Cüppeli öyle diyor ne düşünüyoraunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür mevzuların bencesi sencesi olmaz. Derin araştırma yapar, kaynak getirir, işin aslı bu dersin. Hadis sahih kaynaklara dayanır ve amacından saptırılarak söylenmiştir. Bahsi geçen kertenkele zehirli olandır. Yani insana zarar verecek potansiyele sahiptir. Yılan, akrep ve benzeri hayvanlar gibi. Detaylı bilgi için yotubede kısa ve öz açılamalar var. Böyle trol videolarla değil, düzgün açıklamaları şeylerle gelin.
Zararlı bir hayvanı öldürmek zorunda kaldığınızda bir vuruşta öldürmek sevap derler çünkü ölmezse acı çeker kertenkele sadece temsili bunun yerinde akrep yılan da olabilir. Ayrıca burda bahsedilen kertenkele o zamanın arabistanında yaşayan zehirli türlerden biriydi.
Sen gerçelten inanıyor musın buna
Bu inanmak meselesi değil din tarihine ilgim var ve sürekli okuyup araştırırım. böyle bir hadis de var ama bunu tefsir siz direk söylediğimizde inanmak tabiki mümkün olmaz çünkü bir canlıyı öldürmek nasıl sevap olabilir diye düşünür insan ama bu hadis benim açıkladığım gibi zaten bir hadisi okuduğumuzda körü körüne inanmak yerine neye istinaden böyle bir söz söylenmiş bakmak gerekir
Cübbeli'nin kertenkeleyi kafaya takmasına mı güleyim yoksa Şenlikoğlu'nun 'torunlarının ne günahı var' diye mantık yürütürken (evet mantık 🤣) kertenkelelerin dedesinin! ateşe üflediğine cidden inanmasına mı güleyim. Lan olm deliriyorum size ya harikasınız 😀😀..
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar