Sanırım örümcek halüsinasyonları görüyorum?

Merhaba arkadaşlar. Ben bundan yaklaşık bir sene önce teyzemlerin evinde kalıyordum tatil olduğu için. Sürekli sabahlıyorduk teyzemlerin yaşları da bana yakın olduğu için sürekli film falan izliyorduk. Bir gün sabaha karşıydı hava aydınlanmıştı ve ben yatağa yaslanmış yerde oturuyordum. Atlet giyiyordum ve birden omzumun üstünde bir şey hissettim. Sonra baktım omzuma ve kocaman değil ama büyük bir örümcek gördüm. Ve korktuğum için bağırarak ayağa fırladım ve omzumdan gitmesi için omzuma vurdum falan. Sonra teyzem tüm bir süre boyunca bana baktığını ve omzumda hiç örümcek olmadığını söyledi. Yaslandığım yatakta da ablam vardı ve onun yorganı hareket ettirdiğini ve yorganın değdini söyledi. Ama o an o kadar gerçekti ki her şey teyzeme de bağırdım işte gerçekti ben hissettim diye. Sonra teyzem çekirdeklerin olduğu ortadaki tepsiyi falan kaldırdı ve hiçbir yerde yoktu örümcek. Normalde teyzem de örümceklerden çok korkar ama emindi yaptığı şeylerden. Bu olaydan birkaç saat sonra bir yatağa teyzem diğer yatağa ablam yatmıştı ve ben de yerde yatmayı sevdiğimden yerde yatıyordum. Sonra prize şarjımı takıcaktım ama birden bir kelebek gördüm. Aynı yörüngede bir mm bile sapmadan oval çiziyordu. Ben de kelebeği avucumun içine alıp camdan dışarı salıcaktım. Ama avucumu açıp yakaladığımı düşündüğümde ellerimi açtıktan sonra kelebeğin olmadığını gördüm. Arkadaşlar bir süre unutmuştum bu olayları ama dünden önceki gün odamda ranzanın üst katında yatıyordum. Sonra küçük bir örümceğin ranzaya tırmandığını gördüm. Sonra hemen bir kağıt aldım ve örümceği üstüne getirtmeye çalıştım. Sonunda üstüne geçince ben de ranzadan inmek için merdivenlere doğru gittim. 3. basamaktan sonra elim dolu olduğu için atlamak zorunda kaldım. Sonra kağıda baktığımda örümcek yoktu. Atladığım için düşmüş diye düşündüm her yeri aradım yerde düşebileceği yerlerde fakat yoktu. Ayrıca aklıma hiç bu halüsinasyon olayları gelmemişti. Sonra arkadaşlar bugün yarım saat önce falan yine odamdaydım ve duvarda küçük bir örümcek gördüm. Bu birkaç gün önce gördüğümden daha siyahtı diğeri daha ince bacaklıydı. Sonra yine kağıt kopardım alıp camdan atmak için. Kağıdın üstüne çıkarıcaktım yine ama diğeri gibi yavaş değildi bu. Çok hızlıydı ve ben de korktum kağıdı bıraktım. Sonra gece yatağa falan gelmesin diye aradım biraz daha ama bulamadım. Yani onu kağıda almaya çalıştığım ve kağıdı bıraktığım küçücük alanda gidebileceği tek yer duvarla zemin arasında küçücük bir aralık vardı orası olabilirdi. Bilmiyorum belki de fazla abartıyorumdur ama mesela o kelebek olayı yaşarken çok gerçekçiydi ama sonra çok saçma geldi bir kelebeğin hiç yanlış yapmadan dümdüz oval çizebilmesi veya ilk yaşadığım büyük örümcek olayı falan yaşarken çok gerçekçi ama biraz geçince saçma geliyor. İnternette biraz araştırdım, acaba burada yararlı bir bilgi bulabilir miyim merak ediyorum. Sizce bir daha böyle bir şey olduğunda örümceği öldürmeyi deneyip sonra öldürdüğüm şeyde iz kalıp kalmadığına bakmalı mıyım gerçek mi değil mi diye?
Sanırım örümcek halüsinasyonları görüyorum?