Arkadaşlar dualarimin hep tersi oluyor ben bir sınava hazırlanmaya karsr verdim ve piskolojik olarakda çok yorgundum Allaha sürekli dua ediyorum Allahım yardım et Allahım kolay geçsin ama ne dua ediyorsam tam tersi oluyo bu süreçte hastalıklarla boğuştum kaç hafta hastanede yattım buna bagli olarak tedirginlik artti bende kazanamama korkusu geceleri sürekli kabus görüyorum sabahlari kalp krizi geçirir gibi uyanıyorum beynim kitlenmiş gibi oluyo ders çalışırken hayatımda hiç yaşamadigik seyler bunlar stresten çenem falan kasılıyo ve artık içten içe Allaha bir kırgınlık içindeyim yani belkide dua etmesem bunlar olmiycakti bir tane duamın karşılığını görmeyi bırak herşey daha beter oldu dualarımın hep tersi oldu ben şimdi bunda bu yaşadıklarımda nasıl bir hayır arayayım böyle gidersem sınav minav hikaye onu bırak sürekli göğsüm sıkışıyo mideme kramp giriyo o kadar fazla dua ediyorumki ama diyorumya geçen hićbirşey yok herşey dozu artarak devam ediyo dua etmeyimi bırakmalıyım artık dua etmeye korkuyorum ya bu kadar hastalanmamın falan nasıl bir hayır olabilir bunlarda cidden hayatımda hiç böyle olmamıştım yemek yiyemiyorum artık depresyona girdim ibadetlerimi yaptıkca dua ettikçe dahada sıkıntım artıyo artık isyan boyutuna geldim ve tüm arkadaşlarım hayatını yoluna koydu ben ortada kalakaldım ve tek sığındığım tek derdimi anlattığım Allah ama durum bundan ibaret
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHanımefendi, öncelikle çok geçmiş olsun ve Rabbim, El Şafi ismiyle, acil şifalar versin. Böylesi terslikler sırf size mahsus değil. Bunun sebebi ise : Kalu Bela günü, ruhunuzun tercihi olabilir. Allah, Kalu Bela günü, bütün canlılara bir teklifte bulundu. Ruhlar da, bu dünyada yaşayacağı her şeyi kabul etti ve sınava tabii tutuldu. Ki Allah'ın zulüm etmediğine dair birkaç Ayet var. Şayet ezelde ki tercihin ie aykırı dua ediyorsanız, kabul olmayabilir. Misal, ezelde avukat olmayı seçti iseniz, dua etseniz de doktor olamazsınız. Her işiniz ters gider ve hayat sizi avukatlığa sürükler. Tesadüf denen şey, budur. Birkaç Ayet te ise "sizin için hayırlı görünen de şer, şer görünende de hayır olabilir" buyrulur. Belki, sınavı kazansanjz dahi, istemediğiniz durumlar olabilir. Bir de, kabul edilmeyen duaların da sevabı vardır. Kafanızdaki bütün soru işaretlerinizi atmanın tek yolu, az önce bahsettiğim Kalu Bela' daki sırra vakıf olmak. Dilerseniz daha detaylı anlatabilirim.
121 Yorumla
Soran+1 yılBiliyormusunuz gerçekten avukatım fakat kaymakamlık sınavlarına hazırlanıyorum kaymakam olmak istiyorum ama hayat beni sürekli avukat olmaya zorluyo
Cevap sahibi+1 yıl:) ben de bir Av. Yanında 18 yıl part time çalıştım, Hanımefendi. Bunu öylesine söyledim. Baştaki gülümseme işaret, tevafuk içindi. Yani rastgele, av. Örneği verdim. Rastgele mi acaba?
Soran+1 yılPeki birşey sorucam Allah nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz ya da ben sürekli Allahım nasibim olmayan işlerin peşinde beni koşturma diye yalvariyorum madem olmayacak niye ben bu kadar isteyip hayalini kuruyorum Allahim olmayacak seylerin pesinden beni koşturma diyorum ama sürüne sürüne yine oraya gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılEzelde neyi seçti iseniz, o olur. Belki kaymakam olmanız sizin, iyiliğinize değil. Bunu hiç düşündünüz mü? Rabbimiz, makamın vebalini de nice Ayetlerinde uyarı ve tavsiye olarak açıkladı. Bir ilçedeki kaymakamın üstlendiği sorumluluklar, az mı? Allah'tan korkan bir yönetici uyku uyuyabilir mi?
