Yeme & İçme İzmir torbalı yeniköy - nevin hoca duydunuz mu? Bilen var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adını duydum fakat internette hiçbir bilgi bulamadım , iyi midir yaptıkları tutar mı? Nasıl gidilir ya da telefonunu bilen var mı?Not: Anlamsız, konu ile alakasız her yorumu şikayet edeceğim. Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl güncel 2 Güncellemeler1 yıl ... İzmir torbalı yeniköy - nevin hoca duydunuz mu? Bilen var mı? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ceylos2105 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Canım ben gittim kendisine torbalida oturuyorum zaten Perşembe ve cuma hariç diğer günler bakıyor diye biliyorum ama bende bir fayda göstermedi bilemedi yani 0 1 Yorumla okbszb +1 yıl Nerede oturuyor numarası var mı? Yorumla
Bukibuki35 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Ben gittim çokta faydasını gördüm. Kandıran masallar uyduran değil gerçekten bilen bi kadın 0 3 Yorumla Akgünalpaslan 1 yıl Gerçekten memnun kaldınızmı bende hafta sonu gıdıcem ıyı diyolar ama bılemıyorum Yorumla 358006slmz 1 yıl Numarası var mı Yorumla Alew35 6 ay selam peki İzmir'de baska nerelerde var hoca acill yardım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Canım ben gittim kendisine torbalida oturuyorum zaten Perşembe ve cuma hariç diğer günler bakıyor diye biliyorum ama bende bir fayda göstermedi bilemedi yani
Nerede oturuyor numarası var mı?
Ben gittim çokta faydasını gördüm. Kandıran masallar uyduran değil gerçekten bilen bi kadın
Gerçekten memnun kaldınızmı bende hafta sonu gıdıcem ıyı diyolar ama bılemıyorum
Numarası var mı
selam peki İzmir'de baska nerelerde var hoca acill yardım
Gitin izmi acaba
Ne hocası bu