaksın :D Ay yazık sana kendimi senin yerinde gördüm de hem çirkinim hem cahilim ve kıskancım ayyy çok zor değil mi ya :D Gerçi kenar mahalle çingenlerinde popüler bu hemcinslerini aşağılama :D Valla inanır mısın şeyimde çok güzel ahahahaah kudur:D Herşeyini sergile derken sayın kezo :D Benim giydiklerimi sen giyemezsin yakışmaz ki:D Muhafazakarlığıyla kendini namuslu sanan kıskanç tipik Orta Doğulu seni :D Sevgilimde medeni insan tabii senin beğendiğin gibi maço kıro falan değil ezik seni :D Çok çirkin ve vizyonsuz bir kızsın bir tane bile enstruman çalabiliyor musun acaba:D Hadi ingilizceyi b1 seviyesinde bil ona da razıyım :D Avrupa'yı da mı kıskandın len o kadar mı çirkin ve haset dolusun semn :D Çalış, güzel ol sende gez, oralarda eğitim gör sal bu mankenleri onlar gibi olma ihtimalin yok kendine güven kalbini temizle gerisi olur :) Ayrıca ben sana zorla sevfirmedim üslubunun basitliğinen dolayı girdim lafa tabii götünden anladığın için birşey diyemiyorum :)
Soran+1 yılSende bu yukardakı maymunlarda 😃erkeklerin şeyinde değilsiniz bok gibisiniz
Bu arada bu avrupa özentiliği sende var bu maymunlara bıle güzel derken
Sen gelde bizim boşnak hatunları gör görde güzellik anlayışını ögren yavrum
Maymun sende bunlar gibisin senin o güzellik anlayısın ancak özentilik olabilir ne avrupada nede dünyada bu kadınları kimse seyine bile takmaz emın ol senide 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin şeyinde olmak senin gibi orta malı işidir ben erkeklerin daha çok zihninde kalmayı tercih ederim:D İnanılmaz derecede Batı kıskançlığındasın neden çözemedim :D Ben Polonyalı ve Çerkez bir aileden geldim , güzelliği bana öğretme , Boşnak kadınları da bunlara benziyor geneli, sarışın buğday tenli renkli gözlüdür , güzellerdir ama sen çirkinsin işte o acı , oralardan gelip hazımsız ver çirkin olmak canını yakıyor mu :D Şu yazdığın postta bile yüzde 75 beğenmiş, güzellik uzmanları beğenmiş sen hayırdır :D
Soran+1 yılAyrıca 2 tane aptal bölüm bitirmiş onlarda acık ögretımdendir kesin 😂 tiplere bakta çay demle 😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada esmer kadın beğenmediğim için Türkan Şoray tarzım değil ama senin gibi maymun diyerek vizyonsuzluk yapmam :)
Soran+1 yılAllahın aptal cerkesi seni 😂
Hala batı özentiliği diyo o batılar bile slavlara hasta bende orjınal slavım yani dünya güzelleri biz oluyoruz boşnakların en çirkini bile bunlara 😃 şu fotolara bakıpta güzel demek 🤣 ahahaha
Konustukca batıyorsun zavallı seni
Cevap sahibi+1 yılUlan 2 aptal bölüm mü hahaahha , sen ilkokul terk galiba saymayı da bilmiyorsun 3 bölüm , sosyolojinin ne bölümü olduğunu bilmiyorsundur internetten bak cahiller bilmez çünkü, uluslarası ilişkilerde okudum siyasete de dandik dedin ya sen cidden beyinsizsin senin asla giremeyecepin ve okuyamayacağın , bitiremeyecepin zor bölümler emin ol Çap yaptım ben aynı anda sen bilir misin çap nedir? Hepsi de ingilizce, bildiğim 3 dil daha var , sen kaç tane biliyorsun, ayrıca çizim ve müzikte yapıyorum bir tanesini bile becerebildin mi acaba evde manken araştırıp koca aramaktan başka? Sen ne okudun onu bile yazamadın gerçi yazsan altta kalmamak için kıskançlığından yalan yazarsın
Soran+1 yılAhahah Eee Türkan şoraya türkiye bile aşık prensesler kadar güzel sen çirkin desen ne olur 😂 kimsinki sen Türkiye en beğenilen kadın
Ama emin ol sen benim tarzıma hayransın
Ama bunlar çirkinnnnnn sende bunlardan birisin
Cevap sahibi+1 yılYa sen otistik misin Polonya'yı da görmedin mi :D Polonya Rusya'dan sonra 2. slav ülkesidir o övdüğün yerin başını çekiyorum aptal seni hahahahaah
Soran+1 yılcanım ben bilgisayar mühendisiyim
Ayyy yeter yazma cidden gerdin
Çirkin işte anket yapta sor kac kisi begenıyo bunları çirkinler işte
Makyajla biraz tipleri düzeliyo
Çingenelere benzıyo ıkısıde
Cevap sahibi+1 yılcanım ben kendi görüşümü söylüyorum asıl sen kimsin dünyanın beğendiği mankene maymuna benziyor diyorsun Türkanla Adriana aynı mı lan açık ara önde Adriana , kesin sende Türkn Şoray'a benziyorsun öyk
Soran+1 yılBoş beleş yapma
Slavları gören bu maymunları begenmez yedık tabi bizde
Soran+1 yılBen sarışın yeşil gözlüyüm ama Türkan şorayı cok beğeniyorum bunlarıda begenin olduğunu sanmıyorum
Ayrıca sende akıl olsa mankenlerin fiziği önemli yüzü degıl çoğuda çirkin bunların
Cok merak edıyorsan söylim ben Emel sayına benziyorum
Bunların boyu cok uzun ve ince oldukları için dünyaca ünlüler buda benım tarzım değil ben tipe önem veriyorum
Cevap sahibi+1 yılYahu ister beğen ister beğenme bana ne ben senin söyleyiş tarzına uyuz oldum yazdım, kimse kimsenin zevkini değiştiremeyeceğini bilecek yaştasındır umarım. Ben bu tarz bebek yüzlü kadınları beğeniyorum okay? Türkan'ı da beğenmiyorum beğeneni varsa da gidip senin gibi maymun demiyorum, cidden Boşnaklarda var bu ben en güzelim tribi ne Rusya ne Polonlarda var bu kıskançlık, hangi Boşnak tanıdğım varsa en çekilmez en kıskanç bunlardan çıkıyor maalesef. Yqlnız iyi ki bir tane bölüm okuyabilmişin o da birşey
Soran+1 yılBunlar bebek yüzlümğ 🤣😂😂😂😂😂 allahım yarıldım tövbeee yaaaa
Yaratık desen daha dogru olur
Bebekmiş 🤣😂 olabilir bende yaratık yüzlü yaratık kadınları begenmıyorum benim zevkimide degıstıremezsin
Cevap sahibi+1 yılHaydaaa, kadınların en kötü halini bulmuşun tabii bebek yüzlü değiller burada (Miranda'yı o kadar beğenmem ama Adriana Lima mükemmel) Adriana 'nın burnu orta dudakları dolgun gözleri badem mavi yüz hatları güzel elmacık kemikli boy pos desen mükemmel tabii ki bebek yüzlü gir internete bak bir tek bu fotosunu gördün herhalde, Türkan Şoray'ın burun estetiksiz ve makyajsız haline de bir bak istersen ona ne yakıştırması yapacaksın Emel Sayın'ın da saçı boyasız makyajsız gençliğini araştır bence ve boş yapma
Soran+1 yılBen cok zayıf surat sevmıyorum ve dişleri cok kaba iri kötü adriananın gözleride küçük dudaklarıda dolgun değil sinsi duruyo (miranda zaten cok salak tipli onu hic saymıyorum) esmer sevmem diyorsun ama Adriana esmer belki espiri yaptığımı sanıyorsun ama cidden çirkin buluyorum
Yabancılardan anjelina güzel ama
Emel sayın tarzındayım ben ve bana cok güzel gelıyo melek gibi Türkan sorayın tek burnu estetik ama burun cok degıstırmıs
Eskilerden Hülya avsarıda cok güzel buluyorum ama onunda fiziği kötü
Adriana bir dünya makyaj yapıyorlar ama yine kötü yine kötü erkeklerin onu begendıklerıni ben sanmıyorum ünlü diye erkeklere ilgi cekıcı gelıyo fiziği cok güzel ama
Cevap sahibi+1 yılHülya Avşar'ı bende çok beğenirim , esmer sevmem evet ama Türkan çok kara kaş kara göz o yüzden tarzım değil, çirkin bulmanı garip bulmuyorum ama ikna etmeye çabalaman ve birine maymun demen yüzünden yazdım yoksa beğenmiyorum demene birşey demedim tabiiki. Angelina'yı da beğeniyorum. Gereksiz bir konuşma yaşandı
Soran+1 yılAynen barışalım bende pişman oldum😊
Zevkler ve renkler tartısılmaz sonucta
Güzellik göreceli
Cevap sahibi+1 yılBende pişman oldum :D ✌
Soran+1 yılBence ikimizde olayı inada bindirdik 😂 ayrıca çirkin degıllerdi sadece benim tarzım degıller
Allahım ya biz kızlar varya 😊 neyse unutalım
Cevap sahibi+1 yılBen bayağı kendimden geçmişim, yorumlarıma gülüyorum neyse :D
Soran+1 yılBende canım yaaa :( helalleşelim bence
Deprem oldu İstanbul'da 3 günlük dünya bosuna kırmayalım birbirimizi :(
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun diyorum o zaman 🤗
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyle anlik fotolarda guzellikleri anlasilmaz herkes boyle fotolarda cirkin cikar yoksa cok guzeller ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBunlar güzelse ben dünya güzeliyim 😂
Bunların ölüsü bile kadınların %95 ini katlar. En kötü hallerini alıp koymuşsun bu halleri bile iyi
22 Yorumla
Soran+1 yılYaf he he 😂 bildiğin maymun misali
evet evet haklısın onlar çirkin sen güzel :P
04 Yorumla
Soran+1 yılBundan 10 kat güzel oldugun kesin
Soran+1 yılTürkiye de bile bundan kat be kat güzelleri var
Bunlar bildiğin kezban
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlgı oluşturulmus galiba bunların ikisi de çok çirkin
31 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle bu dünya da ünlüysen çirkin olsanda güzel sayılıyorsun
+1 yılKötü çıktıkları fotoğrafı koyunca çirkin olmuyorlar yalnız, tüm dünya kabul etmiş sen etmesen kaç yazar
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin bunları begendılerını sanmıyorum
Soran+1 yılBu arada sende güzel olduğunu sanıyorsun ama değilsin 😃
- +1 yıl
Kız benim ne günahım var şimdi 😂
bakıyorum, en kötü fotoları bile güzel dedirtiyor. su götürmez gerçek bu :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂🤣 ahahah yabancı ünlü ol maymun bile güzel o durum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahah ulan ya ne insanlar var şu sitede😄😄 bende beğenmiyorum hele bu fotoları gördükten sonra imkansiz maymun gibi duruyolar giyio makyaj yapinca fena değişiyorlar bu boya badanada iyi iş var valla😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yüzmeden sonra makyassız bunlardanda güzelim bnce😏ama bunlar gzl neden derseniz kızlar artık o kadar boya hatta badana yapıyorki makyaj altı nı görseniz berbat 😂yani bunlar iyiii gzll
15 Yorumla
Soran+1 yılBundanda beter diyorsun😃 makyajsız cok güzel kadın görmedim
Belki eskileden Hülya avsar
Cevap sahibi+1 yılOnun gözleri yaterdi lakin oda eskisi gibi kalsaydı bee şimdi eski halindn eser yok bunlar hepsi ya makyaj ya da esttik botoks yüz gerdirme falan
Soran+1 yılTürk kızlarının %80 bunlardan güzel
Cevap sahibi+1 yılAllah için çok gzl kızlar var ve yüzdüklerinde ble sudan sonra yine aynı pürüssüz güzllikleriyle göz kamştıran... var yani lakin ya boy yok ya da çok kilolu oda bunlar gibi olmuyor😂
Soran+1 yılBunlarda fizik var evet haklısın😊
Yani kıskançlıktan ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz dünya güzeli kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende okdr para kazan sede guzel olursun valla :D :D :D :D
13 Yorumla
Soran+1 yılKıs ben o kadar kazansam dünya güzeli olurum😂
Cevap sahibi+1 yılişte bunlarda boşana dunya guzeli demiyorlar canım erkekler bunların parasını geliyor yoksa hepsi bebeme benziyor makyajsız halleiyle
Soran+1 yılAynen canım paraları olmasa bunlar kim bakar 😊 iğrenc valla
+1 yılHeee kendini öyle avut 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin sen bunlara benziyorsun 😂🤣
+1 yılİkisi de başka güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂🤣
+1 yılAdriana güzel bence..
04 Yorumla
Soran+1 yılBana cok çirkin geliyor
- +1 yıl
Bakımsız halini görmüşsündür..
Soran+1 yılÖnemli olan bakımsız hali bakımsız halde bile güzel olanlar var
- +1 yıl
Bu sözün doğru.. artık susturdun beni..:)
+1 yılikisi de güzel kadınlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar güzelse ben dünya güzeliyim anasını satim 😂
- +1 yıl
doğrudur :)
değiller sen daha güzelsin bebek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTsk😊☀️❤️
bu iki fotoğraf 'da güzel değil.
00 YorumlaLa ekran güzelleştiriyor çirkin hepsi
00 Yorumla
+1 yılölünce mezarımada gelirlermi