Soran+1 yılBilemiyorum inşallah rastgeledirde kaderimde avukatlıktan daha güzel şeyler vardır😊
Cevap sahibi+1 yıl" Allah olmayacak hayal peşinden koşturmaz" sözü, Allah'ın vaadi mi yoksa falan filanın mı? Belli ki, Allah'ı da maalesef kulaktan duyma bir şekilde, tanımışsınız. Tıpkı benim yıllarca, yaşadığım gibi. Sizin "nasip olmayan şeylerin peşinden koşturma" şeklindeki duanız göreceli değil mi? Bu duanız kabul olsa, misal rızkınızın olmadığı bir kaç gün ; rızkın kesilmesi sebebiyle komada kalsanız, ne olır? Bunu neye yorarsınız? Allah'ın her duayı kabul etmesi de, Allah'ın Sünnetullah'ına aykırıdır. Neden? Çünkü her şey dua ile olsa, bu dünyadaki imtihan, vasfını yitirir.
Soran+1 yılBakın sizi fazla yormak ve uzatamakta istemem ama benim sadece bu iş değil yolunda giden hiçbir işim yok neye elimi atsam kuruyor okuluda ayni sikintilar yuznden zar zor bitirdim simdi yine ayni sikintilar benim sonum olacak ben artik buna dayanamiyorum hergunum benle ayni sirada oturmus ama boyle sorunlari olmadigi icin ayagina tas bile degmeden istedigi herseyi alan insanlara özenmekle geciyo ve ailem disinda herkes benim bu hastaliklarimi komik buluyo dalga geciyo arkadaslarim ben buna dayanamiyorum Allah onlarida benide görmüyormu bir insanin hastaligiyla dalga gecmek bana cok buyuk bir gunah gibi geliyo insanlar sadece kanser olunca hastaliklati dertleri ciddiye aliyo benim gordugum bu cevremde diyorumya bigün kalp krizi gecirecem bunlar yuzunden
Cevap sahibi+1 yılHayat ne getirir, bilinmez derler ya. Rabbim yine de hakkınızda hayırlısını versin. Sanırım Av. şık mesleğinden de, vicdanen rahatsız oldunuz. Ki gayet tabiidir, bu ülkede. Belki ekonomik sebepler de söz konusu. İleride ne olacağını, Rabbim bilir ve dilediği kuluna bildirir. Fakat O, Rahmeti ve Lütfu ile, kullarına yine de geleceğe dair ipuçları verir. El çizgilerinde ( el falı lafı, yanlış tabidir) ve istihare rüyalarında. Dilerseniz, sizin gibi Allah korkusu olan bir insan için ; insanlık namına ve Allah rızası için, anneme istihare yaptırabilirim. Biiznİllah, sonucu görür.
Soran+1 yılEskiden bende öyle derdim hayatın ne getireceğini bilemem ama benim için sanki hep aklima hayalime gelmeyecek sorunlar dertler beni bekliyomuş gibi geliyo benim icin iyi biseyler olacagindan umudum yok cunku cirpindikca daha da batiyorum fal bakmiyorum günah diye ama istiareyide hic bilmiyorum hic yaptirmadim ama zaten bir sinava sen calismadiktan sonra sinavda kafana vahiyle inmeyecekki ama ben dogru duzgun calisamiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi, estağfurullah, rica ederim. Lütfen öyle, 'beni yoruyor, vaktimi alıyor' gibi düşünmeyin. Böyle bir düşüncem olsa, sorunuza göz atınca yazmazdım. Çünkü 3-5 kelime ile bitmeyecek bir konu olduğunun farkında idim. Sizdeki düşünce yapısı, maalesef hemen her insan da var. Başkasını mukayese etme ve başkasına göre yaşama kavramları. Mukayese konusunda, çok haklısınız. Yaşadıklarınızın psikolojinizi de olumsuz yönde etkilemesi, gayet makul. Siz robot yahut ağaç değilsiniz. Ve sizin sürekli olumsuz vakalar yaşamanız, bir ksır döngü / paradoks oluşturmuş. Çözümü elbette var :TELKİN. Çevrenizdeki insanlara göre yaşamak konusunda da size çarpıcı bir örnek vermek istiyorum, müsaadenizle. Jean Paul Gaultier, Donna Karan ne derse onu giyinen bir zümre var. O çevrede olsanız, bu modacıların saçma - sapan tavsiyeleri ile giyinenler gibi mi giyinecektiniz. Sırf küçük düşmemek, dışlanmamak, psikolojinizi rahatlatmak vs için? Moda konusunda Fucci'nin dediği sizin için önemli değil de ; meslek, yaşam tarzı, inanç, kariyer vs gibi konularda neden başkasının sözü önemli? Bu, tavsiyelerine kulak astığınız kişi ya da arkadaşlarınız, S- ümme Haşa- Peygamber değil ya. Hata yapamazlar mı? Biraz konu dışı gibi oldu da. HERŞEY GÖRECELİ, SİZİN BAKIŞ AÇINKZA GÖREDİR. VE HEPSİNİN İLACI, YİNE SİZSİNİZ. RUHUNUZ VE BEYNİNİZ. Ruhunuzu ve beyninizi, Allah'ın vaadi ile doldurmak ister misiniz? Kendinizi ve Allah'ı tanımak ister misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEl çizgilerinin manası, fal değildir. Bu nedenle de günah değildir. İstihare de tamamen Sünnet e uygun bir namaz ve duadır. Sizi anlıyorum, bu psikoloji ile sınava değil, masaya bile oturulmaz. Kafanızdaki tüm sorunların cevabı vardır. Olmayan da, ezelde ki tercihe ve SünnetUllah'a aykırıdır. Annem istihare namazı kılabilir, teklifimi de yanlış anladı iseniz, çok özür dilerim ve affetmenizi rica ediyorum. Allah rızası için ve insanlık namına yardım etmek istedim. Sizden maddi / manevi herhangi bir talebim olmayacağına da namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.
Soran+1 yılÇok haklısınız ama ben sadece bir parça huzur kafa rahatlığı istiyorum artık büyük büyük şeyler istemiyorum arkadaslarim olayini birazda örnek icin verdim tabiki bunlari mukayese ediyorum kiyasliyorum ama onlarin hayatlarini kiskanma gibi bir durumum yok ben sadece rahat bir sekilde emeğimi vermek istiyorum normal bisekilde uyanip kahvalti yapip ders calismak vb istiyorum çokmu bişey istiyorum belki yasamadiniz ama bu tarz hastaliklarda insan ne uyuabiliyor ne yemek yiyebiliyor ne okudugunu anliyor işkence çekiyosunuz resmen her insan gibi normal bir piskoloji ye sahip olup kafamin rahat olmasini istiyorum cunku zaten çoğu hastalıkta kafada başlıyo ve inanın o kadar yoruluyorumki 23 yasindayim ama boyle seyler yuzunden sanki sırtımda dünyayi tasiyormus gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi, çok özür dilerim. Bir mesajınızdaki bir bölüme cevap vermeyi unuttum. Sizin rahatsızlıklarınkz ile dalga geçenler, tamamen aptal insanlardır. Ki fakirlikle de, bedensel özürle de dalga geçen yaratıklar var. Rabbim boşuna demiyor, elbette "Biz insanı meleklerden üstün veya hayvandan aşağı yarattık" diye. Öyle hayvandan aşağı insanlar yüzünden psikolojiniz bozulur, elbette. Öyleleri hem yüzsüz, hem aptal, hem ukala olurlar. Onlara, ne cevap verseniz, hatta Ayet de okusanız ; saçma sapan cevap verirler yahut alakasız yorum yaparlar. Çünkü, vicdan, ahlak, karakter, kişilik, haysiyet yoktur. Herşey beklenir.
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik rahatsızlığınız hariç, fizyolojik rahatsızlığınız da var sanırım. Rabbim, El Şafi ismiyle, acil şifalar versin. Teşhis nedir, sorabilir miyim? Belki tıbbın bulamadığı çare, hiç umulmadık yerdedir.
