Arkadaşlar ortalama 180 boyunda 75 kilo olan bir erkek kaç kilo kucağına alabilir ve ne kadr surede kucağında taşıyabilir.
Şimdiden teşekkürler 😊
Şimdiden teşekkürler 😊
1,70 boya 74 kg yim. 167 boyla ve 65 kg ile benim için çerez olursun. Seni kaldıracak olan kişi spor yapıyorsa seni havada karada kaldırır ama spor yapan biri değilse kaldırır 10 mt götürse ağırlığın 2 katına çıkacağı için bırakır geri. olay bir tek kol gücüne bağlı değil , sırt ve bacaklara da iş düşüyor burda. kolu kuvvetli olsa da sırta ve bacaklara binen yükün stresini onlar çekiyor. onlar zayıfsa 10 mt kucağında seni anca götürür. ayrıca 1,80 e 75 kg çok zayıf.
Yok cılız biri değil aslında biraz yapılı sevgilim ayrıca marangoz ve bı MDF 95 100 kilo onları silkeleyi taşıyo falan günde onlarcasini ama kucakta taşımak zor olsa gerek
o zaman havada kaldırır seni. rahat rahat taşır. tabi seni kalas gib taşımazsa. :D :D işin esprisi de bu ama rahat taşır. o mdfleri taşımak kolay değil ağırdır. kucakta taşımak biraz zor ne kadar kuvvetli olsa da düzgün ve dengeli bir şekilde alması laızm ki yorulmasın. taşıma işi varsa Allah tamamaına erdirsin deyim o zaman. :D :D
Hahaha teşekkürler amin😅
:D :D Amin.
Ben 1.80 boyundaym 67 kiloyum benim en fazla kaldirdığım ağırlık 82 kiloydu el arabası ile kilo götürmem 120 kilo oldu
Boyuna göre çok zayifsin yaa 82 kilo nasıl tasiyosn
Kollar kuvvetli ayrıca benim vuruşum ağır basınçlı kick boks yapmıştım çocuk iken elimin ağır olduğunu söylerler bu yüzden vurmuyorum kimseye ani den kaldırmıcan onun yöntemi var sende çalışırsan sende kaldirirsin
Sen çalış 40 kilo kaldirisin eminim
Ya ben 65 kiloyum da kendimi ağır hissediyordum acil bişey olsa kimse tasiyamz diye düşünürdum.
Ben seni taşırım ama allah korusun sus bida öyle duymuycam bişey olmasın sana
Tm 🤐🙄
Ya üzülmeni istemiyorum yapma böyle ben sana söz eğitim vericem hatta para dahi almıycam
Sana bağlı birşey de de ona göre bir liste yapcam sana
Yok ya teşekkür ederim ben almiyim yine de sağol😊
O zaman sana iyi kilo almalar
Kendin kilo almak istiyosun vermek değil çünkü üşeniyosun birşeyleri yaparken
Yaa ne alakası var ben yıllardır 63 65 kilo arasında gidip geliyorum zaten daha fazlasını görmedim zaten isimden dolayı hareketli bir yapm var öyle kös kös evde yatan biri değilim
Tamam sen bilirsin bir kız için 65 çok fazla max 50 olman gerekir hoş durmaz
Cevap
10Cevap
Boy 180 kilo 79 kucağa alma sekline göre değişir yanlamasina bacak sirt kol güçlüyse rahat alır ama diklemesine kız bacaklarini erkegin vucuduna baglar posizyon da daha az durur.
En onemli etken Bacak sırt koldur
Mesela ben 65 kiloyum bı erkek beni tasirken çok zorluk çeker mi
Erkege bagli işte güçlüyse çocuk cekmez ama sen bir 5 kilo ver boyun kac
167 boym
Bu fiziksel bir şey değil diz altından ve belden tutunca taşınıyor belirli süre.
90 100 kiloluk birini bile taşıyan erkekler var hayret ediyorum valla ben de kendi kendime söyleniyor dum hiçbir erkek beni kaldırmaz diye
Onlar halterci yani sonuçta ben 65 kiloyum heralde hemen hemn her erkek kaldırabilir diye düşünüyorum
Buralarda her soru başka şeye çekiliyor alıştım ben artık aman deyip geçiyorm 😊
Benim boyum 1.70 ben 75 kiloyum
Alayını kaldırıyorum valla 😂🤙
Ya şimdi 90 kiloluk kadını nasıl kaldircn ya çok zor 😅
Güce bakar ben 65 kilo 1.87 boyundayım 85 kilodan fazlasını kaldıramam misal
Boyuna göre baya zayifsin yaa
Ama yine dr 85 kilo az değil ben 65 kiloyum hiçbir erkek beni kaldırmaz diye düşünüyorum
1.61 boyum var 57 kiloyum. Biraz ufak bir şeyim ama denemek lazım
Ben 65 kiloyum 167 boyum var beni taşıyamaz sin o zmn sen
Fizik olarak benden üstünsün ama bende erkeğim sonuçta kucağıma alabilirim. Taşımak kolay olmaz.
Evet erkekler de de bı kol kası var maşallah 15 yaşındaki çocuk bile tasiycak beni nerdeyse 😂😂
Kucak istiyorsun yanş😂😉
Yok sadece kendimin çok fazla ağır olduğunu düşünüyorum. yani bir erkek tasiyabikirse çok da ağır olmadigima ikna olurum belki
Boy 167 kilo 65
Niye ya çok mu hafif geldi 40 kiloyum demdim 65 kiloyum sonuçta az da değil. Ama 80 90 kilo taşıyanlar da var şimdi
Evet kilolu değil ama cılız da değil yapılı yani kendisi marangoz 95 kiloyu silkeliyo çocuk beni de taşır heralde 😂
Oha o kadr da değil kuş tan değil 65 kilodan bahsediyorz😒
Yok yok böyle iyi 😂
Şimdiye kadar hiç kilomdan fizibimden konuşmadık seviyo demk ki
Fantazı senaryosu mu yapıcaksın
ne bilek mk
Ben en fazla 10 kilo
Off sakin belini filn kirarsin sonra haa
22 yasinda 45 kilo erkek mi
Sen iyi misn ya sizin sadece kas kemik ağırlığınz 60 basiyo
denemedim)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar