Diğer Güzel kızlar patron mu dinler? KaraSam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bakarım güzele ben, iki saat düzelememKarışık düşünceler, kimseye gücenemem deYaklaşır süper bi' manita, dünyanın bin türlü hali varTanışmak imkansız galiba Güzel kızlar patron mu dinler? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fortisumbra Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Onuda dinler Ezhel , mor minder , ceza, Sagopa , sansar salvo , ben fero... da dinler sjsjsjsjs 1 9 Yorumla KaraSam +1 yıl Anladım abi 😂 Yorumla Fortisumbra +1 yıl Abi mi terbiyesiz ahlaksız edepsiz kendini bilmez utanmaz ukala bencil pislik 😒 Yorumla KaraSam +1 yıl Abi dedim diye mi Yorumla Fortisumbra +1 yıl Yes. Yorumla KaraSam +1 yıl Rp yaptım sadece git kime kızdıysan ona bağır ya 😂 Yorumla Fortisumbra +1 yıl tamam appi Yorumla KaraSam +1 yıl Aferin Yorumla Fortisumbra +1 yıl Üfff bunu demeyecektin 😤. En nefret ettiğim kelime oforon Yorumla KaraSam +1 yıl Oforon demedim ama aferin dedim lütfen... Yorumla
Hiypnos Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 876 cevap paylaştı. Sagopa, norm dinler 0 2 Yorumla KaraSam +1 yıl Sagopa nın yanına bile yazılmaz norm Yorumla Hiypnos +1 yıl Yazılınca oluyormuş Yorumla
En İyi Cevaplar