Eski sevgilinin fake hesaptan yazması?

Sevgilimi bir kaç gün önce benden habersiz bir şey yaptığı için engellemiştim. Ama yine de birbirimize laf sokarak konuşuyorduk arada. Sonra bugün instagramdan bir fake hesaptan istek geldi. Ben kabul etmedim, takip isteği attım kabul etti. Kim olduğunu biliyordum tabiki.
Sonra yazdım konuşmaya başladık. Fotoğraf at dedim attı. Ses kaydı at dedim attı, ara dedim aradı.
Sevgilimin yakın arkadaşı olduğunu fark ettim. Hesaptan da hep kızlar takip edilmiş. Sevgilime bağırdım çağırdım nasıl böyle bir şey yaparsın. Fake hesabın mı vardı falan filan. O hâlâ diyor sen mecbur bıraktın, hesap benim değil. Tekrar engelledim.
Tepkimde haklı mıyım sizce? Böyle bir şey yapmasına gerek var mıydı? Bir daha nasıl güvenicem 😪
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce yine böyle bir şeyini yakalamıştım. Başka bir arkadaşının fotoğrafını kullanarak tanışma uygulamalarından kızlarla konuşmuştu. Onu gördüğümde beynimden vurulmuş gibi olmuştum. Yine bağırıp çağırıp ağlayarak affetmiştim. Tekrar yaptı. Artık ona ne yapacağımı bile bilmiyorum...
Eski sevgilinin fake hesaptan yazması?