Diğer Huzur ya da sessizlik istediğinizde nereye gidersiniz? 91S91 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kafa dinlemek için birebir burası. Kendi kadrajımdan. 😁Mutlu günler. 🙃 Huzur ya da sessizlik istediğinizde nereye gidersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonOfTitan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 67% +1 yıl yalnız yasadıgımdan en huzurlu, sakın, kafa dınledıgım yer evım. cumadan gırer ptesıye kadar dısarı cıkmam. p. tesı bomba gıbı enerjı tavan yapmıs halde hayatıma devam ederım. baska bır yer huzur vermıyor bu kadar 0 0 Yorumla
ANTARTICA Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 576 cevap paylaştı. Orada o anda bende vardim heheh 0 1 Yorumla 91S91 +1 yıl Bu seferki senin şerefineydi. 😇 Yorumla
Şerife_Hylmz_Xo_0X Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Genellikle evde oluyorum...Dışarı çıkınca yapabileceğim pek bir aktivitem yok. O yüzden evde kalmayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Oyun oynarım. 0 0 Yorumla
Trabzonluuu Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaylalara tabiki 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar