Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.
Katılıyor musunuz?
Katılıyor musunuz?
Evet çok doğru.Eğer bir kadın karşısındakiyle hala konuşuyorsa,tartışıyorsa bu onun kalmak istediği,sorunlarını çözmek istediği anlamına gelir.Ama susmuşsa demek ki artık ne bir umudu kalmıştır onunla ilgili ne de konuşacak birşeyi.
Katılıyorum çünkü; gidiyor gibi yaparak gittiğim bi ilişkide susmadım, -mış gibi yapmadan gerçekten gittiğim bi ilişkideyse ağzımı bile açmadım.
kadin susarak mi gider? emin misin? o kadinlar uzayli mi? ortaligi kasip kavurup gidiyor en sakin kadin bile.
çok doğru
sırra kadem basıyorlar
bi kadın susuyorsa en büyük tehlike!
Cevap
6Cevap
kesinlikle doğru. Eğer tartışıyorsam, halledebilceğimizi düşündündüğüm bi sorundur. Susuyorsam, o ilişki gözümde bitmiştir..
Asil kadınlar susarak gider.. O susması, çığlık atarak kendini yırtmasından daha etkilidir, adam olan adam bunu anlar zaten!..
çok doğru. Bırakın kavga etsin siznle kızsın bağırsın. Ne zaman susmaya yöneliyor uğraşmıyorsa sizinle bilin ki çoktan gitmştir sizden.
nerdee öyle kadınlar :) gerçi bizim de delikanlıların nesli tükendi. şu an hepimiz aynı seviyedeyiz :)
seven kadın bunu sözleriyle belli eder..ama eğer susuyorsa anlamanız gerekirki sizi çokdan terketmişdir...
kesinlikle doğru,susmuşsa vazgeçmiş demektir ve artık kimse tutamaz
bence susayarak giderler. zira kadınlar çiçektir ve her çiçek sulanmak ister
öyle bir sustum ki 10 ay:-))ıoh olsunn
"Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur."
Evet susarak giden kadın gerçekten sevmiştir.
o tip kadınlar var mı günümüz de.
aynen öyle KATILIYORUM..
Katılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar