Saf su ütü ve akü suyudur diyen kanser reklam?

5 reklamın ikisi bu zaten youtube reklamlarında trivago ve netflix ile kapışıyor. Hadi bunları geçtim, saf su zararlı değildir ama cahil insanlara "saf su ütü suyudur, bebeğinizin cildine ütü suyu mu süreceksiniz" diyince affedersiniz ütü suyunu bir bok sanıp bilmeden başımıza kimyager kesilip, saf suya tövbe ediyorlar. Hadi onu bunu da geçtim, siz doğduğunuzda, kendi tabirinizle "doğru su" dediğiniz şeyle mi büyüdünüz, bize bildiğiniz içme suyu sürerlerdi, bazı arkadaşlarım da çocukları olduğunda saf su sürdüler, kimseye bir şey olmadı. Uzun lafın kısası ben bu reklamın cahil insanlara saf suyun yanlış bir şey olduğunu söyleyip, kendi ürünlerini sattırmak. Peki daha ismini bile belirtmeden reklam yapan bu markanin, "doğru su" dediği şey ne yani, çok matah bir şey mi , uzaydan mı getirmişler, türkiyenin hayat memat meselesi mi? Bu yüzden mi bu kadar reklam yapıyorsunuz? Saf su, yani onların tabiriyle "ütü ve akü suyu" sadece 2 hidrojen 1 oksijen molekülünden oluşan bir bileşiktir (hatam varsa düzeltin). Görenler de yılan zehri sanacak saf suyu, saf suyun normal sudan tek farkı, içinde mineral vs. Olmamasıdır. Zaten saf suda normal suyu hidroliz işleminden geçirip, ortaya çıkan hidrojen ve oksijen moleküllerini bir şekilde bir araya getirerek yapılır. Yani hidroliz sadece suya elektrik verilmesidir yanılmıyorsam. Sonuçta zararlı değildir. Kimsenin saf sudan öldüğü yok ama bu lanet olası reklam çıkınca kanser olacakmışım gibi hissediyorum.
Saf su ütü ve akü suyudur diyen kanser reklam?