kafesteki iki damla suda yıkanıyo, her suyun içine atlıyo bardağın içine giriyo ben yokken girse su çok olsa boğulucak oyuzden tek bırakamıyorum
kışın her gün yıkanırsa hasta olur diye de yıkayamıyorum ama sürahiye girmeye çalısıyo lavabolara atlıyo
önceki hayatında ördek olabilir mi bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alıştırmaya bağlı ya benim de kuşum yıkanmayı seviyor.
Ama kışın hiçbir şekilde suya koymam çünkü çabuk hasta olurlar.
su koymuyorum ama bu sefer kafesteki suyuna girmeye çalısıyo bi de bebek yani ben alıstırmadım bi iki aydır böyle
banyo yapmayı seviyordur 😂
Bizimki de sudan kaciyor yikanmak bile istemiyor
suana kadar baktığım tm kuşlar öyleydi ama bu manyak gibi
Bende tek erkek kuş var tek başına yaşıyor eş almalıyım sence
benim 4-5 yaşındaki kuşuma almıstık ama anlaşamadı bikaç kez arkadasımın kuilarına baktım hiç birini istemedi. eşi ölmüs belki oyuzdendir😭😭 ama sakın kuşcuya götürme hatası yapma biz kuşcuya götürdük anlaştığı kuş olursa alıcaktık ama ortam onu hasta etti 😭
Bizim kuş sürekli kaşınıyor birde
belki normaldir belki bit vardır bilemiyorum ki, veterinere götür istersen bi
Veterinerler kuşla pek ilgilenmek istemiyorlar kedi köpek istiyorlar
evet benim kuşum veterinerler yüzünden öldü kimse ilgilenmedi sonra devletin kus hastanesine götürdük orada hemen müdahale ettiler, daha çok facebook grupları oluyo orada kuşçu insanlar yardımcı oluyo baya
Hangi şehirdesin kuş hastanesini ilk kez duydum
istanbuldayım ben gitmedim ama annem götürmüstü her hayvan için bölüm varmıs kuş bölümünde ördeklerini getiren bi kadınla birlikte sıra beklemis hatta keödpsmdhspmshd
:) küçükmü daha
evet bikaç aylık
bizdede var 2 aylık bir serseri oda sağı solu kemiriyo
kemiriceği şeyler ortadan kaldırıyorum kablolara dikkat et🥶🥶 bunu da dişi hiç alışmaz konusmaz demislerdi ama konusmaya başladı ve çok cana yakın🫠🫠🫠
bizimki dişimi erkekmi bilmiyoruz gagasının ora ne mavi ne beyaz ama çok ötüyo bazende kızıyo kafeste hiç durmuyo bıkır bıkır ediyo mecbur çıkartıyoruz
yaa çok tatlı aynı bizimki de öyle kapısı hep açık isteyince çıkıyo, bize aldığımız adam söylemisti ama ilerde belli olur heralde gagasının tam rengi
kapılara dikkat edin oraya konuyorlar üstüne kapatmayın kapıyı bizimki bir daha girmiyo kafese zorla biz sokuyoz.
aa hiç konmadı ama dikkat ederim ben daha çok rüzgarda kalmamasına dikkat ediyorum iki kuşum öyle ölmüstü😭😭😭
ben çok kuştan anlamam benim köpeklerim ve kedilerim var başka bir şehirde çalışıyorum ordada köpeklerim var ilkkez annemler bir kuş almış bir haftadır onunla ilgileniyorum o da farklı bi şey çok anlamam yani ama mantıken o tür şeylere dikkat ediyorum.
en çabuk ishalden ölüyolar onun içinde soğukta kalmaması gerek ishal olursa da kanarya yemi olarak geçen aspur verince iyileşiyolar. sosyal hayvanlar oldugu için ilgilenilmezse küsüyolar , ballı yem olarak geçen şey kör yapabiliyo ve zararlı, sularının da sık değiştirilmesi gerekiyo bence bu kadar bilgi baya götürür🥶 zor hayvanlar değiller
teşekkür ederim haftaya döncem muhtemelen en erken 1 ay sonra gelirim sevimli bir şey ölmesini istemem hayvanlarla aramda duygusal bağ kuruyorum
Bence penguen falan.