Sizce çok güzel hareketler 1 mi 2 mi
1 daha güzel
2 daha güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 de ergen ergen espriler var çoğu çalıntı mesela kurt sahnesi zamanında şahane pazar vardı behzat uygur kardeşler yapıyordu ordan bile çalmışlar. Diğer bir konu ise kanald nin çağrı merkezi nde çalışıyorum arayıp şikayet ediyorlar çgh 2 yi kaldırın diye böyle saçma salak espriler olmaz diyor tv izleyen insanlar.
İkiside çok güzel. Neden birini en iyi seçiyoruz ki 😃
Safa Cihan Ayşegül ve Ecem favorilerim 😃👍
Rica ederim de 😃 teşekkür ne içindi 😃?
Ya Allah aşkına bırak Ecem olabilir misin sen 😂 bende yılmaz Erdoğan 😂 Ecem 22 yaşında 😂 sen 23 yazmışsın 😂
Biliyorum 😂😂
Ama bu oyun çok tutmazz 😂
Şu oyunu 2008-2012 arasında yapacaktın sonra sen gör olayları 😂
iki daha güzel çünkü iki daha amatör ve çgh nin ruhu amatördür profesyonellik aramak aptallıktır... tiyatrodur orası ve sürekli hata görmek çok doğal ve orada yetişir en iyi oyuncular.. bence herkes böyle düşünmeli aşmalı bu ülkedeki insanlar kendini ;;)
Cevap
10Cevap
2 ye önyargılı davranmıştım başta, eskisinin yerini tutmaz demiştim ama eskisinden daha güzel şuanki çhgb
@Ecembayir bak şöyle söyliyim çgh 1 Bülent Şahin eser Oğuzhan İbrahim ayça Büşra nın oyunculuklarını beğenirim çgh 2 ise sefa sarı cemile tabi ki sen😉
Çok güzel hareketler 2 daha güzel ama ecem'e daha fazla rol verilmesi gerekiyor.
Önce 1 zannediyordum... 1 in eski yayınlarını izleyince.. 2 diyorum şimdi..
1 tabikii tartışmaya kapalı
2 kaliteli baya ilkide güzel aslında
2’yi daha çok sevdim ben
1 demeyen bu işten anlamıyordur
Güldür gldür daha iyi
2. güzel olsa da 1. nin yeri bende ayrıdır
Kesinlikle 1
Bence 1 daha iyiydi
Tabiki 1
Güldür güldür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar