Allah belani versin Dedim Senin vermiş zaten dedi ondan öncede öğlen hayatını karartabilirim dedi neden tehtit ediyorsun dedim akıl veriyorum sadece yalnis anlama dedi kendisi daha önce hapis yatmış birisi napabilir ki hem senin vermiş zaten derken ne demek istyor bu ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Eski sevgilim ne demek istiyor yakisikli bir fake hesap açmış ve bunları yazdı bide senin vermiş zaten dedi ne demek oluyor bu?
ya binlerce mesajın görüntüsü okumak bana fayda sağlamaz tercübelerimden bir çıkarımda bulundum ama sen gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan hislerine güven..
Çocuk cool havalarındayım gibi takılıyor kendini birşey sanıyor corona dönemi bara falan gidiyor ve garip olan sen bu numaraları yiyorsun yaşın 16 17 arasımı? Alay eder gibi konuşsana çocukla işte fake hesap açtığını biliyorum. Eziksin falan der insan bide konuşma sırasında küfür eden birisiyle daha yazışıyorsun
Sen benin yeni olaylara gel kanka dizi gibi hayatim ne ararsan var burda herkes aşk hayatımdan şikayetçi ama takibide bırakmıyorlar her boku okuyorlar bide linç ediyorlar 🤣
Kurtuldum şu an 4 duvarda yaşıyor ışıksız odalarda geçiyor gunleri valla o yoken çok rahatım hergün beni sorguya çekiyordu manyak kiminle konuştun bulup gebertevek falan hep tehtit ediyor 😆😂🤣
Sevgili olduktan sonra öğrendim genede ayrılmak için bir sebep değil sevmeyen insan bahane eder ayrılırdı ondan ayrılma sebebim başka da sence hayatını karartabilirim derken bana ne demek. istyor sonrada sana akıl veriyorum diyor
O zaman baska eger bunu bilerek hayatina aldiysan daha farkli konusacaktim da yine aslinda senin sucun bu herifin gecmisini arastirabilirdin zaten tipi hal hereketleri belli olur seni tehdit etmis acikca basina puskullu bela almisin gecmis olsun
Belli olmuyor mu tabiki de oyle bunun aksi olamaz ya bana birisi sunun mantigi anlatsin senin icin demiyorum yanlis anlamada böyle pislige bulasmis belalar basindan eksik olmayan sicili kararmis pislik insanlari kizlar basta olmak uzere cok seviyor nelerini seviyorlar ben gercekten anlamiyorum
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Eski sevgilim ne demek istiyor yakisikli bir fake hesap açmış ve bunları yazdı bide senin vermiş zaten dedi ne demek oluyor bu?
En İyi Görüşler