Şimdiden söyleyim kıskançlık yapacak kızlar gelmesin bu kız türk onuda belirtiyim

Şimdi kıskançlıktna değilde 2. fotoğrafta özellikle kontür uygulamış kadın, yani yüz hatlarını olduğundan farklı göstermiş. Eh fotoğrafa atılan efekt ve dudakları kalın göstermek amacıyla dudak kenarlarının yarım santim üstüne kadar kalem sürmeside cabası. Bu yüzden makyajsız fotoğraf atmanı öneririm ki bu yüz hatlarına, makyaj yapmasını özellikle kontür yapmasını bilen her kız ulaşabilir :)
Gözlerine gelince maşAllah lens değilse Allah nazarlardan korusun.
Eğer gerçekten düzgün yorumlar istiyorsan makyajsız ve efektsiz halini eklemeliydin bence.
Bu kızı tanıyorum ya ben instagramda takip ediyorum hatta. Çirkin diyemem şimdi Allah var güzel kız. Ama öyle ahım şahım bir şey değil. 3D makyajsız gezmeyen bir tip model zaten kendisi. Birde yaşı çok genç olmasına rağmen, 30 yaşında gösteriyor makyajdan dolayı 20 en fazla var bunda oda en fazla diyorum. :/ bir gözlerini güzel buluyorum cidden güzel gözleri var.
Ayrıca ikinci fotosunda rahat shop var. Doğallığı öldürmüş bu kız ya abartıyor.
bu kız makyaj sız nasıl derim bu kadar makyaj yapılmaz boya küpüne girmiş yani yuh bir kız asla bukadar makyaj yapamamalı bana göre
Kalemle çizilmiş gibi Allah özene bezene yaratmış :D
Nazar değmesin tü tü :D
Cevap
25Cevap
şöyle ki, kadın cidden güzel. b*k atmayın şimdi anlaşılıyor.
ama yaptığı makyaj da göz ardı edilir gibi değil. palyaço bildiğin. makyaj güzel şey, yapın zaten. fakat bu güzeli çirkin, çirkini madara eden bir badana türü. yapmasaymış keşke..
Makyaj kızı yapmış resmen :) sabah nasıldır kimbilir..
güzel tabiki sorumu bu da. birde herkes yok makyajsız görmek lazım falan demiş. makyaj yapıp yine de çirkin olan kadınlar var yani bunu da unutmayalım :)
güzelde kıskanılcak bir tipi yok herkez bu tipe sahip olabilir emin ol.
yüzünde yok yok yani.
Katılıyorum 3D kullanıyor kendisi zaten. Model yani kız kullanacak tabi ama bizde kullansak emin ol adriana lima, brooke shields, angelina jolie, jeniffer lopez vb ünlü güzel kadınlara benzeyebiliriz. Hatta abartarak söylüyorum onlardan daha güzel bile oluruz. :d
allah aşkına gözlerime lens taksam biraz estetik yapsam böylesine ağır bir makyaj yapsam saçlarıma şekil versem üstüne bide shoplasam bunun gibi olamıycakmıyım :D erkekler çok saf ya parasını yiyen kızları severler @Barisakarsulover :D
Abi herhalde yani model olursun oyuncu olursun sen ya gözünüzü seveyim. Cidden makyaj yapmaktan yüzü kırışmış bak dün baktım instagramina bir bak www.instagram.com/zehrasebnemgursu bir baksana suna allasen birtane bile makyajsiz fotosu yok aslinda boylesine guzel demek duru guzelliği olan insanlara ayıp etmektir bence
+9 kıskanma itemi :D
@içimdesaklı Lan kardeşim niye kıskanalım?
benim hayran olduğum kızlar bile var. Kıskanmam için elimde bir sebebin olması gerekmez mi? sevgilimin eskisi, veya yenisi olması örneğin? Bilmediğim tanımadığım kızı niye kıskanayım kuş beyinli. Gelmiş attığı iftiraya bak savunma şekline bak. O kadar canımsın ki her nefes alan kızı güzel sanıyorsun. Hatta sanıyorsunuz. Çünkü gerçekten bir bok bildiğiniz yok. BU KIZ ÇİRKİN DEMEDİK BİZ BURDA BEYİNSİZ. HERKES BÖYLE OLABİLİR HATTA ŞU AN İNSTAGRAMDAKİ BÜTÜN KIZLAR BUNUN AYNISI DEDİK. Beynini al da gel.
güzel ama çok fazla makyaj yapmış takma kirpik falan da var galiba makyaj güzeli
Bu kız nasıl diye sorulur mu bee dua et çarpılmadın :D
Çarpıldım zaten :D
İkinci foto süper zaten ona çarpıldım :D
Bu erkekler ne malya bunun makyajsız halinden iki kilo kozmetik çıkar. Maskeye aşık oluyosunuz sonra sabah uyandım canavar gibi sendromu
bu insan olamaz ki.. bu nasıl bir şey.. bu çıtanın üstünde bir şey değil bu bütün olasılıkları da çıtayı da yıkmış..
gözler lens dudaklar silikon burun estetiğe benziyor
Dudakları silikon değil ya abarttınız sadece ağır makyaj yapıyor.
Kızın adını unuttum çok boyalı ama gerçeği göremiyosun
Mukemmel. bisey nerde buu kizz azz yavsiyimmm bakarsin verir
Hiç sanmıyorum kız mankenlik yapıyodu galiba
Tabikide güzel. Bence buna çirkin diyen erkek gaydir 😂
Çok modifiye
Fazlasıyla yapmacık
Sadelik herzaman
hatunun tamamı lens sdkjfjdkfd orjinalini görmek lazım
İnstagramı var ordan gir bak :D
ayy gözler maşşallahhh :)... ama dudakları kalınlaştırmasın daha fazla kötü durmuş
estetikli ve lensli tahminimce beğenmedim bizımla diyıl
Maaşallah gözleri harika ama bu kadar makyaj düşündürücü
Güzel de gardaşım O dudaklar ne öyle yaa, şampriyel gibi :D la adamı öpmye kalksa adamın başı kızın ağzının içinde kalır :D :D
Guzeldir herhade yuz hatlari filan iyi ama çok shop var
Diğer fotolarına baktım güzel
Aynen bir gariplik var dimi shop var galiba
Badana yaptırmış suratına oturdugumun evladı. b*k tan beter
boya küpü olmasa güzel kız
Evet güzel fakat o kadar suratıyla oynamış ki makyaj güzeli gibi. Erkek olsam şu kızla evlenmeye inanılmaz korkardım
güzel kız allah icin ama makyajda yok değil kıskanclık olarak algılanmasın
Güzel olan bir kız bu kadar makyaja ihtiyaç duymaz.
banyodan sonra görmel lazım bıde bol estedık var
Estetik yok ya bu kızda daha ufak bu 20 en fazla var bunda o kadar da ünlü değil ama modellik yapıyor işte kendi içinde popi diyim net popisi yani :D 3D makyajı var bir
Bu nasıl türk bildiğin iranlı bu :D
adı zehra :D
Hoca lens ile makyaji cikar bes para etmez.
güzel ama aşırının aşırısı makyajlı.
Güzel ama çok makyaj var ya
Güzel tabikide. Burada çakması var bunun hatta :D
Kim o :D
Bu kız değil olm doğru konuş huri bu huri.
Cennetten gelen huri
Güzel ama makyassız görmek gerek
İnstagram adresi var ordan bakabilirsin
Fake Fake Fakeeeeeeeeeee
Fake değil instagram adresi var 10k takipçisi var
Bende şaşırdım zaten en az 300 k olması lazım :D
Türk türk has türk hemde
zehrasebnemgursu
güzel özellikle de gözleri
Gözlerine bayıldım bende
Çok güzel lan ne güzeli.
bunlar ölsede meydan bize kalsa.
Bunlar sizi öldürür kendileri ölmez :D
orası belli olmaz
çok güzelmiş.. Ama makyajı aşırı
Güzel hatunmuş şimdi ne yalan söyliyim :))
güzelde çok aşırı makyaj var 2. fotoda özellikle
Ben bayağı beğendim. Güzel.
makyaj güzeli 10 kilo boya sürmüş
Geass gücü var galiba kızda.
Bence çok güzel
Bu kıza nazar değdirmiyolar mı acaba
Güzel montaj yapmişsin
gerçekmi acaba öyleyse tarif edilmiyor
gozler ates ediyooo
Kız çok güzel ya param olsa bütün servetimi bu kıza verirdim
Ya ne serveti abartma. Servetini kişiliği olan insanlar için ver. Böyle makyajın altına sivilceli suratlarını saklayanlar için değil yavrum. Kendini sev ondansa ay o kimki zaten :)
Efekt güzeli 👎👎👎👎
Korkutucu 😁😁
öcü gibi
Cok güzelsin canım
Güzel 👏👏👏👏👏
Güzel değil.
Güzelmiş 😊
Çok güzel
Bence güzel.
Cok ateşli
Daş daş 😍
Evet güzel