Dostlarım, aranızda astral seyahat veya duru görü yapabilen var mı? İstemli, istemsiz hiç fark etmez. Yapmaya çalışmış arkadaşlar da deneyimelerini anlatabilir. LUCİD DREAMİNG yapan varsa onlar da belirtebilir :)
@E4YMASTER ben de ruyalar yoluyla haber aliyordum. Ama bir suredir kullandığım ilaçlar yüzünden artık ruya görmüyorum. Rica etsem benim için durugoru yapar misin? Merak ettiğim önemli bir konu var da. lutfen yardımcı olur musun?
@Snm02 Rüya görememek Durugörüye engel değildir. İlaçlar mental olarak sizi çok etkilemiyorsa vizyon durugörü yapabilirsiniz. En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle 🙏
astral seyahat hayalim ama her denemem de sabah uyanmış oluyorum :d
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de dostum aynı şekilde ya bir kere denemiştim aynısı olmuştu sonra hevesim kaçtı birileriyle gaza gelip tekrar denemeyi düşünüyorum bu konular ilgimi çekiyor :)
okullar açılalı bir hafta oldu ben okullar açılmadan önce her gün yapabiliyordum okul açıldıktan sonra rüya bile görmedim hiç yapalı 2 ay felan oluyor hatta ilk zamanlar rüyayı beğenip beğenmememe göre kendi isteğimle yapıyordum rüya yarıda kalsa mesela uyansam fazla zaman geçmeden tekrar uyumaya çalışır ve uyurken istediğimi düşünürsem rüya istediğim şekilde ilerliyordu hatta ilk başta bunun ne olduğunu bilmeyip sadece yapmaya devam ettim sonradan öğrendim yine de biraz baş ağrısı ve yorgunluk söz konusu oluyor ama şahsen çok iyi bir şey dünyanın derdinden kurtulup bir süreliğine iyi hissediyorum lucid dreaming yapsam da yine de rüyamdayken rüyada olduğumun farkına varamıyorum
Sürekli kabus görüyorum onlar gerçek ötesi ama geri kalan güzel rüyalar zaten güzel sadece günlük kaygılardan sebep kötü rüya görürsem gücü eline alıp rüyayı kendi lehime döndürüyorum
Halen bazen oluyor pozitif olsa müthiş güzel bir deneyim olurdu cennet gibi ama büyü vs gibi şeylerden olunca çokta hoş olmuyor tam gitse bile beyninde bir yer hep aktifleşiyor aslında iyi kullanabilirsen iyi bişey olabilir
Haklısın aslında bu yetenek mi bilmiyorum doğuştan mı geldi yoksabu olayların sonucu o kesinde ister istemez gelişiyorbiliyor musun dünya algın baya farklılaşıyor ve bir kez başına gelirse artık çok sık geliyor bir kapıyı açık bırakmak gibi çok yalnızsın çok kimse anlamaz Allah yardım etsin
Belkide kaderdir insan garip biri gibi hissedebiliyor psikolojik olarak zor üzerine gitmekten başka çare yok dediğin gibi herseye kötü bakmıyorum çok güzel şeylerde var
Bunlar çok özel meseleler istersen yardımcı olurum elimden geldiğince belki gördüklerin bir şeylerin habercisi olabilir sana bir şey anlatmak veya öğretmek istiyor olabilirler
En İyi Cevaplar