Soran+1 yılIlk defa degilki okul zamanida dalga gecerlerdi sonra onlar okulu bitirdi ben bu sorunlar yuzunden canım çıka çıka bitirdim sonra sinav oldu onlar kafa rahat oldgu icin hepsi pat diye kazandi hatta hic ummadiklarim bile kaznadi ben yine bu işler yuzunden kazanamadim aptal biride degilim o okula hepsinden daha yuksek puanla girmistim ama dedimya okula baslayinca bu tarz hastaliklar yuzinden hep geri gittim işin garibi ben biriyle dalga gecsem fersah fersah öderim ama benden baska kimseye bişey oldugu yok onlar hala gayet keyifleri yerinde o kadar yorgunumki artık ailem bile bıktı benim sorunlarimdan herkes bahane ürettiğimi söylüyo herkes beni suçluyo başarısızlıklarinin bahanesi bunlar diyo bende insanlar söyleye söyleye inanmaya basladim stres anksiyete okb astım. benim suçummu gerçektrn hadi astim neysede digerleri gercekten benim suçummu artik dogruyu yanlisi idrak edemiyorum
Soran+1 yılBedensel rahatsizligim astım ama stres anksiyete bunlar tetikliyo ilaç kullaniyorum stres yapmadigim surece pek nefes darligim olmaz ama stres anksiyete okb karisinca birakin astimi kalp krizi gecirir gibi oluyorum göğsüm sıkışıyo bunlar olmasa astim çokda etkilemiyo ama bunlara çözüm bulamiyorumki ellerim titriyo sürekli
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun, Mevlam acil şifalar versin. Astım'ın alternatif tıp'ta 3 tane tedavi metodu var, bildiğim. Psikolojik rahatszılıklarınızn da çözümü kolay aslında. Övünmek için asla söylemiyorum. Zamanında temizlik takıntısı vardı. Günde 59 kez, elimi sabun ile yıkardım.. Kendi kendimi tedavi ettim. Buna inanmayabilirsiniz. Denemesi bedava. Ve ayrıca, Mahkeme kararı ile Psikiyatrik tedavi ye gönderilmiş bir insanım. Allah'ı, ruhu, cinleri, melekleri kabul etmeyen, anlayamayan ; birkaç kitap okumuş ve ilaç firmalarının komisyoncusu olmuş psikiyatristler ; sorduğum birkaç soruya cevap vermekten aciz kaldılar. Bu konudaki teizmi, ses kaydı ile, ispat edebilirim. Kısacası, çareyi psikiyatristler de ararsanız, sürekli ilaç kullanmak zorunda kalırsınız ve asla da iyileşemezsiniz. İlacın etkisi 8 saat sonra geçiyor. Sizi bunaltan sorunlar ortadan kalkmadıkça, ilaç ne ile yarar? Sadece kaslarınızı grvşetmeye ve beyni uyuşturmaya. Bunlar yaşadığım şeyler. Bırakın insan psikolojisini, hayvan psikolojisi ile bile ilgilendim. Hâlâ dünyada akademik bir çalışma yoksa, bana ne?
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi, anladım. Bazı fizyolojik rahatsızlıklar da, psikolojik etkenlerle ve / veya travmalarla tetiklenebilir ya da artabilir. Ben size hepsinin de, biiznİllah çaresi olduğunu, söyledim. Kaderiniz konusunda da söylemek istediğim bir şey daha var. Büyüye, kafir cinlerin musallatı na inanır mısınız?
Soran+1 yılPiskiyatrinin işe yaramadigini çok iyi biliyorum ilaç sadece ruh gibi tüm. gün uyumadini terlemeni kilo almani sagliyo başka yaptigi bişey yok diyorumya normal bir hastalik olsa al agri kesici ya da baska bir ilac gecsin ama diyorumya kafa rahatligini hicbir ilac saglayamiyo
Cevap sahibi+1 yılKafanızı tamamen rahatlatacak en etkili yöntemin telkin ve kendinizi tanımak olduğunu söylemiştim.
Cevap sahibi+1 yılSanırım şu an yine iyi değilsiniz. Çünkü sizi ilgilendiren birkaç soruma, maalesef cevap vermediniz. Burada geyik peşinde olmadığınız, aşikar. Ancak, sizin iyi olmanız adına, tavsiye ve bir takım sorularıma cevap vermemenizi ; şu an tekrar tetiklenmesi mümkün olan psikolojik durumunuza bağlıyorum. Dilerseniz bütün mesajlarımı daha sonra okuyup, sakin kafa ile değerlendirebilirsiniz. Amacım da ; tamamen Allah rızası için, yardım etmekti. Dikkat ederseniz ne isminizi sordum, ne şehrimizi, ne mezhebinizi ne de özle bir şey. Bunlar beni asla ilgilendirmiyor. Karar sizin yine de.
En İyi Cevaplar
+1 yılIbadet yaptıkça dua ettikçe sıkıntının artıyor demissin. sence bunun nedenini düşündün mu hiç?
Allah kulunu yalnız bırakıp zulme etmez. Fark edemediğini bir durum vardır belkide. Dua ve ibadet de can sıkıntısı ic daraltisi ve belalar artması genelde senin sahip oldugun enerjilerin seni sikmasidir ve diğer şeytani güçleri kullanarak dua ve ibadetten vazgwcirene kadar ugrasmasi da olabilir.
Size sikintinizi bildireyim gunahlar
Carenizi bildireyim tevbe.
Tevbe ve hamd etmek maddi ve manevi her derde devadir.
Belalar senin derecenin yükseltmek veyahut seni temizlemek içindir.
Sana garib gelecek ama ahirette bu günlerin icin diyeceksin ki' keşke biraz daha bela gelse idi de sabır etsin idim '012 Yorumla
Soran+1 yılYani bakın ben sürekli tevbe istiğfar ediyorum zaten 1 senedir evden dogru duzgun ciktigimda yok benim anlamadigim millet ne cevizler kırıyo ama kimsede tık yok benim artık ruhum bedenim kaldırmıyo bu ikk degil daha oncede cok sıkıntı yaşadım Allah dusmanimin basina vermesin dedigim seyler ama artık son radddeye geldim ben kaldıramıyorum her insanin kaldirabilecegi seyler farklidırben ruhsal sıkıntıları kaldiramiyorum intiharı düşünmeye başladım heryerde Allaha siginin dua edin diyorlar dua ediyorum herşey katlanarak artıyo etmesem zaten yine yok peki ben ne yapayım siz söyleyin
Soran+1 yılİnşirah suresini okuyorum herturlu duayi okuyorum ama yok çenem kasılıyo kalp krizi gecirecen diye korkuyorum artik kafan surekli biseyleri takıyo o ayrı ben napiyim bakiyorum din alimleri herkes dua edin diyo ben sürekli dua ediyorum ama yok yani olmuyo Allahın beni sevmedigini dusunmeye basladim arkadaslarim bana yurtdisi tatil planlarini anlatiyo ben sorunlarimi bile anlatamiyorum cunku dalga gecer sacmalama falan komik bulurlar
- +1 yıl
Ben şu an sana hak veriyorum ama beni dinle nasil ki burda içini dokuyan Allah ile konus ve sor rabbim benim fark edemediğim mi var nedir goster soyle boyle bak her sey ictenlikte.
Seytanin ağzıyla konuşuyorsun şu an sanan milletten. boşver. seni anladığımı mi sanıyorsun? Sensin daha ağır bir yüküm var belki nerden biliyorsun? Ama duam olmuyor dersen yükümlü artıyor deyip çekilir isen bil ki h rabbini gucendirip hem şeytani kazandiracaksin - +1 yıl
Doğru kelimeleri kulsanarak tevbe etmeyi dene
- +1 yıl
Intihar ebedi cehennem e hak kazaan man icin seytanin sana telkini. Amaç bu zaten. Duanin kabul olmuyor rabbini seni duymuyor belalar artıyor diye bunalıma sokup hayatına son verdirmek
Soran+1 yılDediklerinizin hepsinde haklısınız ama bakın benim ailem çiftçi sabahtan akşama kadar tarlada güneşin altında çalışıyolar ve ailem birkere bana anlayissizlik yapmadi maddi manevi yeterki okuyim diye ben şimdi o insanlari boyle yaparak sıkıntıya sokuyorum akşam eve ölmüş vaziyette geliyolar ben onlara nasıl anlatıyım bunları tek siğindigim Allah ama diyorumya kafayi yemek uzereyim artık son 10 senedir gercekten mutlu oldgum 1 gün bile yok stres yapinca nefes alamıyorum astımım var bide tüm gün kendimle boğuşuyorum evde
- +1 yıl
Kendini ele veriyor ışte doğru düşun musum
Ceninin kasilmasi ve kalp krizi gibi panik yasaman onların sana baskısı istemiyorlar dua ve ibadet yapmani.
Rabbini elbet bu durumdan haberdar ama senin fark etmen ve doğru şekilde ona yaklasman.
Ben şu an mesela mükemmel yaşamıyoruz
Ama farkına vardığım andan itibaren savaşmaya başladım.
Unutma onlar son nefese kadar uğraşır.
Boş durmazlar.
Sende boş bir insan değil sin ki uğraşıyor ve sıkıyorlar.
