Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce yine böyle bir şeyini yakalamıştım. Başka bir arkadaşının fotoğrafını kullanarak tanışma uygulamalarından kızlarla konuşmuştu. Onu gördüğümde beynimden vurulmuş gibi olmuştum. Yine bağırıp çağırıp ağlayarak affetmiştim. Tekrar yaptı. Artık ona ne yapacağımı bile bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilini engellemişsin, fake hesaptan başka çaresi var mı? Yok! Fake hesabının arkadaşı olduğunu belirtiyorsun. Üstüne kızları takip etmiş diye azarlıyorsun? Başta ki cümlen belirsiz ne yaptı? Sana. Bilmiyoruz... Soru açarken lütfen detaylı yazın hikayeyi bize puzzle biçiminde sunmayın! Yardımcı olalım.
Fake hesap arkadaşımın diyor ama benim yaşadığım şehirden kızlar takip edilmiş yani hesap sevgilimin yalan söylüyor. Ve arkadaşını kullanarak beni deniyor hâlâ.
Aslında gayet net her şey
Arkadaşının fotolarını kullanarak kızlara yürümesi bana mantıklı gelmedi. Sonuçta bir kızla konuşsa reelde tanıştığında başka birisi olduğunu görse kız sktri çeker. Ya ileri derecede s@lak sevgilin ya da boşa kuruntu yapıyorsun. Misal; erkek sevgilin yaptığında, en yakın kankisi arkadaşı var mı? Bir sorsana der kesinlikle belkide gerçekten arkadaşı senin civarındaki kızları takip etti. Yaşadık yani bizde benim eski sevgilimde izmirdeydi arkadaşım onun arkadaşlarını hep takip ediyordu.
İkinci kez aynı şeyi yapınca soğudum artık. Fake hesap kullanmasına gerek var mi cidden. Biz konuşuyorduk zaten 🤦🏻♀️ Ben o hesabın arkadaşının olduğuna inanmıyorum onundur kesin. Erkekler neden böylesiniz 🥺
Haklısınız. Engel yediğinde fake hesap kullanmaması gerekirdi. Mektup ya da posta güvercini vasıtasıyla size ulaşması lazımdı. İnstadan engellediğinize göre teldende engellemişsiniz varsayıyorum sadece instadan engellemek pek bir anlam ifade etmiyor çünkü... Bu arada yaptığınız genelleme de ben yokum. Hayatım boyunca bir kez bile instadan veya herhangi bir sosyal platformdan kızlara yürümüşlüğüm yoktur. İlişkim varken asla başkalarına bakmam göz ucuyla bile, Kadın-Erkek üzerinden yapılan genellemelere de karşıyım...
Telefondan engellemediğimi söylüyorum zaten, konuşuyorduk diyorum. Siz demek ki istisnasınız ve istisnalar kaideyi bozmuyor genel olarak böyleler. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için, daha çok azarlasan da 😒
Bakın! Niyetim sizi azarlayıp, yargılamak değil. Fakat olay belirsizliklerle dolu, birebir şahit olduğunuz veya telefonunu kurcalarken gördüğünüz bir mesaj başkasına attığı ne bilim anladınız işte bu tarz aldatma olsa tamam derim. Ayrıl gitsin... Olayı tamamen şüphe varsayımlarla anlatıyorsunuz. Benim takıldığım kısım burası aslında. Gerçi artık soğudum dediniz hiçbir şeyin önemi yok kafada bitirmişsiniz sanırım. Bundan sonraki ilişkilerinizde benden size tavsiye; bu kadar teferruatlı düşünmeyin. Şüphelendiğiniz bir konuyu sürekli düşünürseniz, şüphe olmaktan çıkar inanır emin duygularla yürürsünüz. Sakin olmak lazım şüphelendiğinizi belli etmeden somut delil gözünüzle gördüğünüze kesin sonuç ile bakın olaya derim. Yoksa pek mutlu olamazsınız.
İyi Akşamlar
Haklısınız, teşekkür ediyorum. İyi akşamlar...