Elimdeki panter henüz bu boyutta
i.pinimg.com/.../...f95c2fdc6f95d86c98e68a2a2d.jpg

Arkadaşlarının ulaşamadığı genç çocuk evde yenmiş halde bulundu. Polis eve girmekte zorlandı. Vahşi hayvan ancak uyutularak sakinleştirdi
.
İçim gitti gerçek misin sen tipe bak
Eve hapsetme onu
Bu hayvan Türkiye de nasıl sosyalleşecek yasak olduğunu da düşününce😳vahsilesecek bu yüzden ve...
Cevap
7Cevap
Buna hastayım ben😍büyükken asil küçücükken çok tatlı duruyor. İsmi nedir acaba😃
İsmi İron ablası : ). Herkes zeytin arap gibi isimler koymamı tavsiye etti ama fazla clasik olacağını düşündüm
Ahhaaa ironman diyesim geldi okurken ne güzel😍✌🏻👍🏻
Türkiyede vahşi hayvan beslemek yasak. Hayvan haklarında Türkiye hiç taviz vermiyor. Doğal yaşam hayvanını esaret altına alıp hürriyetinden yoksun bırakmanın çok büyük para cezası var. Bu arada o kedicik panter değil, Jaguar'dır bol melaninli jaguar.
Dostum bana yardımcı olabilirmisin bu konuda? Tayland'da bende bir leopar aldım yeni doğmuş keçi sütü ile besliuorum ama onunla ne yapacağım bilemiyorum pencelerini nereden sokturdun?
Bana sat istediğin kadar para veririm panter hastasıyım ölüyorum bitiyorum
Şaka mı bu
Hayır tabiki California da herhangi bir vahşi hayvanı sahiplenmek legal tabiki belli başlı kurallar çerçevesin de
İyi de bu hayvanlar adı üstünde vahşi hayvan nasıl evcilleştirilebilir ki canından mı olmak istiyorsun
Küçüklükten itibaren alıp doğru şekilde yetiştirildiğin de bir köpekten çokta farkı kalmıyor aslın da bu hayvanların ama tabiki her ne kadar evcileşseler de bazı riskleri var özellikle çiftleşme dönemlerin de hırçınlaşabiliyorlar. Önlem amaçlı pençelerini şimdiden söktürdüm
Çok komik
Komik olan nedir kardeş?
Hayvan değil bu canavar
O seni beslemesin😂
California hayvanat bahçesi dimi :)
İnandık tamam
Sen inanmamızı mı bekliosun
Kardeşim neden böyle bir konu da yalan söyleme gereği duyayım? açıklamaya da yazdım Türkiye ye sokmayı planlıyorum merak ettiğim yasal olarak bir sıkıntı çıkar mı?
Sen şu an califonia denilen yerdesin yani ve bu hayvan elinde yani yavrusu
Evet 2 aylık henüz California valiliğinden izin belgesi alarak (Bu izin belgesi için hayvana bakabilecek belli bir gelire sahip olman ve yüksek statülü garanti bir işte çalışman gerekiyor ) ve ayrıca oturduğun mahalle-semt de en az 3 yıldır hikamet etmiş olma şartı koşuluyor bu şartlara uyduğun taktir de herhangi bir vahşi hayvanı sahiplenebiliyorsun
İnanmadım neyse sen bilirsin
Biraz sonra panteri elime alıp selfie çekeceğim buraya atarım konu kapanır. Kal sağlıcakla
Hah işte kanıtlarla gel bye
türkiyede yasak olduğunu biliyorum yinede yetkili kişilere danış başına iş çıkarma sonra :)
Yer lan seni o
Panter Emel bu soruyu beğenmedi sjsjs
Hayırlı işler 😅
Ben kedi besliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?