Demek bir kıymetin var rabbini katında istersen Bu gwcw bir istihare ile basla sor rabbine nedir bu is in asli
Soran+1 yılBenim anlamadigim Allah benim ne kadar zor durumda oldugumu gormuyomu Allah istemedikten sonra şeytan ya da diğer hiçbirşey sana zarar verebilirmi hayır ya bu başim agriyo olayi degilki agri kesici alarak geçsin
- +1 yıl
Imtihan kardeşim.
Resulu ekrem e bak sen hayatına şu dunyada en fazla eziyete maruz Kaldı...
Üzülen beni hatırlasin der.
Bak beni dinle.
Bwndw aynı haldeyiz tek başıma bogusuyorum ve her yönden yolum kapali en ufak hatanın bekliyor lar ruhsat almak icin şimdi ben bunu anlayamazsınız Bwndw bir sene se zor anladı isem ve hala devam ediyorsa bu anlayış sana hiç kızmak anlamıyor diye.
ayet ne der Allah kuluna zulme etmez. Başınıza gelenler kendi yapip ettiklerinizden. Allah kulunun mutluluğu icin helal dairesini çizmiş. Şenlendirecek bu konuyu çok konuşmak isterim ama şimdi bir yere gitmem lazım rabbim sana doğruyu ilham versin kardeşim Allah a emanet et ol
Soran+1 yılBir günahim varsa bile her duamda diyorum Allahim dualarim kabul olmasini engelleyen bildigim bilmedigim tüm günahlarimi bagisla diye bilmedigim bir günahin ömür boyu azabınımı çekicem ben anlamadım
- +1 yıl
Öbür dunyada mi çekmek istersin bu dunya da mi?
Ikincisi ise Teveksuzluk buyuk günahtır. Cezası çok ağırdır. Kuran başından sonuna kadar okursanız eğer mananin özü tevekkul den ibarettir. tevekkul edene ben yeterim diyor iken sen nasil böyle dersin? Senden daha asagılarını düşün sukret ve duani hala ama asla eksik etme.
Umut biterse iste o an seytan zaferi kazanir.
Ben mesela mükemmeliyet değilim. Bazen öyle vesvese isyan şirk sozleri gelir aklıma ama ben aptal milim bu savaşı şeytana bırakcak?
Sende lyle düşün.
Beş sk sonrası belli değil.
Daha beterinden Allah saklasin.
Benim en çok sukrum sagliktur.
Sağlık - +1 yıl
Galiba bir kac şey tahmin ettim
Panik ve astim ve takıntı icin
Hayatına yaşamaya vb sözlerle isyan ettin mi? Ergenlikten buyana nasil hanginkelimelerle etti isen hatıra getir.
Isyan tam göğsüne oturur ve seni sikar.
kınama şirk adak ya da annende vs ailede kurtaj can alma eylemi oldu mu?
ya da senin hamileliginde anormal bir eylem olmuş mu? Anne ne sor.
Ya da annen ya da baban bu kiz doğarsa sağlıklı sıhhatli bişey kesecem demişler mi sor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde öyle ne istiyorsam ne dua ediyorsam tersi oluyor. Bazen ağlıyorum bile
26 Yorumla
Soran+1 yılBazenmi ben ağlama konusunda rekorlar kitabına gireceğim sanki dünyada üvey evlatmışım gibi herkese var bana sıra gelince dert tasa
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl23 yaşımdayım
Cevap sahibi+1 yılHimm okuyor musun
Soran+1 yılYok okulu bitirdim zar zor şimdide sinavlara hazirlaniyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen bende 4 yıldır calisiyorum. Cok çalışıyorum çok dua ediyorum ama olmuyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Sadece dua değil çok istemek ve inanmak
06 Yorumla
Soran+1 yılYa inanın benden çok kimse isteyemez o konuda şüphem yok ama artık dayanamıyorum ya bir insana bu kadarı fazla ben daha oncede birsürü hastalıkla cebelleştim milletin ayağına taş değmiyor
Soran+1 yılHaklısınız isyan etmemeliyim ama yaşamadığınız şeyler için bence bu kadar kesin konuşmayın stres sıkintı anksiyete okb astım bunlarin hepsini birarada yasiyorum ve calismam gereken bir sınavım var bu hastalillari ben kendi kendimemi yaptım benim suçummu
Soran+1 yılYa düzelse bile iş işten geçtikten sonra ne önemi varki tüm rakiplerim dersle meşgul bense evde kendimi yiyip bitiriyorum ailemin yuzune bakamiyorum annemin babamin yorgunlugunu gorunce kendimden utaniyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem