Bu bir çeşit mantar enfeksiyonudur. bir gecede kına ile kan lekesi rengi arasında lekeler ellerde veya ayaklarda belirir. bazı kaynaklar bulaşıcı olduğunu belirtirken bazı kaynaklar da bulaşıcı olmadığı yönünde bilgi verir. genelde toprakla uğraşan ve nemli ortamlarda yaşayan insanlarda görülür.
Adı Tinea Negra olan bu mantar selenyum sülfür içeren kremler ile tedavi edilmektedir. Dikkat edersen koyu renkler kadar normalden açık renkte alanlar da var. Kısacası buyrun dermatologa ya da tıbba inanmayanlar hocanın kapısına dizilsin , elinize cin tükürüğü atacaktır.
Cin girmiş çıkmış diyenlerin kafası hangi alemde acaba?
Aynen oyle dostum ve Her şeyi cinler yaptı diyenlerin bilmesi gereken en önemli konu şu cinler onlar hakkında yalan soyleyene bulaşırlar onlar yapmadığı halde kesin yapmıştır demek gibi mesela
Dostum bana evde tek başıma oldugum halde kapı kolunun aşağı yukari defalarca hareket edişinin nedenini izah edecek doktor bul yeminle istemediği kadar para verip dinlerim
@Mehmet367 dostum ben kulaktan dolma değil gördüğüm bir şeyi söyledim kendim görmesem bende inanmazdım ben illa gelip cin kapimla oynadı demiyorum sadece böyle birşey gördüm diyorum
Beyninin sana oynadigi oyun bu ve korkuyorsun bunlardan hayal girmene sebep oldu bende korkuyordum perdeler hareket ediyor saniyorum uyurken ama korkmayinca olmuyor hayal urunu agacin golgesinden perdeden girnesi gibi
@Mehmet367 ben bir ara baya taktım kafaya bu işi birgün yine evde tekken banyoya girdim banyonun dışında ayak sesi duydum aklımdaki korkuyla banyo kapısını açıp kim var lan orda diye bağırmamla babamı görmem bir oldu e üstümdede birşey yok babam şok 😄
Rüya aleminde dolaşırsın bazen de bildiğim üzere yanlış varsa affola melekler tarafından sanırım rüya aleminde dolastirilirsin ruhun yatakta bedenin ise dolatigi icin gittiğin yerlerden bu kina işaretini bırakırlar vücuduna ellerine ayaklarına bu rüyada dolastiginin göstergesidir.
Benimde öyle oluyor ara sira Ayaklarima. Hiç bakmadım. Ama. Ellerim de kına ile. Uyandığım çok oldu Ruhumuz biryerlerde dolaşmış düğüne mi gitmiş. Ne öyle bisey duymuştum
Çocukken birileri elime kına yakardı rüya sanırdım uyandığımda ellerim kınalanmış olurdu kına kokardı enfeksiyon değil ister inansınlar inter inanmasınlar olan bir şey ve annem melekler kına yakmış derdi
En İyi Cevaplar