Yüz hatlarım iri, kafa yapım büyük. Bu nedenle yüzüm kaba duruyor. Bu tarz genetiği olan bir erkek sakalları kesmeli mi?

Merhabalar.
Genetik olarak yüz hatlarım iri. Yüz hatlarından kasıt burun, kulak, göz vs. değil. Yüzümdeki kemikler, elmacık kemiği, çene kemiği dolgun, ve yüz şeklim kare. Şu an sakallıyım ama sakallı halim de yüzüm baya bir büyük ve kaba duruyor. Sakalları kesince yüzüm biraz daha yumuşuyor gibi geliyor bana. Bu arada yüzümün tam zıttı çok sempatik bir insanım. Yüz hatlarım nedeniyle çok sert muamelesi görüyorum. Tanıştığım insanlar hep şaşırıyorlar. Uzaktan hiç bu kadar komik durmuyorsun ya falan diyerek. Bu da rahatsız ediyor beni. Sizce sakalı çok az veya hiç kullanmayarak baby face olacak şekilde (aşırı beyaz tenliyi) yüzüm yumuşar mı? Tam tersine sakal yüzümdeki o kusurları gizler mi?
Sakalları kes. Yüzün yumuşar, daha kibar durur.
Sakallar, yüzündeki kusurları örter. Sakalı kesince yüzün daha çok ortaya çıkar daha çok kaba ve sert durur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yüz hatlarım iri, kafa yapım büyük. Bu nedenle yüzüm kaba duruyor. Bu tarz genetiği olan bir erkek sakalları kesmeli mi?