Akın Öztürk yakalandıktan sonra kulağına ne oldu. Ben çok merak ettim acaba kestiler mi sizce ne olmuştur?

Ne merakliyiz sucu birilerinin ustune atmaya, birini elebasi yapmaya! Kime calistiklari belli degilmi zaten neden bukadar aceleci davraniyoruz Akin'i elebasi yapmakla ustelik adam ben yapmadim diyorken. Idam cezasi olsa sucsuz bir adami ipe goturecektik belkide gerci idam edilse bukadar acimazdi cani sen devlet vatan icin calis didin iki gunde hain elebasina ciksin adin
Haberi izledigimde Akin Ozturk hemen dikkatimi cekti, adam nekadar duygu yüklü! bir digerlerinin yüz ifadesine bakin bir onun ve adam epey hirpalanmis (yasli ve mevkisi yuksek olmasina ragmen) kulagi sarili kollari boynu yuzu yara icinde. Ve ardindan sucu reddettigi halde sucunu itiraf etti diye haber cikmaya basladi. Imzali yazili belgesi var diyorlar ama digerleri gibi suç üstü yapılmadı. Ifadeside gayet inandirici, yalan soyleyen bir insan nedicegini onceden dusunur planlar bu adam zaman vermiyor saat kacti bilmiyorum, karanlik oluyordu diyor. Ustelik "cay iciyolardi" diyor yalan soylese bu bilgiyi neden eklesin ne alaka, Hulusi Akar bana ikna et dedi ikna ettim sen burda kal daha cok ikna et deyip basbakana gitti ve hulusi taniktir diyor. Yalan soylese onu ve diger komutanlari niye tanik gostersin
Ayni zamanda adamin bu durusu dikkatimi cekince gecmisinide arastirdim. 2013 de Balyoz operasyonu sonrasi 7 kisi tutuklandiginda Akin'in rutbesi yukseltilmis ve 2015 agustosta emekliye ayril
Hale bak adamın :( bir de üniformalı halini görün, jilet gibi.
Aynen ya
@Azkaldideliricem ben ona üzülmüyorum şahsen haketti. Ama bir şerefli bide şerefsiz halini görünce insanın şaşırmaması elde değil
Bilemiyorum.. fakat bir insanin sucu isledigine kanaat getirinceye kadar sucsuzdur ilkesi islemeli... hukuk devleti bunu gerektirir
Adam suçlu zaten neresi suçsuz. Vatan haini genel kurmay olmak için yapmış herşeyi de itiraf etti
Sen ben boyle hissedebiliriz... ama onu yargilayanlar sogukkanli objektif reel olmali... hukuka inanmiyormusun sen... o zaman bende gideyim sokaktan bir askeri tutayim bir hain diye suclayip karar verip doveyim... vicdanin bunu kaldiracakmi... once bir suclari ispatlansin ondan sonra konusalim arkadasim... beraber lanetliyelim... acik konustum anladin degilmi
Kardeşim kendi itiraf etti zaten yaptıklarınu suçu ortada zaten şu an da tutuklanmış
Son dakika haberi olarak gördüm ben
Daha bunlarin yargilanmasina baslanmadi... sorgulaniyorlar... yani sanik durumundalar... bunlarin hepsi buyuk bir mahkemede yargilanacak... kim ak kim kara. Ortaya cikacak... orada egerki suclari varsa hajettiklerini bulacaklar... Şu an ortada bilgi kirliligi var... saniyoruz ki her gozaltina alinan suclu... Demek istedigim bekleyelim biraz... iyiaksamlar... kendine iyi bak
Yorumuna sonuna kadar katılıyorum.
Itiraf etmedi herkez yalan haber cikardi etti diye. 3sayfalik ifadesi var Adam Ben yapmadim diyor hatta birsuru komutani Hulusi dahil tanik olarak gosteriyor
Kesilmiştir. Eskiden namussuzlarin kulağı kesilirmiski herkes tanısın. Eski kulağı kesik diye deyim ondannsoylenir
Cevap
43Cevap
Sağlam bir sopa yediği belli. Ellerine sağlık.
Aynen tutuklanmış zaten içerde de beter ederler
Özel harekatçımızın ellerine sağlık güzel bir tokat atmış
Bir insanı önce yargılarsın, sonra eğer suçluysa cezasını verirsin. şu an yapılan resmen yargısız infaz.
Ne yargisindan bahsetiyon sen? Hain Olmasa Ucaklara helikopterlere meclisi bombalayin dermi bir bok bilmiyosan sus az bile yapmislar benim onume koysalar butun parmaklarini keser salatim sokaga
O adam ceza evinden çıkar bir gün bence.
Suskun duruşu mesaj gibi..
Ulan ne salak adam sunlar ya birde general olmus bu kafayla..
Bu ulkede hep haketmeyenlerin bir yerlere geldiginin gostergesidir bu orsb cocuu
gözleri bile birbirine aykırı bakıyor baya sopa yemiş belli
Askeriyede cezalar ağır olur sivil hayat gibi düşünmeyin. Asıl iş askeri ceza evinde başlıyor çok pis yerdir.
Vatan hainleri herşeyi hakediyo ama
Tutuklanmış
Tiplerine dikkat et hiç birinin yüzünde nur yok. Hepsinin yüzü kapkara. Kalplerinin pisliği yüzlerine sinmiş. Şerefsizler.
Issırmışlar çok üzüldüm ya koskoca general binbaşı ne halk duştuler lise mezunu kıçı kırık polislere oyuncak ettin ya askerini adamların suçlu olduğna asla inanmıyorum ciğerim yandı nerdeyse ağlıcaklardı çocuk gibi hangi inşa bu rezilliğe kalkışırki ya resmen oyunduu
canım misin sen butun polisler lise mezunu mu çoğu seni beyniyle ezer
la adama sağlı sollu. o. nun çocuğu diye girmişler. insan içine girmesin demişler.
kulakları kabarmış. bence mengeneye sıkıştırıp elektirik vermişler.
sorguda işkence görmüşler. pekçoğunun kafası sargılıydı.
Sargılı bitek bunu gördüm ben diğerlerinin şişlik morluk vs. Vardı
birinin de kafası sargılıydı. çoğunun yüzünde yara izleri vardı.
Onlar yüzünden bir sürü asker polise ve sivil şehit oldu kulağına aciyamiycam
Abi paylaşmayın artık ya yazık onların da ailesi var kaç yaşında adam
Sağ kulağına tecavüz etmiş olabilirler (gerçek anlamda)
Bu adam emri vermemiş öyle deniliyor ele başı kım bunların hala çözemedik ya
Soruda Kulağına yumruk yedi sanırım veya duvara çarptı o sebepten dolayı sargı var
Yoook artık. dayak yemiştir en fazla o da normal şu durumda biraz dayak yicek mecbur
Keşke yakalanan Pkk lı teröristleri de böyle haşat etseler su yiyecek vermek yerine şimdi yobazlar gelir darbe yanlısı derler
Soyledikleri dogriysa yazik oldu ve haksizlik yapildi. Ama
Zamanında İlker Basbuga hain diyenler vardı simdi adamı yaliyorlar, 3 -5 gün sonra bunu da yalar bukalemunlar
Kulağımda küpe takmışlardır demokrasi yıkılmaz kuşağına küpe olsun maksadıyla :)
Inan bende bunu düşünüyordum
Kulağı yerinde gibi ama
Dünyanın parasını alıyorsun keyfine baksana 200 askerle ne yapabilirsin kafanı kullansaydın keske
Daha hiç bişey belli degil koskoca paşaya yapılana bak püh. Pkk'lılara yapılmıyo şu.
Büyük ihtimal yediği yumruklar ve çoookk sağlam yediği OSMANLI tokatından kaynaklı kulak zarı batlmaıştır ibnenin ahahhahahaha
Bu adam darbeyi yapmadi buyuk ihtimal adamin tutanagi bir oku. saglam taniklari var
Yanlış yeri kesmişler
Nereyi isterdin
Sadece senin kastettiğini merak ettim
Soyleyemeyecegin şey ler hakkında konuşmakta iyi değil. Cesaretin varsa soyleyeceksin
Önce soruma cevap vermelisin bunun için
Tipini... kesmişlerdir inşallah.
kesseler sargılık öyle durmazdı biri sağlam yandan vurmuştur..
bence arkasina tikacaklari pamugu kulagina tikmislar 😄😄😂😂
revırdeki asker acemıymiş kıçına tıkayacağı pamuğu kulağına tıkamış
kulağını kestiler mi bilmem ama iyi bir benzetmişler şerefsizi...
Büyük ihtimal parçalmışlardır kulağını cekmekten
Tipe bak hainin haha şebeğe dönmüş.
Kesip agzina verdiler
asker döven adam bunuda yapar...
@Azkaldideliricem beni anlamak zorunda değilsin. yorumda yapmazsın...
kafasını keseceklerine, kulağını kesmişler..
Kesmişlerdir piçin kulagını
Bu adamın ifadesini okudunuz mu?
Kesmiş olabilirler 😁
Patlamıştır içi bilemiyorum
Merak edicegim son insan bile degil
Biri ısırmıştır belkıde
Ne yaptılarsa hak etmiş
Gebersin şerefsiz.
Biri sinirden kıtladı herhal 😂😂
Elektrik vermişlerdir
Silahla vurdu polis kacarken darbeci pezevengi
Bende marak ettim. Ne olmus acaba
Otekilere ne olmuşsa ona da aynından olmuş
Ne hale getirmişler yav :S Korkulur :( :(
bugün de gözünü morartmışlar :D
uyuşturulmuş gibi tipe baksana...
Sorgu esnasında şiddet uygulanmış.
attırdım kulagina... bana cop cop yaparken oldu...
sakal tıraşı olurken yaralamış
eski kulağı kesiklerden o. bişey olmaz ona
Kulağı elimde kaldı gavatın
Fare yemiş
kulağına sokmuşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar