Freelancer gibi bir site var mı bildiğiniz?
Web tasarımı , e-ticaret siteleri vs yapıyorum ama bir kurumla çalışmadım
Web tasarımı , e-ticaret siteleri vs yapıyorum ama bir kurumla çalışmadım
Grafik tasarım isleri için idemama. com var oradan is kovaliyordum bende. Yine is alabileceğin webmaster siteleri var r10 gibi.
teşekkür ederim
Rica ederim. E-ticaret sitesini hangi platform üzerinden kuruyorsun? Wordpress, prestashop vs. ?
visual studio kullanıyorum back end ve front end bana ait wordpress e baktım biraz ama çok iyi bildiğim söylenemez ben hazır bir şey kullanmıyorum sıfırdan yapıyorum
rimuut diye bir site var biliyor musun bunu
Bu güzel paslayabilecegim iş olur. referans olarak gösterebileceğin iş var mi?
kendime yaptığım var ya hiç iş almadım iş deneyimim yok
onunda domainini almadım
Bu siteyi ilk defa senden duydum. Fatura kesebilmek için özellikle tercih ediliyor sanırım. Söylediğim sitelerden genellikle iş geliyor. En basitinden başlangıç için bionluk sitesini de deneyebilirsin
idemama. com a bakıyorum ama iş ilanı değil de acaba tasarımcılar kendi ilanlarını mı koyuyor
Açık artirma tarzi isler yapiliyor orada. Bir sirket yaptıracağı isi tarif ediyor. Tasarımcılar da o ise uygun çalışma yapip paylasiyor. Sirket aralarindan en iyisini seçip onaylıyor ve isi son haliyle teslim ediyosun ve belirlenen tutari alıyorsun
ben buraya logo ve e ticaretle ilgili portföy ekledim ama hala onaylanmadı projelere de katılamıyorum ne kadar sürüyor nasıl katılıcam devam eden projelere
Onay sürecinin tamamlanmasını beklemen gerekiyor. İstersen mail adreslerine bir mail ilet. 5 çalışma istiyorlardı galiba
çalışma ekledim ama onay bekliyor dediğin gibi birde mail atayım
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar