Şuanda 4.5 aylık vitakraft marka yem dal darı kraker arada yeşillik veriyorum ek olarak avivit multivitamin ve avimineral veriyorum kafesinde kalamar kemiği ve mineral blok var iştahı var ama zayıfladı gibime geliyor ve hâlâ konuşmuyor?Yardım
Gogusunu islat tüyleri ortadan ayırıp göğüs kemiğine bak jilet göğüs hastalığına dikkat et birde her gün kuşuna diski takibi yao dışkısı kustaki sorunları belli eder.
Vitakraft marka yem Ballı kraker Dal darı Suyuna avivit multivitamin ve avimineral veriyorum Kafesinde kalamar kemiği ve mineral blok var deniz kabuklu Yeterlimi
Vitakraft marka yem Ballı kraker Dal darı Suyuna avivit multivitamin ve avimineral veriyorum Kafesinde kalamar kemiği ve mineral blok var deniz labuklu
Vitakraft marka yem Ballı kraker Dal darı Suyuna avivit multivitamin ve avimineral veriyorum Kafesinde kalamar kemiği ve mineral blok var deniz kabuklu Yeterlimi
Ben sadece yem ve su verdim aha gördüğün gibi uçanı kaçanı. Genetiği iyiyse hiç gerek yok ama sen iyi besle yinede, ölçüleri kaçırmadan ver herşeyden. Ballı kraker verme japonla yapıştırıyorlar onu.
En İyi Cevaplar