+1 yılŞu akşam güneşi benim suratıma vurunca ben bile güzel çıkıyorum fotoda. 😄😄
04 Yorumla- +1 yıl
Bende onu diyorum. Kaşım gözüm bir tatlı bir tatlı oluyor görmen lazım. Ben bile bana düşüyorum.
- +1 yıl
:) allahım ya arada böyle okumak güldürüyor beni
- +1 yıl
@umudumotekbsmllh 😊😊
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖperim :d
06 Yorumla- +1 yıl
Kızın dudaklarını knk xd
- +1 yıl
Kxjcjdks gorecez
- +1 yıl
Msnf est knk
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bu kız benlikte kzhdkshd
0139 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSus alırım senin elinden
Cevap sahibi+1 yılBen onu alırım ama seni cıks dellendirme beni bak
Cevap sahibi+1 yılTutmayın be beni tutmayın diyorum size bak tutuyorlar yoksa görürdün şimdi gününü 😄
Cevap sahibi+1 yılEvet kızı bana ver bitsin konu. d
Cevap sahibi+1 yılYakında senin yengen olucak izle :d neyse ya iyi al ben daha iyisini bulurum zaten hıh. s
Cevap sahibi+1 yılYok inanmam daha iyisi sensen neden düştün kıza dkdkshd
Cevap sahibi+1 yılYok senin seviyende birilerini bul dedim nasıl güzel döndürdüm dimi kzhdkjs
Cevap sahibi+1 yılİşte sen mükemmelsin kendini harcatma kızı ver konu kapansın dkjdksjskd
Cevap sahibi+1 yılSöyle bir sorun var sen mükemmelsin ama ben x2 mükemmelim diğeriyle kıyaslamadım bile kendimi anlatabiliyor muyum kzhdjhsjs
Cevap sahibi+1 yılMütevaziyim işte çirkinlerle sevgili olup sevindiriyorum nasıl döndürdüm mü şimdi de dkhdksjsjs
Cevap sahibi+1 yılDoğruyu söyleyenler mütevazi olamıyor muymuş. d al be senin kızına kalmadım yarın kolumda 3 taneyle gelirim kzhkdjs
Cevap sahibi+1 yılAy hoşt. d
Cevap sahibi+1 yılKızı alıp gidiyom o zaman kxjxisjs
Cevap sahibi+1 yılöyle miyim kshdishsks
Cevap sahibi+1 yılKızı alıp napıcam sanki aaa :d
Cevap sahibi+1 yılKızı kim alcak ksjfksjkss
Cevap sahibi+1 yılBeni kim alacak :d
Cevap sahibi+1 yılKızı kim alcak o zaman dkjxkzjdj 4. kişiyi bul :d
Cevap sahibi+1 yılçok içime oturdu bak şimdi kxhfkjsjs
Cevap sahibi+1 yılÇakallık mode on lksjsks ben kızı alırsam aldatamam onu :d
Cevap sahibi+1 yılgözüm asla başkasını görmez yaa kdjdksjjd en iyisi sen kızı al ben de yıkık gibi nikah şahidiz olayım başka zaman da sen nikah şahidim ol :d
Cevap sahibi+1 yılLan kdjdksjkd tamam anlaştık büyüyünce de çocukları evlendirelim olur mu :d
Cevap sahibi+1 yıl2 çocuk yap işi garantiye alalım bir kız bir erkek ksjdksjd ha unutmadan oğlun olursa kocamın ismini koy kızım olursa da karının ismini koyayım :d
Cevap sahibi+1 yılYok benden önce bu kıza baktın yediremem kendime kdjdksjs
Cevap sahibi+1 yılAtma ziyaaa atmaa skhdkzjs
Cevap sahibi+1 yılçok az kalır üstat xkjfkxjz
Cevap sahibi+1 yılyaa smhdkshdjd ben kızı senden kurtaracaktım yoksa ne işim olur :d
Cevap sahibi+1 yılaaa kızı senden kurtaracaktım mı demişim seni kızdan kurtaracaktım klavye hatası işte naparsın kxjfkjdksjd
Cevap sahibi+1 yılBana güvenmiyor musun kalbimi kırdın :d
Cevap sahibi+1 yılçevreyle ne alakası var söyler misin sana acil biraz yalan atmayı öğretmem lazım kdufkdjd
Cevap sahibi+1 yılŞaka be şaka ben kim yalan kim aa hiç tanımamışsın beni kxhxkzhz
Cevap sahibi+1 yılBen hep boş yapıyorum da cidden muhabbetin b*ku çıktı skhxkzkss
Cevap sahibi+1 yılİyi kıvırıyosun tebrik ettim kzhxkjz
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş daha iyi olacaksın acemisin henüz kxjckjx
Cevap sahibi+1 yılAylık 50.000 veriyorsan olayım :d
Cevap sahibi+1 yılBen de bilmiyorum bulurum herhalde bir şeyler kxjfkjdkss
Cevap sahibi+1 yılYarın sabah 7 de derste ol ben istediğim saat gelirim bekle sen skhdksjkd
Cevap sahibi+1 yılNapmamı istersin kırmızı halı mı sereyim :d
Cevap sahibi+1 yılAhh yavrucuğum ahh istersen sütünü içirip yatırırım bide kzjdkxjks oldu mu :d
Cevap sahibi+1 yılDur beşik alıp geliyorum kshdksj
Cevap sahibi+1 yılDizimi ağrıtma da tamam kshdkjd ama uyuduktan sonra yere iter kaçarım ben bekleyemem söyliyim :d
Cevap sahibi+1 yılağlatacaksın bak gece gece odun gibi hissettim kendimi :d
Cevap sahibi+1 yılYeter be bu kadar da yalakalık çok ay üstüme üstüme gelme kxhdkzjd :d
Cevap sahibi+1 yılNiye bağırdın ki şimdi :'((
Cevap sahibi+1 yılBak kıvırma dersleri vol1 biraz acındırma yapmak skjdisud
Cevap sahibi+1 yılDur daha ödev vericem sana :d
Cevap sahibi+1 yılDüşünmedim buluruz onu da :d
Cevap sahibi+1 yılNinni söylüyorum o zaman ksjdojs
Cevap sahibi+1 yılDur ya dur biberona koyuyorum işte kör müsün xkjxksjd
Cevap sahibi+1 yılİnekten sağıyorum anasını satayım nereden koyucam kutudan koyuyorum işte kdjdojsd
Cevap sahibi+1 yılBiZ RaKı İçİyOrUz kdhdksjks
Cevap sahibi+1 yılaa yok şaka yaptım asla ağzıma sürmem her gece çikolatalı sütümü içip yatıyorum ben kzjxkjxjd :d
Cevap sahibi+1 yılSen devamlı içicisin galiba sen söyle çarpıyor mu ksjdkjs Ben hep kafayı buluyorum da çikolatalı sütten mi oldu çözemedim onu işte :d
Cevap sahibi+1 yılSarhoş edip kaçırıp fidye isteyeceğim kxudksjd niye iflah olmam napmışım :d
Cevap sahibi+1 yılKaç kilo olduğuna bağlı ezme beni kudkdkhs neyim tuhaf aa öcü müyüm ben :d
Cevap sahibi+1 yılBilerek mi ezersin pü yazıklar olsun emeklerime kxjxkjd ne öcülügümü gördünüz aa :d
Cevap sahibi+1 yılSana ders veriyoruz yetmiyor süt yapıyoruz yetmiyor dizimizde uyutuyoruz kzhxkjz yaaa bir şey dicem şu an şok ettin beni o benim küçükken en sevdiğim şarkıydı önüne geçip oynardım duygulandırdın :d
Cevap sahibi+1 yılBen en çok klibi seviyordum siyahlı adam için izliyordum hatta kxjfkxjd oo ne oynardım hem de küçükken en büyük hayalim dansöz olmaktı soudosjd
Cevap sahibi+1 yılWowowow laf mı soktun bana sen şimdi kxhxkzjd ben çoktan izlemeye başladım az önce dans ediyordum :d
Cevap sahibi+1 yılGit özel dersin iptal oldu başkasını bul kddjjdjshs göremezsin gizli gizli dans ediyorum :d
- +1 yıl
Lan lanet olsun daldım okudum boşunuzu a q hepsini...
Cevap sahibi+1 yıl@Univerliseli baştan anlamalıydın boş olduğunu niye devam ettirdin kdhdkjdd
- +1 yıl
Bilmiyorum okudukça iq m azaldı ama çıkamadım
Cevap sahibi+1 yıl@Univerliseli yazarken bizim de azaldı ama geçiyor sonra yarına eski haline dönersin
- +1 yıl
Zor dönerim :d
Cevap sahibi+1 yıl@Univerliseli travma olarak kalmasın da sen de uğraştırma bizi :d
- +1 yıl
Uğraştırırsam nolur xd
Cevap sahibi+1 yıl@Univerliseli ben şu an dejavu oluyorum dün ki kadar boş bir konuşma gelecek hissediyorum :d
- +1 yıl
Yok gelmeden bitiririm merak etme :d
Cevap sahibi+1 yıl@Univerliseli bilim adamlarının uzun uğraşlar sonucu elde ettiği bilgilere göre boş yapmak bağımlılık yapıyor ve insanlar bunu istediği an bitiremiyor...
- +1 yıl
Ben bitiririm iradeliyim merak etme farkındalığım da yüksek ama sen bu konuyu bile bahane edip boş yapıp beni girdaba çektiğini düşünüyorsun :d
Cevap sahibi+1 yıl@Univerliseli başka neler düşünüyormuşum söyler misin benim de haberim olsun :d Ben iradesiz olduğum için değil boş yapmayı sevdiğim ve uykum olmadığı için konuşuyorum işte yoksa biliriz biz de bitirmeyi kxhkzjd
- +1 yıl
Eminim bilirsin boş kız :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılÇok abartmışın sıradan
01 Yorumla
+1 yılHayır ama çene şekli güzelmiş
00 Yorumla
+1 yılsu guzellige bak ayakkabisindan su icilir bunun
00 Yorumla
+1 yılDudaklarida jelibon gibi sfghj 😗
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardon da nwyine düştün 😅
Sadeve dudakları güzel017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRenkler ve zevkler tartışılöaz diye boşuna dememişler
Cevap sahibi+1 yılTartışılır , net sonuca ulaşamaz
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben sevmedim sen de sevme
Cevap sahibi+1 yılKör ol da demediö dkfnd
Cevap sahibi+1 yılNdjxnd twnks cınım
Cevap sahibi+1 yılBu neydi Şimdi 😅
Cevap sahibi+1 yılHala körsün kendine gel 😎
Cevap sahibi+1 yılAfwrin dostum 👍
+1 yılTıpkı ben bana çekmiş ondan😂
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü ruhsuz o kısmı bana çekmemiş 😂
+1 yılKim bu
01 Yorumla
+1 yılEvet güzelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben elendim beyler.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkime düştün len yengene yan gözle bakmıyon demi :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman işini çabuk bitir bizde sıradayız :D
Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı. Allah yaratmış
00 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Slav geni var
02 Yorumla
+1 yılBeğenmedim
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlı ve güzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne