Dualarımım tam tersi oluyo?

Arkadaşlar dualarimin hep tersi oluyor ben bir sınava hazırlanmaya karsr verdim ve piskolojik olarakda çok yorgundum Allaha sürekli dua ediyorum Allahım yardım et Allahım kolay geçsin ama ne dua ediyorsam tam tersi oluyo bu süreçte hastalıklarla boğuştum kaç hafta hastanede yattım buna bagli olarak tedirginlik artti bende kazanamama korkusu geceleri sürekli kabus görüyorum sabahlari kalp krizi geçirir gibi uyanıyorum beynim kitlenmiş gibi oluyo ders çalışırken hayatımda hiç yaşamadigik seyler bunlar stresten çenem falan kasılıyo ve artık içten içe Allaha bir kırgınlık içindeyim yani belkide dua etmesem bunlar olmiycakti bir tane duamın karşılığını görmeyi bırak herşey daha beter oldu dualarımın hep tersi oldu ben şimdi bunda bu yaşadıklarımda nasıl bir hayır arayayım böyle gidersem sınav minav hikaye onu bırak sürekli göğsüm sıkışıyo mideme kramp giriyo o kadar fazla dua ediyorumki ama diyorumya geçen hićbirşey yok herşey dozu artarak devam ediyo dua etmeyimi bırakmalıyım artık dua etmeye korkuyorum ya bu kadar hastalanmamın falan nasıl bir hayır olabilir bunlarda cidden hayatımda hiç böyle olmamıştım yemek yiyemiyorum artık depresyona girdim ibadetlerimi yaptıkca dua ettikçe dahada sıkıntım artıyo artık isyan boyutuna geldim ve tüm arkadaşlarım hayatını yoluna koydu ben ortada kalakaldım ve tek sığındığım tek derdimi anlattığım Allah ama durum bundan ibaret
Dualarımım tam tersi oluyo?