Merhaba. Geçtiğimiz sene inanılmaz kilo aldım hastalıktan yafa hormonal değil tamamen evdeylen sürekli yedim dışardayken sürekli yediğim için... ve spora yazdım. Üstümü değiştirirken soyunma odasında 2 kız daha vardı arkadaşlardı beni gördüler ve göbeğime bir daha bakmak istediler ben de gösterdim çünkü zaten görmüşlerdi ve saklayacak kadar küçük değil. İşte nasıl bu hale geldinler, nasihatler, biraz kırıcı şakalar falan derken göbeğimdeki çatlakların normal olmadığını ve doktora sormam gerektiğini söylediler. Ben bir anda aşırı yağlanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyodum ama gerçekten insanlardaki çatlaklar gibi değiller. Sizce anormal mi?
Eğer bu gerçekten sensen bu çatlaklar iyileşir. Kkrmızı ve daha yeni. Çatlaklar için badem yağının iyi geldigini duymuştum. Şimdiden tedaviye başla. Kimsenin seni üzmesine kırıcı yorumlara da bakmamaya çalış. Düzenli sıkı bir spor ve diyetle kendini baştan yaratabilirsin. Cildiyeci daha iyi tavsiyeler verir. Lütfen üzülmemeye ve toparlamaya çalış
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Insanlar ne acımasız ya bir insanın psikolojisini altust edicek kadar sert yorum yapiyorlar. Zayiflamak icin doktora ve diyetisyene basvur. Catlaklari ise yine hallediyorlar dert etme. Catlaklar normale gore baya fazla buyuv ve koyu belkide bu baska bir hastaligin belirtisidir kesinlikle doktara ve cildiyeye bir gorun. Gecmis olsun.
Bunlar çatlak a benzemiyor pek alkarısı musallat olmuş olabilir, halk arasın da hamile ve yeni doğum yapan kadınlara gelebilir rivayet e göre bir doktora git tabi ki öncelikle, manevi olarak düşünmemek gerek sadece çatlağın bile çok çeşidi var. #İyigeceler.
@TugbanurDogru Hayrlı sabahlar, korkutmak için yazmadım da var bir şey Alkarısı - Türk, Anadolu ve Altay halk inancında lohusa dönemindeki kadınlara ve atlara musallat olduğuna inanılan yaratıktır. Efsanenin temeli Şamanizm'e kadar uzanır. İnanışa göre lohusaların ve yeni doğmuş çocukların ciğerleriyle beslenir. Alkarısından korunmak için çeşitli çarelerin olduğuna inanılır. "Vikipedi alıntı"
En İyi Cevaplar