Kendisini çok sevdiğim bir şarkıya cover yaptığı zaman görmüştüm ve araştırmıştım. Biraz bahsedeyim.
Tuana Özkurt Kimdir?
tuana özkurt İnstagram
Tuana Özkurt, hakkında pek bir bilgiye sahip olunmayan ama videoları ile çok tanınan birisi. Yaptığı cover şarkılar ile kendini tanıtmış ve ününe ün katmış birisi. Daha önce lösemi ile alakalı farkındalık olması amacıyla saçlarını kesip Lösev'e bağışladığı biliniyor. Böyle de fazlasıyla yürekli bir insan. Özellikle radyoda neşet şarkısına yaptığı cover ile herkes tarafından sevildi.
Tuana Özkurt Kız Mı, Erkek Mi?
tuana özkurt erkek mi kadın mi?
İnternette kendisiyle alakalı en çok gördüğüm sorulardan birisi bu. Kendisi bir kız ama stili itibariyle erkek sanıldığı olabiliyor. Ayrıca çok tatlı olduğunu eklemeden geçemem. :) Tuana Özkurt cinsiyeti merak ediyorsanız, böylece de öğrenmiş oldunuz. Kendisine bu konuyla alakalı çok saçma yorumlar yapıyorlar, aşırı sinirleniyorum.
Tuana Özkurt Kaç Yaşında?
tuana kurt
Kendisinin yaşına dair maalesef bir bilgi yok. Daha önce kendisi de yaşını açıklamadı. Benim tahminim 18-23 yaşları arasında olması.
Birkaç tane Tuana Özkurt videosu eklemeden de geçmek istemiyorum. Kesinlikle dinlemelisiniz. :)
Babasını eylul 2018de kaybetmiş bir kız. Annesi ile ilgili paylaşın yapmadı muhtemelen kücükken terk etti bunar ama babası onu erkek gibi yetiştirmiş. Hakan ozkurt idi adamın ismi sanırsam. Profiline girersen kızın uzun saçlı halini görürsün, çokta güzel bir kız. Alay eder gibi sormuşsun ama neyse aydınlatayım dedim.
Kız kendisi, stili daha erkeksi görünüyor sadece. Saç kesimi ve giyinişi bu yönde. Görünüşünden çok sesiyle ilgileniyorum. Çok etkileyici bir sesi var ve hemen hemen tüm şarkılara da gidiyor.
Kendisini yakinen (yani şahsen olmasa da) olmasa da tanıyorum. Kendisi şu an Sakarya'da pandemi sebebiyle bir dershanede öğrencilik yapmaktadır. Dershanedeki Matematik Öğretmeni benim abimdir. Kendisi bir kızdır. Veee en önemli noktayı yani yaşını söylüyorum 18-20 dolaylarındadır demişsiniz. Gerçek yaşı 16-17'dir. Eşit ağırlık öğrencisidir.
Tuana Özkurt kız. Babası 2018 de izmirin kiraz ilçesinde motosikletle kaza geçirdi ve öldü. Babasının ölümünden sonra tuana da saçlarını lösemilere hediye etti. Kestikten sonra da saçını sevdiği için hep böyle kestirmeye başladı. Yani tuana şu an 16 yaşında 11. sınıfa geçen bir kız çocuğu...
Kız tabi ki.. Maskülen bir tarzı var kendisinin ama ilerde ne olur bilemiyorum. Instagram'da fena patladı, YouTube'a girse çoktan almış başını giderdi net!
O nasıl bir saygısızlıktır Allah aşkına yaa. Siz saçınızı kestirseniz sizin hakkınızda böyle konuşsalar hoşunuza gider miydi. Yok top diye yok ibnemsi, yok travesti, dönme mönme gibisinde... Ayıp diye bir şey var. Edep Yâ Hû
En İyi Cevaplar