Çok konuşan, ağzı laf yapan kadınlar hakkındaki düşünceleriniz neler?
Makinalı tüfek gibi konuşan kadın kendini çok mu kaptırmıştır?
Makinalı tüfek gibi konuşan kadın kendini çok mu kaptırmıştır?
Bir stajımda karşı masada oturan çalışan öyle biriydi ve bu benim için çok yorucu bir durumdu. Yetiştirmeye çalıştığım işe konsantre olamıyordum. Kadın kadar erkek de var bu özelliğe sahip olan. Sorun konuşarak başka insanları rahatsız ettikleri anları anlamamaları/fark etmemeleri. Çünkü konuşkan olduğu halde bu konuda bir eksiği olmayan insanlar soruna sebep olmuyor pek.
Bir noktadan sonra tahammül etmek de önemli bence çünkü sevilesi iyi insan çıkabiliyorlar. Açık sözlü ve naif modeli var mesela. Herkes birbirine benzemek zorunda değil. Arada rahatsız edici yanları olsa da insanda çeşitlilik güzel.
İş dünyası Türkiye'de tam rezalet kadınlar patronlara yalakalık yapar afedersin patronlar kadınlara sulanır ağzı laf yapan kadın çok sevilir helede güzelse bide
Cevap
4Cevap
Genelde bu tip kadınlar daha çok seviliyor. çünkü daha çok yaranıyor gibi görülüyor.
Sevilir mi bilemem ama başarılı oldukları kesin
Cinsiyet fark etmez hızlı konuşan insan acelesi var izlenimi verir pek güven duyulası değil
Sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli bu sanki. Patronun veya bir üst kademede kimin gözüne girmeye çalışırlar.
Ağızlarına tıpa vurmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?